Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti pobednik grupe D?
Nemačka
43.4%  (95)
Australija
2.3%  (5)
Srbija
49.8%  (109)
Gana
4.6%  (10)
Ukupno glasova: 219
Idi dole
Stranice:
1 ... 157 158 160 161 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grupa D: Nemačka, Australija, Srbija, Gana  (Pročitano 195513 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy S9+
Ako gledamo kriterijum na svim tekmama iz nase grupe i ako gledamo sta su sve svirali penal je bio 100%.Jer ako je nama bio penal protiv Gane i Nemacke onda je bio i ovo.....Mada nije samo penal bio problem....Problem je sto mi napad nemamo.Ni na terenu ni na klupi....Onaj Pantelic se najvise trudi od zvih ali decko jednostavno je antitalenat.Znaci od 600 tekmi on je dao 3 gola.I to 3 gola koja je mogla dati moja necaka od 10 godina......Zigic je jos gori.Ako Pantelic bar daje asistencije ovaj lik ne radi NISTA.Znaci decko je spor kao puz,nema prolaz,nema sut,a i glavom ne igra bog zna sta...Lazovic je brzi i prodorniji ali ni on ne zna gol dati.Ne znam sto nije probao onog Mrdju.Znam da lik nema iskustva i da mu je najveca tekma finale kupa protiv Zvezde ali jbg sto da ne?Koliko je igraca kod Argentine i Italije proteklih 40 godina eksplodiralo na SP-ovima.Drugo su pripreme.Moje misljenje je da pripremne utakmice su iste kao na SP-u.Jer tu se jasno vidi forma tima.Nasa je greska sto smo to previse olako shvatili i pokazalo se kao jako vazno.Jer od 3 pripremne 1 smo izgubili, jednu smo igrali nereseno a jednu smo pobedili ali smo primili 3 gola.....
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Samo da dodam na ovoj temi da je Cahil jedno veliko đubre koje je provociralo celu utakmicu i da se nadam da će mu naši igrači iz Premiera prvom prilikom izlomiti noge...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
A ja zelim jos da dodam sledece (upuceno je onima koji pljuju zbog poraza): setite se nase reprezentacije pre 4 godine, pa je uporedite sa ovom sada... ali prethodno dobro razmislite.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
A ja zelim jos da dodam sledece (upuceno je onima koji pljuju zbog poraza): setite se nase reprezentacije pre 4 godine, pa je uporedite sa ovom sada... ali prethodno dobro razmislite.

Ах сећам се... Обрукали се и испали... А сада!? Само испали...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
"U pobedi se ne uznesi, u porazu se ne ponizi." Nasi igraci su se borili koliko su mogli i igrali kako su znali. Ovo je najbolje sto mi imamo i ne mozemo da trazimo vise. Kome ovo ne valja neka navija za neku drugu reprezentaciju ili se preseli u neku drugu zemlju. Budmo jednom u zivotu dostojanstveni i priznajmo da smo izgubili. Nemojmo vecitno razmisljati mentalitetom sitnog dzeparosa i pricati o sudjenju, o penalu i tako dalje. Cak i da je sve to tacno, mi tu nista ne mozemo da promenimo i mozemo samo da biramo da li cemo da budemo dostojanstveni ili cemo da se ponasamo kao cigani. Jednostavno nismo imali sportske srece sinoc i to je svima koji to hoce da vide jasno. Koliko smo imali srece protiv Nemaca, toliko nismo protiv Gane i Australije i na kraju smo negde na nuli sto se toga tice. Da smo imali mrvicu srece sinoc, trebalo je u prvom poluvremenu da damo minimum tri gola, a posle toga bi Australijanci toliko pali, da bi im u drugom dali jos bar toliko. Ovako nismo imali srece, promasili smo zicere i to nam se osvetilo u drom poluvremenu, kada su "Australci" (A. Stojanovic zna zasto), dobili krila, dali jedan srecan gol i preokrenuli totalno tok utakmice. Meni je isto bilo mnogo tesko. Ne secam se da sam neki poraz podneo tako tesko kao onaj sinoc, ali ponavljam ponovo, budemo dostojanstveni i gledajmo sta dalje, a ne sta je bilo, jer to ne mozemo da promenimo.

Bilo bi bolje da na ovoj ili nekoj drugoj temi prodiskutujemo o tome kojim igracima je ovo najverovatnije bilo poslednje sp, odnosno na koga u perspektivi mozemo da razunamo da ih nasledi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus

Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
HTC 
Srbija je govno  Smile Srbi su govna  Smile Bogdan je govno(baksuz)  Smile Ja sam govno  Smile Ali ujka je car  Smile Da i Burek je govno  Smile
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
HTC Wildfire S
Dragi Antiću...
Ako ovo čitaš... moram ti srdačno reći....   
...teraj se u k.

Lepo si prodao...

Izbaci čovek ladno Krasića (kojem stvarno svaka čast) i Žigića i ubaci dva bolida.
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Goa, ovoga puta preterujes Smile

prodao? tesko.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 157 158 160 161 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.