Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko će biti pobednik grupe D?
Nemačka
43.4%  (95)
Australija
2.3%  (5)
Srbija
49.8%  (109)
Gana
4.6%  (10)
Ukupno glasova: 219
Idi dole
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grupa D: Nemačka, Australija, Srbija, Gana  (Pročitano 195392 puta)
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Goa, ovoga puta preterujes Smile

prodao? tesko.

Очај...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
HTC Wildfire S
A jaadaan...    

Mada, pretpostavljam da mu ni časovi glume više nisu toliko sada materijalno nepristupačni.

Al' nebitno...
... više sreće sledeći put Srbijo.    Smile
« Poslednja izmena: 24. Jun 2010, 12:23:41 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Dragi Antiću...
Ako ovo čitaš... moram ti srdačno reći....  
...teraj se u k.

Lepo si prodao...

Izbaci čovek ladno Krasića (kojem stvarno svaka čast) i Žigića i ubaci dva bolida.

A koga cemo prijatelju da stavimo umesto Antica?Mozda bata Djoru koji prodaje trenerske diplome ili mozda pijanog Kosanovica koji ima uspeha u Kineskoj ligi........Antic ima neke mane ali opet je najbolji trener kojeg cemo ikad imati.Umesto njega imamo opcije jedino da dovedemo nekog svabu da nam lupa samare i da nas tera da igramo svih 90 min i da bude disciplina....To se slazem i moze.Ali da stavljamo nekog Srpskog trenera umesto Antica je ravno katastrofi...Boljeg nemamo a imamo samo losijeg.Antic bez obzira na njegove mane mi se licno dopada jer covek je menjao tim.Ubacivao je dosta igraca i nije da nije menjao tim.Protiv Gane je igrao jedan a protiv Nemaca sasvim drugi tim.Kad je video da kola idu nizbrdo izmenio je Zigica i Krasica.Budi realan prijatelju.Ne volim ni ja Pantelica ali sta je uradio Krasic za ove 3 tekme.Protiv Gane ga nije bilo,protiv Nemaca je promasivao i igrao osrednje a sada protiv Australije je promasivao 100% sanse.Zigic ja ne znam da je ista pokazao za sve 3 utakmice.Svaka mu cast za onu asistenciju ali van toga nije imao prodore,nije imao asistencije,spor je jako,nema sut nikakav i glavom igra jedino OK ali osrednje....Bambi mozda nije bog zna sta kvalitet ali decko grize i trudi se.Jbg i njega je ubacio 10 min pre kraja tekme kad smo gubili sa 2:0.Nije vise znao sta da radi Antic......
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
HTC 
Dragi Antiću...
Ako ovo čitaš... moram ti srdačno reći....   
...teraj se u k.

Lepo si prodao...

Izbaci čovek ladno Krasića (kojem stvarno svaka čast) i Žigića i ubaci dva bolida.

teraj se ti
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Samsung C3050
ej brate, nemoj da tražiš krivca u Antiću.nije on kriv što u Srbiji nema poštenog napadača.
Ali pogledaj od kada je on selektor reprezentacija ja zabilježila 17 pobjeda,5 poraza i 3 remija, i pogledaj kakvo pošovanje je stekla repezentacija od svoje zemlje a tek FIFA-e. Takođe Srbija se nalazi na 15 stepenici Fifa-ine rang liste svjetsikh repezentacija.
A sad pogledaj njegove predhodnike, Haviera Clementa( Mali Napoleon, pri je bih reko maili kurac) i Petokića(šestokivća, zbog srb-arg 0:6),reprezentacija je bila na 31 mjestu kada ju je preuzeo Radomir Antić, porazi su se redali jedan za drugim, sjeti se prošlog mundijala(holandija, obala slonovače, argentina) i da ne pričam o drugome.
a više mi je muka od takvih Srba kao što ste vi: pa nikada ne bih bar malo podržali nakon neuspejha  Smile odma bacaj drvlje i kamenje
i sad iskreno koga bi ti stavio umjesto Antića, sebe možda, mada neznam koga bi onda okrivio kada bi Srbija izgubila?
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only God can judge me

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Samsung Z400
Ma Antara ostaje i osvajamo EP! Smile
IP sačuvana
social share
Novi Pazar navija za Crvenu Zvezdu!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Ma Antara ostaje i osvajamo EP! Smile

Прво ми да одемо на ЕП...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
HTC 
a jedan u kaficu rekao za pantelica kad usao: sad ce ovaj baksuz da da gol Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only God can judge me

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1003
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Samsung Z400
IP sačuvana
social share
Novi Pazar navija za Crvenu Zvezdu!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus

Добро, за Пантелића сам знао да пуши... За Лазовића нисам... Е сада треба да се казне зато што су пили...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 164
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.