Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 10:56:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gradi se parking za 12.500 bicikala  (Pročitano 6142 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 44.0.2403.107
Kao sto rekoh...mozda se u Vrzogrnjcima odvija zivot u 5km...u iole vecem gradu zivot se odvija na mnogo vecem podrucju.
Inace ne vidim sto bi se ljutio na neke retardirane stavove...ja 70km provedem na duze relacije....28km imam do jezera na koje odem skoro 3 puta nedeljno...a klince da stavim na biciklo mi nekako ne ide...tako da ono retard stav je retard stav.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Mogao bi i BG da bude grad sa manje automobila, ali to traži dugoročno planiranje, investiranje i uvođenje reda. Ovo na čemu sada rade gradske vlasti, ovo isterivanje ljudi iz centra grada, bi bilo sasvim ok potez da paralelno sa isterivanjem rade i na poboljšanju javnog prevoza, saobraćaja, infrastrukture, i samih tih predgrađa gde bi da isteraju ljudstvo. To kada bi se uradilo na pravi način, imali bi bolji Beograd, u kome bi više ljudi u grad dolazilo javnim prevozom,i unutar njega se kretali javnim prevozom i biciklima, a za ostale aktivnosti i destinacije gde ne vodi javni prevoz, koristili automobil. I u tom slučaju bi jedan automobil po domaćinstvu bio sasvim dovoljan.

Još kad bi se praktikovala i neka druga rešenja, kao što su carpool lane, paratransit, park n ride i slično... sve bi bilo drugačije i lakše.

E, al to je kad bi se ta ideja sprovela kako treba. Al pošto je ovo Srbija, gde se sve radi preko kurca, ljudi neće imati drugi izbor sem da kupe još kola. I tako iz jednog problema prelazimo u novi, još veći i gori.
« Poslednja izmena: 28. Jul 2015, 18:52:43 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
da je tebi vidjeti nase gradske prevoze....uopste u republici i bih....
kod nas se stvarno lose zivi....mala su mjesecna primanja..a sve je skupo ko krv....
privatnici ne jebu zivu silu..
i rijetko kome da je izregulisan prevoz na mjesecnom ili bilo kakvom nivou....

tako da ljudima vise odgovara i vecini jeftinije dodje neko posjedovanje sopstvenog prevoza .tj auta..nego da placaju gradski prevoz ili ne daj boze taksi...

jos kad ima par komsija koji rade u istom robovlasnickom udruzenju..pa im to bude milina..
natrpaju se u jedan auto i podjele troskove i superiska...

bajs je dobar za neka svrljanja i sloboidno vrijeme...a i bajsom je lakse "zametnuti" tragove...
samo ga gurnes u neki otvoren haustor zakatancis ga za gelender...i nema niko pojma da si tu...u nekom zijanu...ili kladionici..kafani..pa nekome kome se moze i u kurvaluku... Smile

a i ovako sam se ulijenio...mrsko mi je sto metara pjeske preci a kamoli kilometrima da okrecem pedale....

naviknes se vremenom..na to ludilo u saobracaju...
psuujes i galamis..pretis....jebes mater saobrcajnim ucesnicima..oni tebi...
i sve to zaboravis kad stignes tamo gdje trebas...

vespica ili  slicno sranje...ne ide to... raja te onda zajebava... Smile
a i s njim se moras zajebavati u saobracaju....

dok sam bio mladji ... Smile nije mi bilo mrsko prosetati par kilometara...pa i vise...pa ni okretati pedale...
i cesto sam to radio....

eto...meni je sad mrsko...setati ili okretati pedale... Smile
a usutini svaki dan sto sam stariji sve  mi je mrsko... Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
I-mate 30 Pro
Tacno...jedno je nedostupno...drugo je besmisleno...

A ulaganja su nikakva...drzava se time i ne bavi...prakticno...

I eto razloga za sve ove reakcije...

Znaci drzava je svojim ponasanjem obesmislila sve osim automobila...

A onda kad to krene da se valja...ispadne ovo sto imamo danas...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
По ко зна који пут, Јапанци су мајка  Smile

Ја се донекле слажем с Русом, није оправдано ићи аутом до продавнице до које три треба пет минута, а знам људе који то свакодневно раде

Tako se to radi Smile

Živim u gradu koji se sve više širi i koristim automobil, bicikl i motor po potrebi iako mi do centra treba 10 minuta laganog hoda. Industrijska zona je na izlazu/ulazu u grad i do nje imam oko 5 kilometara, oni koji su malo više udaljeni i do 10 kilometara. Postoje i autobusi ali njih koriste samo ovi što iz okolnih sela dolaze u grad i to ako baš moraju.

Automobil nije luksuz već potreba bez obzira gde čovek stanuje.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.93
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.107
ja koristim 3 sopstvena prevozna sredstva,kola,motocikl i biciklu,dok me nije mrzelo i biciklom sam uvek prelazio od 20-30km pri svakom izlazkumprosecna voznja kolima mi je sad oko 30km,motociklom oko 40,jedino onaj ko nema neko sopstveno prevozno sredstvo i zivi u centru nekog manjeg grada moze da prodje sa tih 5km,i sto rece zoran bez kola nebih mogao nikako da funkcionisem a bicikl i motor mi stede novac,moze se reci da bi mi kvalitet zivota bio mnogo manji da nemam ova prevozna sredstva,gradski prevoz sam koristio ove godine posle jedno 10godina i to samo zato da uzmem motor sa servisa
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 44.0.2403.107
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."

Џереми Кларксон

Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
  Džeremi Klarkson je za ljude koji ne mogu sebi da priušte BBC Smile

Motor i bicikl nastavkjaju tamo gde kolima ne možeš ni da zamisliš. Bar ti znaš šta su i kako izgledaju kolski putevi posle kiša i traktora. Obaška što štede pare.

Holandezi imaju višedecenijski sistem za koji nisam znao. Bicikl do voza, parkiranje, presedanje do sledećeg parkinga i bicikla kojim se ide na posao. Još je sve ravno.

Koju površinu bi trebao da ima parking za 12.500 automobila i koliko oni troše fosilnog goriva ?

« Poslednja izmena: 29. Jul 2015, 15:35:03 od zoranjurkovic5@gmail.com »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 10:56:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.