Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GPS Navigacija - ćaskanje!  (Pročitano 64069 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Ma uzas. Smile Nego meni sada jos jedna stvar nije jasna osim ovog placanja, a to je i da platis sta ti vredi kada je pokrivenost mapama kao sto je neko rekao manja od 1% za Srbiju.

Nego nesto razmisljam sada. Sta mislis da nije nokia mozda napravila neku varijantu da ako koristis taj program na nekom telefonu koji ima ugradjen GPS, navigacija bude besplatna, a ako ga instaliras na neki bez, da se placa? Logicno pitanje je kako placati navigaciju ako nema GPS-a, ali mozda ipak ti programi mogu da rade i sa eksternim GPS uredjajima.
« Poslednja izmena: 05. Maj 2007, 13:25:24 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ma uzas. Smile Nego meni sada jos jedna stvar nije jasna osim ovog placanja, a to je i da platis sta ti vredi kada je pokrivenost mapama kao sto je neko rekao manja od 1% za Srbiju.

Nego nesto razmisljam sada. Sta mislis da nije nokia mozda napravila neku varijantu da ako koristis taj program na nekom telefonu koji ima ugradjen GPS, navigacija bude besplatna, a ako ga instaliras na neki bez, da se placa? Logicno pitanje je kako placati navigaciju ako nema GPS-a, ali mozda ipak ti programi mogu da rade i sa eksternim GPS uredjajima.
Objasnio sam u temi o N95 koju je to "varijantu" nokija odradila i veruj da nema free tarife za interne GPS prijemnike ili samu N95 ... plati pa kl***! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Nego ljudi jeli znate išta o Tomtom.mobile.5.20.fix.6.32.by.Hattori.Hanzo  koji navodno može vrtjeti novije mape ?
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Koje su novije mape? Jel mislis za istocnu evropu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ne , kad ih nema , nego navodno može radit sa novijim mapama za zapadnu evropu .
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung D880
Ne, nisam iz Banja Luke. Ovo je nesto moje licno. Hvala na informacijama. Ja gledam da uzmme neki bt gps za moju 6630. Neki kazu da je taj b-speech malo bolji zato sto koristio obicne baterije. Ne mogu da nadjem nigde u Beogradu taj b-speech. Ima samo ovaj nokijin za 115 eur, pa razmisljam da li da ga uzimam ili da trazim negde taj b-speech.
B-speech mozes naci u Pakomovim radnjama i kod njihovih dilera, a mozes ga poruciti i postom. kosta nekih 6.000din i odlican je. ja ga imam par meseci sa TomTom-ovom mapom. pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
B- speech je ok , ima i priključak za vanjsku antenu , evo je na stranici proizvodjača .

vanjska magnetna antena

B-Speech® GPS 20C

http://www.b-speech.de/de/produkt-information/navigationsloesungen/b-speech_gps20c/

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Evo i specifikacije za B-speech GPS 20c :

GPS Specification:

* Chipset: SiRFstar III
    * 20 cannels "All-In-View"-Tracking
    * Protocol: NMEA 0183/ GGA, GSA, GSV, RMC, VTG, GLL
    * Baud Rate: 57.600
    * Frequency L1, 1,575.42 Mhz
    * racking Sensivity: - 159dBM
    * Position deviation: 10 meters 90% 2D RMS 1-5 meters
    * Velocity: 0,1 m/sek
    * Cold/Warm/Hot start: 42/35/1 sek.
    * Rechargeable 450mAh Lithium Polymer Akku
    * Working time: 10 hours
    * Storage temperature: -40°C + 70°C o.
    * Working temperature : -20°C + 60°C
    * Air humidity: 5 - 90%
    * Internal Ceramic Patch antenna
    * MMXC connection for external antenna
    * Size in mm: 39 L x 33 B x 19 H
    * Weight: unknown at this time

Zanimljiva je ova mogućnost za priključivanje externe antene. Da li znači puno za preciznost?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Hello, putnici namernici, nešto ste se primirili?!?

Interesuje me, da li sem onih mapa Istočne Evrope za TomTom medju kojima se nekako provukla i ova naša beda od države postoje neke bolje i preciznije GPS mape naše države i na kojoj platformi rade??
Da li je neko upoznat sa ovime???
Doduše, postoji fora sa samostalnom izradom, ili eventualnim downloadom mapa za SmartComGPS ali to je ovde obradjeno na forumu ... šta dalje od toga?!?
Koliko sam upoznat Route66 ili Wayfinder Navigator nemaju podršku za Srbiju u svojim mapama ...
Znam da Garmin nudi mape tj., "SCG Route" u kompletu, ali to je više posebna navigacija za automobile a ne za mob. telefone ...
iGO My way je podredjen WM platformi tj., PDA uredjajima i imao je neku mršavu mapu naše države i to glavnih puteva uglavnom ....
Ovo oko Nokijinih mapa za N95 smo započeli no niko precizno i nije rekao kolika je razlika izmedju njih i TomTom mapa ali verujem ogromna i mislim da te nokijine opet pokrivaju samo glavne puteve van većih gradova ili ....

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pa po meni , bolje mape ima TomTom. Nokijine su nekako slabije pregledne i ima manje puteva ucrtano. Nokia je odlično uradila 6-7 gradova po Srbiji dok je sve ostalo siromašno odrađeno. BiH neću da pominjem...bruka.  Smile

Nisu dobre niti jedne mape ali ako bih ja birao izabrao bi TomTom.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.