Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GPS Navigacija - ćaskanje!  (Pročitano 64147 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
u srbiji samo mozes koristiti tomtom posto route jos nije izbacio mapu za srbiju.Znaci u za krusevac je najbolji tomtom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N900,N97mini,N95
e, veselje, a ja upravo sa dial up-om skinuo route 66, jesam bre maler...

aj mi molim te kazi bar koju verziju tomtom-a da sidam, da ne ukenjam nesto ponovo Smile
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Nikako da ukapiram, da li je ovaj program Nokia_Maps_S60.SISX u stvari isti "Smart2Go" ili je isti samo pregledavač mapa dok je "Smart2Go" kompletan navigacioni program koji radi na S60v3 telefonima od kojih su podržani E61/E70/N73/N80/N93?!?
Link za download Nokia_Maps_S60.SISX:
http://mobilesearch.nokia.com/A4160036?maps
Ovde je link za download Smart2Go "beta":
http://www.smart2go.com/en/download/index_html

Ljudovi, jel probao neko ovaj program na svom S60v3 telefonu koji bi po nekoj logici radio tj., prihvatio GPS mape koje bi se skidale sa interneta programom "Nokia MapLoader"(link: http://mobilesearch.nokia.com/A4160036?maps) i iste koristio kao i Nokia N95 samo s' jednom razlikom - potreban je bluetooth GPS risiver kada već nema ugradjenog kao u N95 ...

Samo još nešto - kako bi koristili navigaciju sa aplikacijom "Smart2go" treba se platiti licenca i nije besplatno kao korišćenje TomTom aplikacije recimo ... no, bar je moguće free skidati mape i kasnije ih pregledavati ako ništa drugo ...
« Poslednja izmena: 05. Maj 2007, 03:46:27 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia_Maps_S60.SISX ...kada se skine sa Nokia sajta i krene instalacija na telefonu se lijepo ispiše Smart2Go .... i to verzija v.3.0. Znači radi se o istom programu. To nije nikakav poseban program nego Smart2Go v.3.0.
Njegova instalacija traje min 7-8minuta na telefon. Šta ga sve instalira , pojma nemam. Samo znam da sam za otprilike isto vrijeme prebacio TomTom mape od 200Mb.  Smile

Program je urađen intuitivno i moram priznati da sam se oduševio grafičkim dizajnom i načinom na koji su riješili pregledavanje mapa... Ali što se tiče upotrebne vrijednosti. Nula. Ili bolje da kažem prekrižena nula. Ništa.  Smile

Evo screenshutova kako izgleda na E61. Skinuo sam mapu BiH i sad nisam siguran (možda mi je za detaljniji pregled mape potreban GPS - kojeg još uvijek nemam).... Za detaljnost mape možete se sami uvjeriti. Znači ništa od pregledavanja mapa bez GPS-a.  Smile
Ono što me je najviše iznenadilo je prikazano na ova zadnja dva screenshot-a , kada sam probao da upalim navigaciju. Sve se slaže sa tvrdnjama da će se navigacija naplaćivati na n95... a to i ovaj "ugovor" potvrđuje.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0614.png
(27.83 KB, 320x240)
Screenshot0612.png
(9.41 KB, 320x240)
Screenshot0599.png
(50.2 KB, 320x240)
Screenshot0615.png
(30.11 KB, 320x240)
Screenshot0616.png
(9.18 KB, 320x240)
Screenshot0606.png
(53.65 KB, 320x240)
Screenshot0604.png
(34.76 KB, 320x240)
Screenshot0600.png
(35.05 KB, 320x240)
« Poslednja izmena: 05. Maj 2007, 10:34:20 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone
sasvim fino su odradjene ove mape..... ali se i naplacuju  Smile
drzim se ja TomTom-a  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ali se i naplacuju
Da a to dokazuje i ono Kupi na kraju ugovora.
I ja ću se držati TomToma. A ovi sa n95 , ako hoće normalnu navigaciju moraće da kupe i dodatni GPS i istaliraju TomTom ili neki sličan program. Pa nek imaju onda i interni i externi risiver i saso mange za 1000€ ...  Ili ako hoće da plate Nokiji pretplatu za GPS navigaciju , neka plaćaju. Njima to svakako nije problem.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone
ugradili lepo ljudi GPS i ti sad ocekujes da ce ti sve sto si dobio uz telefon raditi besprekorno kad ono - moras da im platis ako hoces da koristis GPS  Smile
uopste nisu ni trebali da ga ugradjuju.... lepo nabavis Tom Tom, puknes do 100 evra za externi GPS receiver i eto.....
mene sad interesuje, kako su isprobali GPS ljudi koji su rekli da su je isprobali..... Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pa platili su 100€ za navigaciju , Nokia-i. A i kako bi drugačije , kad drugačije ne može.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Ili to, ili je neko malo lagio. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ili to, ili je neko malo lagio. Smile
Vole ljudi da malo zabibere ... misle ... na ovom forumu niko video i koristio N95 nije .... niko čuo za internet i pretragu informacija na njemu ... pa jeli ...mogu da dodaju šta god hoće ...
Eto šta može jedna kratka zainteresovanost za temu i malena potraga za informacijama o programu koji služi za navigaciju u N95 i sada se ispostavlja i u modelima poput E61/E70/N73/N80/N93 ... Ne čudi me uopšte što ova aplikacija nije rezervisana samo za N95 i ima je čak free sa sve mapama i za modele telefona koji nemaju nikakav GPS u sebi ... Nokia misli da će ovime steći ekstra lovu - ljudi bi pored kupovine ovih licenci za navigaciju morali da kupuju i bluetooth eksterne GPS navigatore a ono ... opet ih Nokia prodaje. Smile
Čudi me samo da ovaj program nisu izbacili i za modele poput 7650/3650/3660 kako bi se i tru ogrebli za koji evro ....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.285 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.