Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 12:29:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Golf 2 - cena?  (Pročitano 59979 puta)
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
a ko te to lagao za japance?
kolega je 1999 kupio novu Mazdu 626 2.0 td (il koja je vec oznaka), sa 110 konja.
do 2004 presao 320000 bez nekog veceg kvara, a o generalnoj da ne pricamo. auto je bio u extra stanju kad ga je prodavao...
toliko o japancima i 150000... a onda je uzeo Mazdu 6, i nisam cuo da se zali... a presao je mnogo vise od 150000
« Poslednja izmena: 07. Mar 2008, 16:00:29 od GPC_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung i8510 innov8
I drugar isto ima Mazdu, preshao je preko 200.000 km, '85 godishte nema problema..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
Ali pouzdano znam da kod japanaca radni vek motora je oko150000km pa sada da uporedimo.

Jel se ti zajebavaš ili šta? 150 000 za Japanca, kojeg molim te?
 moj drug sa Toyotom Land Cruiser prešao 240 000 km za 4 godine, auto je gažen kad god je vožen, jedini trošak su mu bili redovni servisi, motor je i dalje bio kao nov. D4-D 3.0, a trebam li spomenuti da nije imao niti jedan kvar !!!
 Mazda 626 2.0 D iz '90 prešla 480 000 i dalje se kotrlja, motor nije otvaran, auto ima servo i 4el podizača može gurati još...

To su primjeri koje sam ja vidio svojim očima isto kao što sam vidio i 124-orku sa 600 000 km.

Sve je irelevantno, ne mora da znači da će svaki Japanac biti pouzdan ali činjenica je da su najkvalitetniji, Golf kao Golf je dobar iz tog razloga što ga uvijek možeš prodati za isti novac.

Igrom slučaja komšija mi ima prodavnicu auto dijelova pa svaki dan blejim malo kod njega, znaš ti kakvi Golfovi dođu, skoro čovjek došao i ne može da nađe korpu kvačila za Golfa 1.6D jer ne može da provali sa kojeg je auta stavljena, znači auto sklapan od 10 auta, i kaže "Ma ko ga je** prodaću ga na pijaci za 5000 u nedelju pa nek mijenja onaj ko ga kupi!"

Znači prvo provjeriti auto pa ga onda kupiti, a ja u potpunosti razumijem ljude koji kupuju Golfa 2, kupe ga voze ga malo i zarade  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Lično nemam nekog iskustva sa japancima, golfa sam vozio par puta ali nikada nisam bio njegov vlasnik, tako da su moji sudovi i o japancim i o golfu posredni.
Svako hvali svoga "konja",
kolega je 1999 kupio novu Mazdu 626 2.0 td (il koja je vec oznaka), sa 110 konja.
do 2004 presao 320000 bez nekog veceg kvara, a o generalnoj da ne pricamo. auto je bio u extra stanju kad ga je prodavao...
Ako je ovo tačno ljudi bi vozili mazdu a ne golfa.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
Lično nemam nekog iskustva sa japancima, golfa sam vozio par puta ali nikada nisam bio njegov vlasnik, tako da su moji sudovi i o japancim i o golfu posredni.
Al neka si ti rekao da oni prelaze 150 000 pa ako i nemaš iskustva s njima ti to "znaš", svaka ti čast na tvom znanju  Smile Smile Smile

Ako je ovo tačno ljudi bi vozili mazdu a ne golfa.  Smile

Kako plitka rečenica, čuj ti tvoje konstatacije, pa ne sviđa se svima Mazda, imaš ljudi kojima se sviđa Golf a kojima se sviđa Mazda.

ljudi voze Mazdu!!!

pogledaj statistike rasta prodaje Mazdinih automobila u zadnjih par godina u EU!!!
« Poslednja izmena: 07. Mar 2008, 16:26:18 od blaCkie87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung i8510 innov8
Citat
Japanski automobili zauzeli su prva mesta u sedam od deset kategorija na listi "najbolji izbor", koju je sačinio američki magazin "Potrošački informator".
« Poslednja izmena: 07. Mar 2008, 16:22:34 od vracarac »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
Citat
Japanski automobili zauzeli su prva mesta u sedam od deset kategorija na listi "najbolji izbor", koju je sačinio američki magazin "Potrošački informator".

pusti amere, pored onih njihovih kanturina nije ni čudo, u evropi je malo drugačija situacija ali u svakom slučaju Japanci napreduju brzinom munje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 261
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Pričamo o kvalitetu novih ili polovnih vozila?!
Ljudi kupuju i neo-ve i beko-ve, više nego philips-ove, panasonikove, ali to ne znači da su kvalitetniji. Naprotiv, ali su jeftiniji.
Jesam pretpostavljao da ću izazvati lavinu reakcija od ljudi koji vole i voze japance. Međutim, ja sam se pozivao na ono što sam čuo i načuo. Svaki novi auto je bolji od bilo kog polovnog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
Citat

jeste, slične rezultate ima i top gear
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
Pričamo o kvalitetu novih ili polovnih vozila?!
Ljudi kupuju i neo-ve i beko-ve, više nego philips-ove, panasonikove, ali to ne znači da su kvalitetniji. Naprotiv, ali su jeftiniji.
Jesam pretpostavljao da ću izazvati lavinu reakcija od ljudi koji vole i voze japance. Međutim, ja sam se pozivao na ono što sam čuo i načuo. Svaki novi auto je bolji od bilo kog polovnog.
nit volim nesto preterano, nit vozim... ovo ti kazem jer odlicno znam coveka koji je vozio...
pa ubuduce, prvo to proveri i vidi svojim ocima, a ne tako da pricas... kazem ti, ne sporim da je Golf dobar auto, al ne mozes onako da pricas na osnovu rekla-kazala...
i nije tacno da je svaki novi bolji... ja bih pre kupio 10 godina star Polo nego nov Yugo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 12:29:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.