Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gola devojka utrčala na Medicinski fakultet  (Pročitano 21608 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Nokia 
Ajde sto se niko nije setio da joj pomogne, ali kako je moguce da ju je toliko ljudi videlo, a da se niko nije setio da snima i da podeli klip sa drugima. Neverovatno koliko su ljudi sebicni i bezosecajni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
ali gde je ženska solidarnost tu, zar nijedna žena nije mogla makar da joj priđe i dopre do nje?

мислиш она ''мајку јој курвањску вид је гола трчи кроз град, гарант је нека муштерија по завршеном послу шутнула голу из кола, ако и треба, 3,14чка јој материна лако је њој одрађивати посао а ја ринтам 10 сати у продавници а тек кући кад дођем ...'' солидарност?
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Inače, maršuta ove devojke uključuje 20 minuta brzog, pola sata hoda prosečne brzine. Putanja joj je bila Alekse Šantića, Bulevar Cara Lazara, Kolo srpskih sestara (gde je prošla i pored stanice policije), Bulevar Cara Dušana i sve do Hajduk Veljkove.

i sve je to prosla bez ijedne slike???  Smile  Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 9.0.597.98
Citat
ali gde je ženska solidarnost tu, zar nijedna žena nije mogla makar da joj priđe i dopre do nje?

мислиш она ''мајку јој курвањску вид је гола трчи кроз град, гарант је нека муштерија по завршеном послу шутнула голу из кола, ако и треба, 3,14чка јој материна лако је њој одрађивати посао а ја ринтам 10 сати у продавници а тек кући кад дођем ...'' солидарност?
Ne, jebi ga, očigledno sam ja debil kad cenim da bi mi palo na pamet da joj priđem i pitam je šta se dešava, zovnem hitnu pomoć ako procenim da je neuračunljiva ili, ne daj bože, jebenu policiju, mada bi me oni zbog toga verovatno ispsovali kao poslednjeg bolida što ih cimam zbog takvih stvari.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 15
Bambina... zasto bi joj pomagali?
Pa to nije njihov posao, zar ne?

Mislim, sto bi se cimali, kad mogu da opustenu izvuku telefon i slikaju je.

Smile
« Poslednja izmena: 13. Feb 2011, 16:58:40 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16

Ко би рекао да после Слобиног дна ћемо пасти на ново дно, захваљујући Ђинђићу и његовим наследницима.

Problem je ko i obicno, u nama samima. Zasluge kolektiva i propusti pojedinaca  Smile

Smile

I uz put zasluze aplauz na Burek forumu i "lajk" na FB-u uz par stotina iljada klikova na Tubeu (Amazing! Naked crazy girl run in public, must see, good quality)  Smile
« Poslednja izmena: 13. Feb 2011, 17:02:34 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Postoji jedna poneki put ne tako lepa ljudska osobina koja se zove sebicnost. Dosta ljudi je praktikuje veoma cesto

Moze da posluzi ali u ovom slucaju i nije za pohvalu
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple 15
Citat
I uz put zasluze aplauz na Burek forumu i "lajk" na FB-u uz par stotina iljada klikova na Tubeu (Amazing! Naked crazy girl run in public, must see, good quality)  Smile

Egzaktli...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Ne, jebi ga, očigledno sam ja debil kad cenim da bi mi palo na pamet da joj priđem i pitam je šta se dešava, zovnem hitnu pomoć ako procenim da je neuračunljiva ili, ne daj bože, jebenu policiju, mada bi me oni zbog toga verovatno ispsovali kao poslednjeg bolida što ih cimam zbog takvih stvari.

Верујем да ти не би био проблем да се окренеш и потрчиш за њом да би је после 10 минута сустигла, па да је хваташ за руку и цимаш ''ало бре реци шта ти је смири се ја сам ту да ти помогнем'' и скинула капут да се дотична огрне ... извини лажем у принципу не верујем баш скроз Smile Али гарантујем да деведесет посто жена које су је виделе помислиле нешто у распону од ''вид будале'' до оног горе што написах, а сто одсто је мисао завршило ''боле ме рац не тиче ме се''

Ја лично ... пустио бих је да ради шта јој воља и проклињао судбу што ми је камера на телефону крш  Smile Smile ... озбиљно не бих прстом мрднуо, док год не видим да је рецимо пала јер јој лоше.
« Poslednja izmena: 13. Feb 2011, 17:09:02 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98

Smile

jok treba da je odvedu u butik i obuku od glave do pete o drzavnom trosku,tu djevojku treba smestiti ili u ludnicu a a ko se vestacenjem utvrdi da je normalna treba je odrabiti zbog uznemiravanja javnog reda i mira i skaradnog ponasanja maksimalnom kaznom,samo tako mozemo u buducnosti spreciti navalu ovakvih "incidenata"
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.