Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gnevni radnik uništio 31 "fiću" u Kragujevcu?  (Pročitano 12726 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Citat
Takav nacin rada uopste nije u skladu sa principima rada FIAT-a.

Jao brate, aman. Nemoj mi reci da si ovo pokupio pri turistickom obilasku fabrike? Molim te me ubedi da sam pogresno shvatio Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Citat
Takav nacin rada uopste nije u skladu sa principima rada FIAT-a.

Jao brate, aman. Nemoj mi reci da si ovo pokupio pri turistickom obilasku fabrike? Molim te me ubedi da sam pogresno shvatio Smile
Ceo princip ima po kome fabrike automobila u celom svetu rade. Sto manje skladista, maksimalna uposlenost radnika, just in time proizvodnja.... Ne mozes ti radniku da das vise nego sto moze da uradi iz prostog razloga sto ti moras da napravis 630 vozila za dan i ako se on slomi pa posustane ti ne mozes da postignes proizvodnju.

Konkretan primer iz preseraja Fiat-a. Ljudi stoje pored prese, njih cetvorica. Linija ide non stop oni ubacuju presovane delove u paletu i na neki odredjen period koliko je propisano dodje covek i vozi to viljuskarom. Svaki od 4 radnika mora na svakih 15-20 sekundi da uzme deo i da ga stavi na paletu i to radi 8h ili 12h pre nego sto su uveli trecu smenu.
Pa majku mu ljudi kopaju kanale po 12h svaki dan na 40 stepeni. I ne kukaju.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Ja i prvom i drugom i trecem postu sam na strani radnika.. Ali nigde nisam rekao da taj ili ti nece najebati za to sto su uradili. Pisao sam o stanju u drzavi, firmi i o uzrocima toga sto se desilo. A ti pricas o posledicama. Tu se slazem sa vama. Naravno da ce ih biti. Ali opet opravdavam te radnike ma sta se desilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Citat
Svaki od 4 radnika mora na svakih 15-20 sekundi da uzme deo i da ga stavi na paletu i to radi 8h ili 12h pre nego sto su uveli trecu smenu.
Pa majku mu ljudi kopaju kanale po 12h svaki dan na 40 stepeni. I ne kukaju.

Ja ti kazem da je to sto puta gore od kopanja kanala.

Mozda ne na plus 40 doduse.

Poso je poso, samo ga adekvatno plati. Poenta cele ove diskusije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Ne znam sto je gore, stojis tu caskas sa kolegama, nigde ne trcis.... Meni je otac bio privatnik i znam dobro sta znaci raditi u zurbi i pod pritiskom da uradis sto vise za kratko vreme. U modernim fabrikama automobila je princip skroz drugaciji i kod njih toga nema. A da treba da plate naravno da treba! I tu sam prvi da to kazem ali ovim metodama se ne dobija nista.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Pa ne znam jbg, uzmi na svakih 10 sekundi pomeraj olovku sa jednog kraja stola na drugi 12 sati, i ako ne zavrsis na psihijatriji ja cu stanislavu fijat da istetoviram na celu.........

Oko plata se sve i vrti, imas i taj neki psiholoski pritisak jer nisi u ravni sa sopstvenim sefom makar bar po jezickoj liniji.

I znam milion prica odande, prime 4 inzenjera, za mesto inzenjera, zbog subvencija al treba im jedan. I sad jedan ide lepo na posao a trojica seku zivu ogradu "dok se ne stvore uslovi da se prebace na kvalifikovano radno mesto". I tako, ovaj tvoj kolega ide na posao a ti ga svako jutro sa makazama gledas kako vileni dok kreses pticija govna po zelenilu.

I koliko njih daju otkaz za mesec dva, sta mislis? Posle ljudi nece da rade, bagra neradnicka itd.....

U svetu se radi onako kako ti drzava dozvoli u kojoj otvaras fabriku. Samo nemojmo o renomeu fabrike kao nekom reperu za divan polozaj radnika na poslu i zadovoljstvo uslovima i pravima koje poslodavac ispunjava prema golom radniku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Nije bagra neradnicka nego nece da rade pod tim uslovima rada, mada sigurno ima i neradnika. Za te detalje ne znam, mislim na zivu ogradu ali video sam dosta Srba na vrlo visokim mestima. I sve su mladi ljudi.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
To su nasminkali zbog posete, doveli iz teatra par mladih glumaca da simuliraju srpsku hijerarhiju Smile
« Poslednja izmena: 27. Maj 2013, 22:53:52 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Sef odrzavanja preseraja, ETF-ovac. Srbin.  Smile To sam video svojim ocima Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Sef cistacica dakle, ok idemo dalje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.