Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gnevni radnik uništio 31 "fiću" u Kragujevcu?  (Pročitano 12721 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Najcrnje je to sto vecina ovde velikih mozgova koji dan radnog staza nemaju tupe kako i sta treba da se radi. Kazete ako nece da rade neka daju otkaz? Aman ljudi ko nece da radi? Svi su ti ljudi radili u toj zastavi i stvarali je mnogo pre neko sto je taj fiat dosao u Srbiju. Samo jednostavno ne moze da se fizicki izdrzi. Trpis koliko mozes dok ne puknes. Kazete da da otkaz? A gde ce posle? Koliko njih ima decu, stambene kredite i slicno? U drzavi je tolika nezaposlenost da su prisiljeni da budu tu gde jesu. I umesto da su svi na strani tih jadnika koji od muke nista drugo nisu mogli da smisle svi brane fiat i ostale kapitaliste. Koliko god da je glupo ovo sto su uradili bar je malo skrenuta javnost na te radnike i valjda ce se neko zapitati zasto se to desilo. Ubrzas do te mere traku da radnici padaju u nesvest, ne mogu da postignu realno da odrade posao i jos ih kaznjavaju ako nisu stigli. Zato sto smo tako jadni, sto su sindikati potkupljeni, sto nismo slozni i sto se borimo za prava radnika tek kad dodje do naseg dupeta zato nam tako i jeste. Koliko je fabrika zatvoreno, radnika isterano? Ma koga je briga jos nisu dosli do nasih firmi. Kod nas je jos dobro. Nece jos dugo ali onda ce da bude kasno jer ni i oni za koje vi niste imali razumevanje nece ga imati za vas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Napoleon, a gde ce sada kada je napravio stetu od 50 hiljada evra?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Pa ako nadju ko je a nadam se da nece, sjebao se debelo. Em ce da izgubi posao a i stetu ce neko morati da plati..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Pa koja je sad poenta tvoje price? Ovo je tema o coveku koji je unistio 31 automobil a ti pricas o kreditima, ljudima koji su gradili zastavu... Jel on jedan od tih? Ne bih rekao.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
A ti si vec policajac pa znas da je jedan a ne njih vise, a znas i da nema decu i da nije u kreditu nego eto onako doslo mu? Kad vec pominjem policiju pa sto gospoda italijani nisu prijavili slucaj?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Covek koji je odgovoran nikada ne bi napravio toliku stetu iz besa. To je obestan covek a ne neko ko se brine za svoju porodicu.

Da nisam bio u toj fabrici pa da verujem da se polomise od posla. Radi se non stop ali nema govora o tome da se negde trci i da se lome da stignu. Takav nacin rada uopste nije u skladu sa principima rada FIAT-a.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 5
A ti si vec policajac pa znas da je jedan a ne njih vise, a znas i da nema decu i da nije u kreditu nego eto onako doslo mu? Kad vec pominjem policiju pa sto gospoda italijani nisu prijavili slucaj?

Bez obzira, neko ce morati da plati tu stetu, dakle, opet ti isti radnici sto imaju kredite i u dugovima su do guse.

Uspeli su da skrenu paznju ali ce ih to skupo kostati, daleko je ostao komunizam gde si mogao da pokvaris masinu na pogonu i da dva dana sa ortacima pijes pivo u kantini dok se masina ne popravi. Ovo je privatnik, a on ce svoj gubitak nadoknaditi tako sto ce radnika da lupi po usima. I opet sve na pocetku.
« Poslednja izmena: 27. Maj 2013, 22:00:44 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Koja je poenta akcije ako se ne zna pocinilac i ako ce opet ti isti radnici da doradjuju ostecene automobile?  Smile

Plata je mizerna ali za nju, kao i za ostale uslove treba zahvaliti Dinkicu, on je talijane oslobodio svih mogucih dazbina, a verovatno su i zarade zaposlenih tada utvrdjivane.

Da li bi Italijani dosli da im on nije obecao to sto jeste ?

Da nisu dosli, sta bi radio, nastavio proizvodnju juga ?

Smile Smile Smile Smile  Smile Smile  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
E jbg sad si i psiholog Smile Kako god uvek sam na strani radnika kad su sa druge krupni kapitalisti.. A da si radio na traci u zastavi pa verujem da nisi..I znam da se sad daleko vise radi nego pre par godina a za iste pare. A sa Crowzom se slazem nazalost jeste tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Nisam psiholog, mada je malo falilo da budem. Mogu da budem psiholog u pokusaju, masinac po obrazovanju. I ne razumem zasto je to tebi bitno pa licitiras sa mojim zanimanjima? Zasto raspravu spustas na licni nivo? Zasto ne branis ono sto si rekao nego u tri posta napises 3 kontradiktorna stava?

Zasto se ja uopste raspravljam sa tobom Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.