Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 18:25:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Glavna jela  (Pročitano 200305 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Kroketi s šunkom

Sastojci

8 kašika brašna
5 dl mlakog mleka
2 jajeta
200 grama šunke
sir
prezle
2 šolje ulja
peršunov list

Način pripreme

Sitno naseckati peršun i propržiti ga na masnoći minut-dva. Umešati postepeno brašno i mlako mleko, pa mešati na tihoj vatri dok se ne dobije ujednačena kaša. Izmaći s vatre, dodati jedno jaje, sitno naseckanu šunku i sir i dobro promešati. Izručiti masu, rastanjiti je i ostaviti da se ohladi i stegne, a zatim praviti krokete željenog oblika. Panirati ih u brašno, jaje i prezle, a zatim pržiti u jako zagrejanom ulju s obe strane dok ne porumene.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Jagnjeći kotleti u sosu od malina i balzamiko sirćeta

Iznenađujuće, elegantno i izuzetno jednostavno - ovo jelo je vrhunskog ukusa zahvaljujući kvalitetnom mesu i pažljivo odabranim sastojcima s kojima ga znalački kombinujemo istražujući nove arome.

Za 4 osobe potrebno je: 800 g jagnjećih kotleta, 250 g smrznutih malina, 1 čaša belog vina, 40 g putera, balzamiko sirće, 1 veza vlašca, pola čena belog luka, so i biber.

Marinada: pola količine odmrznutih malina izblendirajte pa dobijeni pire prelijte preko kotleta. Zalijte vinom, dodajte beli luk isečen na listiće, pokrijte streč folijom i ostavite da se mariniraju 1 sat.

Rastopite puter u tiganju, pa propržite kotlete. Potom im dodajte preostale cele maline i dinstajte par trenutaka na umereno jakoj vatri.

Posolite, pobiberite, pa zalijte sa 1 kašikom balzamiko sirćeta i okrenite meso da se svuda jednako aromatizuje.

Izvadite kotlete iz tiganja i držite ih na toplom. Sokove od kuvanja procedite. Kotlete rasporedite na pojedinačne tanjire i prelijte ih s pomalo sosa. Dodajte pokoju kap balzamiko sirćeta i malo seckanog vlašca. Ako želite, možete ukrasiti i celim malinama.

Priprema: 30 minuta + 1 sat
Kuvanje: 10 minuta
Trošak: 1.593-2.422 din.
40 kcal po porciji

Izbor vina

Ontanon Reserva, “Bodegas Ontanon” usmerava specifičan ukus jagnjećeg mesa i voćnu slast sosa.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Pileći kari s jabukama

Pomorandža, kruška, jabuka, ananas i kumkvat daju aromu i svoju posebnu slast originalnim jelima od mesa i ribe. Probajte ih – ona su jednostavna, ali ukusna.

Za 4 osobe potrebno je: 800 g pilećeg filea, 4 sitne crvene jabuke (ili 2 veće), 1 vezica žalfije, 1 manji koren celera, 1 kašika karija u prahu, pola čaše belog vina, 1 kašičica paradajz- pirea (koncentrat paradajza), 1 čen belog luka, maslinovo ulje, so i biber.

Isecite meso na kockice veličine oko 2 cm. Izblendirajte beli luk i celer, pa ih propržite u šerpi na nekoliko kašika ulja s nekoliko seckanih listova žalfije i karijem.

Dodajte komadiće mesa i pržite ih na jakoj vatri nekoliko minuta, dok ne budu reš, pa dodajte oprane i na kriške isečene jabuke. Smanjite vatru.

Posolite, pobiberite, dodajte vino i kuvajte 5-10 minuta. Potom dodajte paradajz- pire, promešajte varjačom i, ukoliko je jelo previše suvo, dodajte par kašika vruće vode. Kuvajte na tihoj vatri dvadesetak minuta pre posluženja posolite i, ako želite, zalijte s malo maslinovog ulja i pospite žalfijom.

Priprema: 15 minuta
Kuvanje: 40 minuta
Trošak: 747-1.169 din.
250 kcal po porciji

Izbor vina

Začinjenost karija traži Rizling podruma “Ivanović” koji se slaže i sa ukusom jabuke.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Pečeni krompiri s margarinom

Sastojci

1,5 kg krompira
100 gr margarina
so, susam (po želji)

Način pripreme

Krompir oljuštiti i preseći napola. Tepsiju premazati margarinom, pa naređati krompire, tako da neravna površina bude odozdo. Posoliti i posuti susamom.

Na svaki kompir staviti po malo margarina i peći 1 sat na 200 stepeni. Veoma su ukusni, a deca ih veoma vole. Idealan su dodatak uz meso ili ribu.

Vreme pripreme: 60 minuta

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Mućkalica od teletine

Sastojci

600 grama teletine (špic grudi)
2 srednje glavice crnog luka
1 čen belog luka
1/2 čaše belog vina
supa (može i topla voda sa suvim začinom)
200 grama mini (čeri) paradajza
3 paprike (crvena, zelena i žuta)
malo ulja
so, biber i bosiljak po ukusu

Način pripreme

Iseckati crni luk na rebarca i staviti u posudu da se prži na malo ulja. Dodati meso isečeno na kockice i nastaviti sa prženjem još 5 minuta. Sipati vino i pustiti da skoro potpuno ispari, posoliti, pobiberiti i dodati supu. Ako se dodaje rastvor tople vode i suvog začina, ne soliti. Sadržaj treba da ogrezne i da se kuva na tihoj vatri oko 30 minuta. S vremena na vreme promešati. Na kraju, sva tečnost treba da ispari. Tada dodati paprike isečene na komade i kuvati još nekoliko minuta. Na kraju staviti i čeri paradajz presečen napola i ostaviti da još malo sve zajedno krčka. Jelo je predviđeno za četiri osobe.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Griz musaka od tikvica

[removed]

Sastojci

1 kg tikvica
4 jaja
2 dl mleka
griz po potrebi
1 glavica crnog luka
ulje
500 grama mlevenog mesa
so, biber, mirođija

Način pripreme

Na malo ulja propržiti sitno seckanu glavicu crnog luka i mleveno meso. Posoliti, dodati biber i seckanu mirođiju. Tikvice očistiti i iseći na tanje uzdužne komade. Jaja umutiti i dodati oko 2 dl mleka.

Posudu za pečenje nauljiti, pa svaki komad tikvice uvaljati u griz sa jedne i sa druge strane i slagati prvi red. Dodati meso i tako redom dok se ne slože tri reda. Poslednji red su tikvice.

Peći na umerenoj temperaturi dok ne porumeni.

Vreme pripreme: 45 minuta

« Poslednja izmena: 13. Sep 2011, 14:21:29 od Anea »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Specijaliteti

Paprikaš na francuski način (začin C)
Za 6 osoba: 1 kg jagnjetine od buta, 200 g mlade šargarepe, 80 g maslaca, 2 manje glavice luka, žumance, kašika brašna, 2 dl supe od povrća iz kocke, maslinovo ulje, začin C i crni mleveni C biber.
Meso isecite na kockice i na brzinu propržite sa svih strana na vrelom ulju u koje ste dodali malo maslaca. Kada meso porumeni, dodajte začin C i mleveni C biber, skinite sa ringle, izvadite iz tiganja i ostavite sa strane. U tiganj sipajte sitno seckani luk, dinstajte par minuta da porumeni, nalijte supom iz kocke, dodajte začin C, C biber i šargarepu isečenu na kockice. Dinstajte na umerenoj temperaturi dok šargarepa ne omekša. Dodajte meso i nastavite da dinstate još 30 minuta. Skinite sa ringle, dodajte živo žumance i energično promešajte. Služite s krompir pireom i preliveno sosom u kojem se meso dinstalo.

Čili od goveđeg repa (kim)
Za 4 osobe: goveđi rep od oko 1,5 kg isečen na manje komade, 2 manje glavice luka, konzerva od 500 g crvenog pasulja, konzerva od 250 g paradajza u komadima, kašika koncentrata paradajza, sveža crvena paprika, kašičica C čilija, kašičica C majčine dušice, pola kašičice C kima, par kapi ekstrakta ljute papričice ili "tabasko" sosa, ulje, začin C, veza svežeg peršuna i kesica kukuruznog čipsa (načos).
Luk sitno iseckajte a papriku očistite od semenki i isecite na kockice. U dubljem sudu na vrelom ulju izdinstajte luk, dodajte meso i dinstajte još par minuta. Dodajte paradajz iz konzerve, koncentrat paradajza i sve začine, sipajte 2,5 dl vode, poklopite i kuvajte sat vremena na umerenoj temperaturi. Za to vreme ocedite i isperite pasulj iz konzerve, pomešajte sa ostalim sastojcima i kuvajte još jedan sat ili dok ne primetite da je meso počelo da se odvaja od kostiju. Povadite komade goveđeg repa, odvojte kosti a meso vratite u šerpu. Dodajte sitno seckani peršun i pred sam kraj kuvanja, po želji, sipajte par kapi ekstrakta ljute papričice ili "tabasko" sosa. Služite uz načose ili kuvani pirinač.

Teletina na španski način (crni mleveni C biber)
Za 6 osoba: 1 kg teletine, par svežih kobasica, 2 konzerve paradajza u komadićima, 150 g očišćenih zelenih maslinki, 3 manje glavice luka, kašičica C majčine dušice, kašičica začina C, veza peršuna, čen belog luka, maslinovo ulje i crni mleveni C biber.
Meso isecite na kockice i na brzinu propržite na vrelom ulju zajedno sa sitno seckanim lukom. Dodajte kobasice isečene na kolutove, komadiće paradajza, sitno seckani beli luk, suve C začine i maslinke. Poklopite i dinstajte sat vremena na umerenoj temperaturi. Služite toplo uz bareni krompir.

Piletina sa maslinkama (majčina dušica)
Za 4 osobe: celo pile, 750 g paradajza, 3 manje glavice luka, 3 čena belog luka, 200 g očišćenih crnih maslinki, 7.5 dl suvog belog vina, par šnita mesnate slanine, veza peršuna, kašičica C majčine dušice, začin C maslinovo ulje i crni mleveni C biber.
Pile isecite na komade. U svaki komad mesa utrljajte mešavinu C majčine dušice i začina C, omotajte ga trakama slanine i uvežite kanapom. U dubljem tiganju ispržite meso sa svih strana na vrelom ulju. Dodajte sitno seckani crni i beli luk, suve C začine i paradajz koji ste prethodno potopili u vrelu vodu, oljuštili i isekli na kockice. Dodajte belo vino i 30 minuta dinstajte na umerenoj temperaturi. Izvadite meso, uklonite konopac i rasporedite u tanjire. Sos kuvajte još 10 minuta i njime prelijte meso. Služite ukrašeno sitno seckanim peršunom.

Marinirana ćuretina sa šampinjonima (Ruzmarin)
Za 4 osobe: veće ćureće belo meso, koren celera, 2 šargarepe, glavica luka, 0,5 dl konjaka, 6 dl crnog vina, 120 g mesnate slanine, kašika maslinovog ulja, čen belog luka, kašičica C majčine dušice, kašičica C ruzmarina, veza peršuna, 250 g šampinjona, začin C i crni mleveni C biber.
Ćuretinu isecite na komade, prelijte sa par kapi maslinovog ulja, začinite suvim C začinima i sipajte u dublju posudu. Dodajte sitno seckanu šargarepu, celer i luk, sve prelijte konjakom i crnim vinom, dobro promešajte i ostavite da se meso marinira 2 sata. Meso ocedite, a marinadu sačuvajte za kasnije. U dubljoj šerpi, na vrelom ulju propržite slaninu isečenu na kockice, dodajte marinirano ćureće meso, smanjite temperaturu i dinstajte 20 minuta. Za to vreme očistite šampinjone, dodajte ih ćuretini, prelijte marinadom, dodajte sitno seckani peršun i beli luk i kuvajte još sat vremena na umerenoj temperaturi. Služite uz bareni krompir.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ćufte u sosu od piva

Sastojci

Ćufte

2 krompira srednje veličine
300 grama mlevene junetine
2 jaja
2 kašike senfa
1/2 veze seckanog lista peršuna

Sos

60 grama margarina
1 vrhom puna kašika brašna
1/2 l piva (svetlog)
1 kašika senfa
1 kašičica šećera
2 lista lorbera
na vrh noža muskatnog (morskog) orašćića
mleveni biber i so po ukusu
2 dl pavlake (1 čaša)
biber, so i suvi začin po ukusu
20 grama margarina

Način pripreme

Opran krompir skuvati u ljusci. Kada se ohladi, oljuštiti ga i narendati, pa sve zamesiti sa mesom i jajima. Dodati biber, pola vezice seckanog peršuna i 1 kašičicu soli. Od dobijene smese napraviti osam ćufti. Poređati ih u margarinom podmazanu tepsiju, preliti sosom i peći na 180 pola sata.

Sos se sprema na sledeći način: na malo ulja i margarina propžiti kašiku brašna (kao za zapršku), naliti pivom i dodati 1,5 dl vode. Uz stalno mešanje, kuvati 4-5 minuta. Ovim sosom preliti ćufte, poklopiti i peći.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Specijaliteti sa mladim povrćem

Prolećna "minestrone"
Za 6 osoba: 1,5 l pileće supe (može i iz kocke), glavica komorača, 100 g špargli, 6 cvetova zelenog karfiola, 6 malih tikvica, 6 "čeri" paradajza, 2 čena belog luka, veza mladog luka, 100 g mladog graška, 100 g mlade boranije, 100 g špageta (izlomljenih na komadiće), šaka seckanih listića bosiljka, šaka seckanog vlašca, so, biber, maslinovo ulje i 6 vršnih kašika "pesta" (mešavina bosiljka, maslinovog ulja, belog luka, pinjola ili badema i struganog parmezana).
Povrće očistite i iseckajte na kolutiće, odnosno kockice. U šerpi zagrejte maslinovo ulje, stavite seckani beli luk, mladi luk i komorač i dinstajte 15 minuta na umerenoj temperaturi. Dodajte ostalo povrće, dinstajte još 5 minuta, pa prelijte toplom supom i stavite špagete. Kada supa proključa smanjite temperaturu i kuvajte još 10 minuta, posolite, pobiberite i skinite s ringle. Servirajte u dubokim činijama uz kašiku pesta, malo seckanog bosiljka i vlašca, preliveno s nekoliko kapi maslinovog ulja.

Šarena testenina
Za 6 osoba: 100 g maslaca, 2-3 kašike maslinovog ulja, 2 veze mladog luka, glavica luka, 1,5 dl suvog belog vina, 1,5 dl pileće supe iz kocke, 300 g špargli, 300 g očišćenog mladog graška, glavica zelene salate, 150 g struganog parmezana, veza peršuna, 150 g tanko sečene pršute, paket testenine (najbolje u obliku pužića ili mašnica), so i biber.
Maslac i kašiku maslinovog ulja zagrejte u tiganju, dodajte seckani luk i mladi luk, posolite, pobiberite i dinstajte na umerenoj temperaturi 10 minuta. Sipajte vino, pojačajte temperaturu i dinstajte dok sva tečnost ne ispari, nalijte supu i dinstajte još 2-3 minuta. Skinite s ringle i ostavite sa strane. Špargle kuvajte 4-5 minuta u ključaloj slanoj vodi, izvadite i odmah ubacite u ledenu vodu. U vodi u kojoj ste kuvali špargle kuvajte 4-5 minuta grašak, izvadite ga i prebacite u posudu sa hladnom vodom u kojoj su špargle. Sada u vodu sipajte testeninu i kuvajte da bude "al dente". Ocedite i sačuvajte 2 dl vode u kojoj se testenina kuvala. Ponovo zagrejte dinstani luk, dodajte salatu isečenu na trake, nekoliko puta promešajte i skinite s ringle. Dodajte oceđene špargle i grašak, i promešajte. Stavite oceđenu testeninu, pospite parmezanom, seckanim peršunom, promešajte i prelijte vodom koju ste sačuvali. Posolite i pobiberite, pospite seckanom pršutom, poprskajte maslinovim uljem i servirajte.

Medaljoni sa šargarepom
Za 6 osoba - za pripremu povrća: 800 g mlade šargarepe, 2 kašike vode, kašika maslinovog ulja, kašika maslaca, 2 čena belog luka, ljuta papričica, kašičica meda, pola kašičice tucane paprike, pola kašičice mlevenog kima i na vrh kašičice soli. Za pripremu mesa: 2-3 svinjska filea (oko 800 g), 2 kašičice sušenog origana, 2 kašičice mlevenog kima, kašičica ljute parike u prahu, kašičica krupne morske soli i kašika maslinovog ulja.
Šargarepe očistite, ali im ostavite kratak deo zelenih stabljika. Poređajte ih u četvrtast pleh i prelijte dobro umućenom mešavinom vode i ostalih sastojaka. Pleh prekrijte aluminijumskom folijom i ostavite da odstoji na sobnoj temperaturi bar dva sata. Za to vreme filee dobro istrljajte mešavinom origana, kima, paprike i soli. Ulje zagrejte u tiganju, smanjite temperaturu na srednju jačinu i 5 minuta pržite sa svih strana da meso dobije braonkastu boju. Meso rasporedite na pleh između šargarepa i pecite 20 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni, povremeno mešajući šargarepe da se karamelizuju. Iključite rernu, ali ostavite meso u njoj još 10 minuta, a zatim ga isecite i servirajte.

Pohovani cvetovi
Za 4 osobe: 4 cveta tikvica, 225 g feta sira, limun, 200 g brašna, kašičica sode bikarbone, 2,5 dl gazirane vode, so i biber. Za preliv: kašika listića nane, limun, 1 dl kisele pavlake i veza mladog luka. Maslinovo ulje ua pohovanje.
Pomešajte sir, limunovu koru i sok, posolite, pobiberite i ovom mešavinom napunite cvetove tikvica, vodeći računa da ih ne prepunite da biste mogli da ih zatvorite. Napunjene cvetove uvaljajte u deo brašna. Ostatak brašna umutite sa sodom bikarbonom i kiselom vodom, dodajte so, pa u ovu mešavinu umačite cvetove i odmah ih ubacujte u tiganj u kojem ste prethodno dobro zagrejali ulje. Cvnjetove pohujte 3-4 minuta i ređajte na upijajući papir. Servirajte uz preliv od seckanog mladog luka pomešanog sa kiselom pavlakom i seckanim listićima nane.

Mešana salata
Za 4 osobe: 100 g "čeri" paradajza, manji koren celera, limun, 2 veze rotkvica, veza mladog luka, 500 g tikvica, 1-2 kašičice suvog začina, 150 g svežeg kravljeg sira, 2 kašike pečenog susama, so i 0,5 dl maslinovog ili ulja iz semenki bundeve.
Paradajz isecite na četvrtine, celer oljuštite, izrendajte i prelijte limunovim sokom. Rotkvice isecite na kolutiće, a mladi luk na rezance. Tikvice izrendajte, posolite, ostavite da odstoje 10 minuta, ocedite i u posudi za salatu pomešajte sa ostalim pripremljenim povrćem. Prelijte uljem, dodajte so, suvi začin, malo limunovog soka i sve promešajte. Pospite susamom i ukrasite komadićima sira.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Grcka musaka

Postupak pripreme

Plavi patlidzan i krompir ocistiti i iseci na kolutove,pa isprziti na ulju.
Posebno izdinstati iseckani crni i beli luk,dodati mleveno meso i ostaviti da se dinsta desetak minuta.Dodati paradajz,so i biber i krckati jos oko pola sata.
Polovinu krompira sloziti u pleh koji je premazan puterom.Preko krompira staviti polovinu mlevenog mesa(sos koji se dugo krckao...:-) ),zatim posuti rendani sir,pa opet krompir,zatim plavi patlidzan,pa ostatak mlevenog mesa.
posebno pripremiti besamel:zagrejati puter,proprziti brasno i dodati mleko.
Kuvati dok se ne zgusne,sve vreme mesajuci.Dodati so,biber i orascic.Umutiti dva jajeta i dodati u sos,pa dobro promesati.
Preliti sos preko musake i peci u zagrejanoj rerni na srednjoj temperaturi oko 40 minuta,da dobro porumeni.

Napomena: Kad izvadite musaku iz rerne ostavite da odstoji jedno 15 minuta pre nego sto pocnete da je secete.

zenskisvet.com
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 18:25:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.