Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 16:19:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: General Zdravko Tolimir uhapšen na granici  (Pročitano 25038 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Dakle,uhapsen je u Srbiji.
Kostunici raste rejting postenog i kulturnog coveka "koji uvek sme da Vas pogleda u oci". Smile

ps Njegove saborce iz DS-a necu da komentarisem,jer se manipulacija od njih da ocekivati.Ali,Kostunica je presao svaku mogucu meru da se ubuduce kiti patriotizmom i postenjem,odnosno to pravo izgubila je kompletna DSS.
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
A Tolimir je sinonim za patriotizam ili sta?
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
У МУП-у без коментара на Толимирове тврдње

У Министарству унутрашњих послова (МУП) нису данас имали коментар на тврдњу хашког оптуженика Здравка Толимира да је ухапшен у Србији, а затим пребачен у Братунац, у Републици Српској.

"Немамо коментар. Све смо рекли на конференцији за новинаре", речено је данас агенцији Бета у МУП-у.

Директор полиције Милорад Вељовић рекао је у петак, 1. јуна, да је МУП податке о Толимиру добио од безбедносних служби које је проследио полицији Републике Српске. Званично је саопштено да је Толимир ухапшен у четвртак, 31. маја на подручју Братунца, при покушају да пређе границу Босне и Херцеговине.

Толимир је данас приликом изјашњавања пред Хашким трибуналом рекао да је ухапшен у Србији, чији је држављанин, а затим пребачен у Републику Српску.

Радију Слободна Европа је, међутим, у Служби за откривање ратних злочина МУП-а речено да јединице полиције Србије нису учествовале у хапшењу Толимира на територији Србије.

Аналитичар Зоран Драгишић рекао је агенцији Бета да не верује Толимиру на реч.

Он је, међутим, додао да му, ако су Толимирови наводи тачни, није јасан мотив власти Србије за такву акцију.

Izvor: Beta
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
A Tolimir je sinonim za patriotizam ili sta?
Ne,nego za "devetu rupu na svirali" i "dobrovoljnu predaju".
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Brate,kakve vi akcione filmove i teorije zavere imate u glavi...
Nemama nikakve.  Pogledaj ostale izvore koji su na ovoj temi.
Veruj ne veruj - isto ti je. Tolimir i sam tvrdi da mu nije jasno zasto je uhapsen u Srbiji a prebacen u Bratunac u RS.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Најхитније изаћи са информацијама о хапшењу Толимира

Фонд за безбедност и демократију (ФБД) оценио је данас да "власти у Србији најхитније морају изаћи са јасним и прецизним информацијама поводом непотпуног и неадекватног информисања и обавештавања грађана о томе када је, како и на чијој територији ухапшен хашки оптуженик и бегунац Здравко Толимир".

Како је саопштено, ФДБ сматра најопаснијом могућност да јавност у Србији престане да верује својој тек формираној демократској влади.

ФБД сматра да би се утврђивањем одговорности за стратегију и квалиет обавештавања јавности у Србији око хапшења Толимира делотворно предупредила страховања да је антихашки лоби у Србији још увек толико јак "да од њега зазире чак и власт и они чија је законска дужност да му се на сваки начин и у свакој прилици супротстављају".

Izvor: Tanjug
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Лончар: Толимир ухапшен у Републици Српској

Члан Националног савета за сарадњу са Хашким трибуналом Зоран Лончар изјавио је данас да је хашки оптуженик Здравко Толимир ухапшен на територији Републике Српске.

"Толимир је ухапшен након заједничке акције органа безбедности Србије и Републике Српске, у пограничном реону на територији Републике Српске. То је убрзо по хапшењу саопштило Министарство унутрашњих послова Републике Српске", рекао је Лончар агенцији Бета.

Лончар је додао да позивање Толимира на чињеницу да се раније скривао на територији Србије и да је држављанин Србије, "само потврђује да је постојала јасна обавеза државних органа Србије да учествују у заједничкој акцији у којој је Толимир ухапшен".

Према званичном саопштењу, Толимир је ухапшен у четвртак, 31. маја у реону Братунца.

Толимир је, међутим, данас приликом изјашњавања пред Хашким трибуналом рекао да је ухапшен на територији Србије, а затим пребачен на локацију код Братунца у Републици Српској.

Izvor: Beta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
sad mu je svejedno završio je u Hagu a odatle neće ubrzo izaći pa gdje god da je uhvaćen
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
Neznam zašto je to bitno gde je uhapšen, bitno je da je uhapšen.
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Na pocetku,mozda,i nije bilo bitno gde je uhapsen.Sad je postalo veoma bitno.
Jos jedna u nizu obmana i manipulacija je otkrivena gradjanima.Jer,DSS i DS su tvrdili da je uhapsen u Srpskoj,a sad vidimo da nije.
Zbog cega je bilo bitno da se slaze?
Znaju biraci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 16:19:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.