Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 20:18:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: General Zdravko Tolimir uhapšen na granici  (Pročitano 25096 puta)
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
A biraci kao fol vole Tolimira pa im je to bitno? Ajte molim vas...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Na Tolomiru se vidi kako Srbija pokusava da bude cista pred svijetom,a da svu krivicu prebaci na RS,kao eto on je oduvijek bio u RS a ne u Srbiji kako smo mi tvrdili...eh sa Tolomirom su se malo zahebali...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Николић:Тадић и Коштуница организовали хапшење Толимира

Заменик председника Српске радикалне странке Томислав Николић оптужио је вечерас председника Србије Бориса Тадића и премијера Војислава Коштуницу да су организовали хапшење и одвођење у Хаг пензионисаног генерала Војске Републике Српске Здравка Толимира.

Он је оспорио званичне тврдње да је Толимир ухапшен у Републици Српској и навео да га је ухапсила БИА на Бежанијској коси у Београду.

Николић је не промоцији књиге Војислава Шешеља "Римокатолички злочиначки пројекат вештачке хрватске нације" рекао да ће СРС сутра почети акцију чији је циљ, како је истакао, да више ни један Србин не сме да буде ухапшен и одведен у Хаг.

На представљању најновије Шешељеве књиге у Мастер центру Новосадског сајма говорили су и Александар Вучић, Милорад Мирчић, Гордана Поп Лазић и Игор Мировић.

Izvor: Tanjug
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 15
Tolimir ce (boze me oprosti) biti jos jedan promasaj tribunala.. nema sanse da taj covek prezivi do prvog rocista...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Zato je i uhapsen. Na sve Kostunica misli. Procenio je ko je od preostalih begunaca u najlosijem stanju i za koga je najveca verovatnoca da tamo umre, pa su njega predali. Mutav, mutav, ali je opasan igrac.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Tolimir ce (boze me oprosti) biti jos jedan promasaj tribunala.. nema sanse da taj covek prezivi do prvog rocista...

Nije toliko bitno što će bit promašaj haškog tribunala ... narod zna sve i bez tribunala ..... Tolimir je samo dokaz kako vlast Srbije misli da folira svijet , ali se zahebala u odnosu na domaću javnost koja će reagirat na ovo mučenje i maltretiranje čovjeka koji je faktički na samrti radi prikupljanja nekakvih poena , nema od Tolimira poena ali ima velikih problema jer Tolimiru se baš ne svidja činjenica da je ulovljen i prebačen u vreći u RS i onda postao medijska zvijezda , jer kako god nije zaslužio da se tako manipulira sa njim  ..... podsjeća me ovo sve na onaj film o Špegelju , sve je fino montirano ali ipak palo ... ne može se lagat i kenjada izvadjat , tako se ne ide nikuda  .....
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob

Nije toliko bitno što će bit promašaj haškog tribunala ... narod zna sve i bez tribunala ..... Tolimir je samo dokaz kako vlast Srbije misli da folira svijet , ali se zahebala u odnosu na domaću javnost koja će reagirat na ovo mučenje i maltretiranje čovjeka koji je faktički na samrti radi prikupljanja nekakvih poena , nema od Tolimira poena ali ima velikih problema jer Tolimiru se baš ne svidja činjenica da je ulovljen i prebačen u vreći u RS i onda postao medijska zvijezda , jer kako god nije zaslužio da se tako manipulira sa njim  ..... podsjeća me ovo sve na onaj film o Špegelju , sve je fino montirano ali ipak palo ... ne može se lagat i kenjada izvadjat , tako se ne ide nikuda  .....
Smile absolutno tocno...ovo nije pokazatelj kako je Kostunica pametan pa salje mrtve ljude u Haag,nego kako se manipulise sa narodom i EU da bih se Srbija pokazala kao prava demokratska zemlja...ovaj Tolimir ce samo to pociniti u Srbiji da jos vise ljudi glasaju Radikale jer vide da Kostunica i Tadic lazu cijeli narod...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Pazi ja nemam ništa protiv nek vole svoje generale i to je ok , ali nije on stoka pa da se sa njim tako manipulira , za jednog generala , a Tolimir nije sitna riba nema ništa gore nego kad se tako nečasno sa njim postupa ....i tko zna šta će sve da kaže ovih dana jer je vjerovatno užasno razočaran.

Ok, uhapšen u BG-u , objavi vijest istinitu i zdravo , kakva vožnja i montaža hapšenja u Bosni , jbte voze ga ko da je govedo i zajebavaju se sa njim , ma fuj .
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Pazi ja nemam ništa protiv nek vole svoje generale i to je ok , ali nije on stoka pa da se sa njim tako manipulira , za jednog generala , a Tolimir nije sitna riba nema ništa gore nego kad se tako nečasno sa njim postupa ....i tko zna šta će sve da kaže ovih dana jer je vjerovatno užasno razočaran.

Ok, uhapšen u BG-u , objavi vijest istinitu i zdravo , kakva vožnja i montaža hapšenja u Bosni , jbte voze ga ko da je govedo i zajebavaju se sa njim , ma fuj .

Da i jos mu se nudi drzavljanstvo drugo...samo da se pokaze da nije on iz Srbije nego iz BiH ili zapravo RS...ja neshvatam kako Srbija i njeni politicari zele da naskode sa ovakvim potezima Srbima u Bosni...vidjecemo kako ce se to odvijati...mislim da je ovdje los potez bio...jer covijek je star i trebali su ga barem ovoga postediti..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Tolimir nije glup , on je kad zbrojiš Šešelja, Karadžića i Mladića pa još x4 inteligentan  , neće ovo proći samo tako .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 20:18:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.