Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GEM FFSA- Bogatstvo ili prevara  (Pročitano 56743 puta)
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6300
Naravno da sve ovo nije tacno, sve su to izmisljotine.

Ovaca je uvek bilo. Medjutim, sada ide sve to malo teze. Oni malo pismeniji ce se raspitati, procesljace gugletom, forumima, raspitace se i odmah ce svhvatiti.

Samo Vi čitajte po net-u, a ja ću za to vreme da zaradjujem. U internet nema novca, ovce su ovce a ljudi su ljudi, nemoj da nazivaš ljude ovce, nije lepo! To što si uspeo da nadjes za hapšenje to jeste bilo 2002 godine dok nije postojala firma u Srbiji koja radi kompletno poslovanje pravno i fizički! Ti ljudi što su bili u pritvoru naplatili su ogromnu odštetu od države. Nekoliko miliona dinara. Tako da mislim da je sve jasno. A kad bi bilo nelegalno ili neke prevare i slicno do sad to ne bi ni postojalo a kamo li radilo u nekoliko zemlje. Tacnije od 2002 u Srbiji!
Decko po tvom postovanju vidim da si jos mlad tu od 21 do 25 plafon.Godine odaje taj tvoj entuzijazam,ta mladalacka poletna naivnost.Posao o kojem pricas je klasicna piramidalna prevara!
No nema veze,ti i dalje veruj da radis posao buducnosti.Samo jedan praktican savet,potrudi se da u ta sranja ne uvuces rodbinu i prijatelje!I obavezno da one koje odvedes na ta glupiranja,ne budu jaci od tebe.Jer kad pukne piramida ima da bezis od samog sebe.Pitaces Crowza imali tih kablova da ih vuces za dzabe,samo da ne bije ko stigne. Smile
Naravno da sve ovo nije tacno, sve su to izmisljotine.

Ovaca je uvek bilo. Medjutim, sada ide sve to malo teze. Oni malo pismeniji ce se raspitati, procesljace gugletom, forumima, raspitace se i odmah ce svhvatiti.

Samo Vi čitajte po net-u, a ja ću za to vreme da zaradjujem. U internet nema novca, ovce su ovce a ljudi su ljudi, nemoj da nazivaš ljude ovce, nije lepo! To što si uspeo da nadjes za hapšenje to jeste bilo 2002 godine dok nije postojala firma u Srbiji koja radi kompletno poslovanje pravno i fizički! Ti ljudi što su bili u pritvoru naplatili su ogromnu odštetu od države. Nekoliko miliona dinara. Tako da mislim da je sve jasno. A kad bi bilo nelegalno ili neke prevare i slicno do sad to ne bi ni postojalo a kamo li radilo u nekoliko zemlje. Tacnije od 2002 u Srbiji!
Decko po tvom postovanju vidim da si jos mlad tu od 21 do 25 plafon.Godine odaje taj tvoj entuzijazam,ta mladalacka poletna naivnost.Posao o kojem pricas je klasicna piramidalna prevara!
No nema veze,ti i dalje veruj da radis posao buducnosti.Samo jedan praktican savet,potrudi se da u ta sranja ne uvuces rodbinu i prijatelje!I obavezno da one koje odvedes na ta glupiranja,ne budu jaci od tebe.Jer kad pukne piramida ima da bezis od samog sebe.Pitaces Crowza imali tih kablova da ih vuces za dzabe,samo da ne bije ko stigne. Smile
Ja ne "uvlačim" nikog, nemam potrebe za tim! Zašto nekom da pokazujem kako da zaradjuje novac? Imam svoj tim, ljudim s kojim radim zajedno i usput zaradjujem. A za Vas imam jedno pitanje. Ajde uzmimo vojsku npr. Da li je to piramida ili ne ?

У ком смислу мислиш пирамида? По организацији-хијерархији подсећа мало на пирамиду, али је усуштини мрежа, јер се ту много ствари преплиће и ван оквира саме војске.

У питању са ГЕМ-ом, мислили смо на финансијску пирамиду, попут газда-Јездине и српскемајке-Дафинине банке, које привуку масу са причом о великој заради а после пуф, све пропало, паре отишле на Кипар, гомиле преварене и опљачкане.

А могао бих бар да кажеш којом делатношћу се бавиш, па није ваљда да си некакав криминалац па да не смеш да кажеш? Smile Мада видиш та прича ми некако највише одговара, ваљаш дрогу, или си макро или рекетираш Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Citat
Ja ne "uvlačim" nikog, nemam potrebe za tim! Zašto nekom da pokazujem kako da zaradjuje novac? Imam svoj tim, ljudim s kojim radim zajedno i usput zaradjujem. A za Vas imam jedno pitanje. Ajde uzmimo vojsku npr. Da li je to piramida ili ne ?

u pravu si sve je piramida, vazno je ko je na vrhu lanca ishrane  Smile

Citat
А могао бих бар да кажеш којом делатношћу се бавиш,

u svakom slucaju, rec je o sledecem: uopste nije vazno cime se oni bave i to je poenta cele price. nije on ovde dosao da bi nam rekao cime se bave, jer to nije bitno. to je najmanje vazno. rec je o sledecem: kako motivisati nekog da se zainteresuje za to.

dakle on je uspeo ovde, ljudi su se zainteresovali, a u svakom slucaju ide se na ljudsku pohlepu (koja sama po sebi nije losa osobina) po principu: ako onaj tamo uspe da prevari ljude zasto ne bih mogao i ja? to je sustina, da cak i kada sumnjate u namere necije, vi kazete ok on je sumnjiv, ali mu uspeva ajde i ja da probam.

i drugo, tu ima nezakonitih radnji, samo cekam da vas sve pohvataju  Smile  kvaziekonomisti, kvazipravnici i kvazipsiholozi muljare

delatnost preduzeca tu uopste nije bitna, oni ce se baviti onim sto im je zanimljivo u tom momentu: prodaja knjiga ili krema za ruke, najmanje je vazno. shvatite da delatnost u tom smislu uopste nije relevantna za ovu pricu
« Poslednja izmena: 01. Avg 2010, 03:12:56 od maslinazelena »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6300
Citat
kako motivisati nekog da se zainteresuje za to.

Citat
a u svakom slucaju ide se na ljudsku pohlepu (koja sama po sebi nije losa osobina)

Smile

Све у свему мене још увек није убедио да није у питању превара. То би можда могла она атрактивна црнка која је у неком од тексотва о превари горе помињана, али само у кревету Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
jel su se ovi nekad zvali "biznis klub feniks" ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
не знам да ли сте приметили али наш бизнисмен мишко0162 је бар сто пута написао "ПОСО" ...не "ПОС'О" или "ПОСАО"   Smile

будућност је у писменим бизнисменима као он Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Alcatel One Touch
Crowz

E vidiš, to poštujem, ali ne mogu s nekim da se raspravljam ko zaradjuje manje od 500 i više, uvek sam gledao oni koji zaradjuju više od mene, kao npr. sad. Ne kažem da su pametniji, ali su ipak nešto uspeli u ovu našu državu gde ne može da se zaradi više od npr lupam 300-400e.
   Ali:"...u ovu našu državu..." Smile Smile Smile              Eeee,moj paore nepismeni Smile Smile
« Poslednja izmena: 01. Avg 2010, 11:13:37 od drogance »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC Tattoo
не знам да ли сте приметили али наш бизнисмен мишко0162 је бар сто пута написао "ПОСО" ...не "ПОС'О" или "ПОСАО"   Smile

будућност је у писменим бизнисменима као он Smile
Miška su uradili kao ovcu,podlegao je njihovim pričama,klasičan primer,još je euforičan pod uticajem njihovih priča,velike cifre mu se vrte po glavi,milioni hehhehehehee  Trajaće to još malo,a onda spuštanje u realnost. Smile

Ja ne mogu da verujem da takve prevare još rade kod nas,ustvari da ljudi još nasedaju,strašno. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Mogu ti reći, moju prijateljicu je pre 4 godine ekipa tako uvukla u Svarovski za 1500 evra a posle godinu dana u kirbi za 1800 evra. Nije joj bilo dosta jednom da padne, morala je dva puta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Mogu ti reći, moju prijateljicu je pre 4 godine ekipa tako uvukla u Svarovski za 1500 evra a posle godinu dana u kirbi za 1800 evra. Nije joj bilo dosta jednom da padne, morala je dva puta.

to je nesto drugo, ako prodajes kirbi to je O.K. - klasicna trgovina, nema tu nista lose
« Poslednja izmena: 01. Avg 2010, 13:39:51 od maslinazelena »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Ma isto je piramida. Taj usisivač vresi četvrtinu cene sve ostalo je piramida
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.