Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GEM FFSA- Bogatstvo ili prevara  (Pročitano 56742 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 25
Zastava Leskovac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia C3-01
Crowz

E vidiš, to poštujem, ali ne mogu s nekim da se raspravljam ko zaradjuje manje od 500 i više, uvek sam gledao oni koji zaradjuju više od mene, kao npr. sad. Ne kažem da su pametniji, ali su ipak nešto uspeli u ovu našu državu gde ne može da se zaradi više od npr lupam 300-400e.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Nexus 5
Maslinice, koja je motivacija da mi trazis pare, a neces da mi kazes o cemu se radi?

Ako sada necu da ti dam pare, mislis da ces me motivisati da pljunem 2 hiljade evra posle 2-3 seanse u petparackim hotelima?

a koja je tvoja motivacija da uopste saznas o cemu se radi?

i da - naravno da cete ubediti, ne tebe licno, ali mnoge hoce, jer nude ono sto ljudima nedostaje: statusni simboli, materijalno zbrinjavanje, znacaj,....

obzirom da znam da radis kod tog privatnika tebi bi bilo to prihvatljivo mozda .*

Maslinice, pogledaj i sam. Wink

Crowz

E vidiš, to poštujem, ali ne mogu s nekim da se raspravljam ko zaradjuje manje od 500 i više, uvek sam gledao oni koji zaradjuju više od mene, kao npr. sad. Ne kažem da su pametniji, ali su ipak nešto uspeli u ovu našu državu gde ne može da se zaradi više od npr lupam 300-400e.

Svaka cast na postovanju ali takodje znam da pare ne padaju sa neba, samo Pera iz Lozovika moze da poveruje da ce zaraditi 3 hiljade eura,a da prstom ne mrdne. Tom logikom bi svi bili milijarderi.

Medjutim, google sve zna.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

untitled.JPG
(242.39 KB, 1680x1050)
« Poslednja izmena: 01. Avg 2010, 01:39:52 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ako sada necu da ti dam pare, mislis da ces me motivisati da pljunem 2 hiljade evra posle 2-3 seanse u petparackim hotelima?
Ti nećeš. Ali ima ko hoće.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Crowz

cekaj ti ne mozes da raspravljas sa njim jer ima manju platu od tebe? zasto?

i moze da se zaradi 300-400 eura u kojoj god oblasti hoces, ali samo treba imati znanja. Evo njive su u parlogu, a dobra je zarada na kvalitetnom paradajzu. bio sam na pijaci i paradajz je zelen iznutra, ko ima ove godine dobar paradajz zaradice

i opet ponavljam pitanje - koja je vasa motivacija da uopste saznate o cemu se radi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Nexus 5
Ti nećeš. Ali ima ko hoće.

Takvi su najcesce zrtve. Taman posla da mi je zao. Naprotiv, ovce su uvek bile za sisanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 25
Zastava Leskovac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia C3-01
Crowz

Ok, to se vidi i svašta su ljudi pisali reko sam malo pre. Ali ja sebi verujem i zarađujem novac, iskreno ja nikom ne mogu da zabranim da piše šta hoće... Samo je malo glupo da pišu a uopšte ne znaju o čemu se radi, sve nešto površno, čuli od nekog itd... Nema veze s mozgom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Nexus 5
Pa dobro, zasto ne bi opovrgnuli to?

Kazite nam konkretno o cemu se radi? Zar nije u interesu da kompaniji krene bolje? Ovaj forum je jedan od najvecih, zasto ovde ne bi pisali o vasim programima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 25
Zastava Leskovac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia C3-01
Crowz

cekaj ti ne mozes da raspravljas sa njim jer ima manju platu od tebe? zasto?

i moze da se zaradi 300-400 eura u kojoj god oblasti hoces, ali samo treba imati znanja. Evo njive su u parlogu, a dobra je zarada na kvalitetnom paradajzu. bio sam na pijaci i paradajz je zelen iznutra, ko ima ove godine dobar paradajz zaradice

i opet ponavljam pitanje - koja je vasa motivacija da uopste saznate o cemu se radi?
Zašto bih se raspravljao, nemam potrebe, ako se on zadovoljava s tim ok, iskreno meni je bilo malo mojih 200eura i našo sam bolje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
LG Nexus 5
Da li je ovo u pitanju?

UGOVOR O CUVANJU TAJNE!

Kako samo ovo zvuci vazno:
"UGOVOR O CUVANJU TAJNE"
Prije par dana javio mi se jedan gospodi iz Srbije i  covjek pita sta je taj ugovor, sta on pravno znaci, i td.
Odmah da vam razbijem iluziju to je mrtvo slovo (dva lista mrtvih slova) na papiru!
Zaboravio sam vise tacan sadrzaj istog, ipak je to bilo prije cetiri godine, ali uglavnom znam sta sadrzi.
Koliko se sjecam do ugovora se dolazi nakon prvog sata na "poslovnom sastanku", naravno vec su vas iznenadili sa skakanjem po stolicama, pjevanjem, pljeskanjem, i ogromnim sumama novca koji ste u mogucnosti zaraditi!
Naravno sad je najbolji psiholoski trenutak za pauzu, da tako se to radi.
Izadjete na pauzu i onda jos pred vas stave taj ugovor o sutnji, i kazu vam slijedece:
 "ovo je ugovor o sutnji jer se firma mora zastititi od kopiranja i sl naravno vi to nemorate potpisati, ALI da bi nastavili dalje i vidjeli sta je to sto vam nudimo bilo bi pozeljno da pitpisete, jer vas to nista ne obavezuje"
Naravno da vam je vec guzica zinula, svima zine kad vide sve te cifre, i zivo vas interesuje sta je to, kako da sad odem, pa nista me ne kosta da vidim o cemu je rijec.
A ako se i dvoumite tu je sjajni manager da vas obradi, a da toga niste ni svijesni.
Postavlja se pitanje zasto su bas izabrali taj trenutak?
Pa vasa paznja je sad na najvecem nivou, poslije drugog sata imate vise informacija i veca je mogucnost da odbijete cak i to potpisivanje ugovora, sve je to dio izuzetno smisljenog psiholoskog obradjivanja.
I jos vam nabace da je to sada i NIKADA VISE!!!
Jer ce vase ime biti unijeto u bazu podataka i vise nigdje necete moci prisustvovati poslovnom sastanku.
 I OVO JE JOS JEDNA LAZ!!!!
Licno znam da je sve to samo laz, koja ima za cilj da vam probudi osjecaj bitnosti, ja sam svijedok da ne postoji nikakva baza podataka.
Ja sam to licno testirao, naime imao sam gosta koji nije uplatio, jer nije imao pare, cak je covjeku bilo zao. to je bio moj prvi gost, tada sam jos i sam bio zaludjen i zagrijan, nakon par mjeseci, kad mi je vec doslo iz guzice u glavu, skontam da testiram ovu stavku "JEDNOM I NIKADA VISE"
Dodjem svom menageru sa pricom kako me taj gost ponovo kontaktirao i covjek ima pare ali nezna kako da uplati kad je sve to propalo a on bi da radi, i kako je on "jaka" osoba sa puno "jakih" poznanika. Moj divni manager je ko iz topa dodao da to nije nikakav problem, i da je sva ta prica samo da bi se ljudi brze odlucili.

Izvor: Prevaranti.blogger
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 25
Zastava Leskovac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia C3-01
Pa dobro, zasto ne bi opovrgnuli to?

Kazite nam konkretno o cemu se radi? Zar nije u interesu da kompaniji krene bolje? Ovaj forum je jedan od najvecih, zasto ovde ne bi pisali o vasim programima?
Nemam potrebe, ja nisam vlasnik niti direktor da promovišem proizvode i odavde da ih prodajem, ja znam samo koji je moj poso i drugo me ne interesuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.