Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gej parovi imaju prava na porodični život  (Pročitano 18045 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Citat
Зовемо га Сале Секс.

Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Apple 15
Sto se tice porodice i sire, mislim da smo po tom pitanju obe krajnje nekvalifikovane.

Mislim da debelo grešiš ali neka ako ti je tako lakše.

Znaš kako, deca se posmatraju na drugačiji način ako imaš sopstvenu. Zato nikada nisam uvažavala mišljenje ljudi koji je nemaju a o deci govore. Bolje je onda govoriti o kućnim ljubimcima, jer bar znaš o čemu pričaš.

Ljudi,do god su voajeri, slaba vajda od bilo kakvih promena. Ja nisam obožavaoc jedne zemlje, ja sam kosmopolita koji je recimo, za divno čudo onih koji misle suprotno, više vremena provela na Zapadu nego na Istoku. Ali baš zato sam podobna da govorim o njihovim anomalijama koje su ogromne. A sve pod plaštom nekakve slobode. Sloboda je opasna stvar akoje daš u ruke nekome ko ne ume sa njom da rukuje. Kao ona narodna "Vatra je odličan sluga ali opaki gospodar". S toga, ništa ne pričam tek tako da bih lomila prste po tastatruri.

Mislim da debelo izmisljas po potrebi, ali dobro.
Nikada se nisam vodila tudjim paranojama i pretpostavka, pa necu ni sada. Imas apsolutno pravo da se na internetu pravis sta god da si.

Samo te molim da posle toga ne usledi jos jedno vrzino kolo preko raznih burek, FB profila, mailova i sl. Malo je... ono..

Ono sto deca vide, roditelji uglavnom ne vide. Ta recenica je na nivou one - Think of the children.
I kao sto rekoh... pitanje usvajanja dece je najmanji problem. Kao i heteroseksualni parovi, ni neki homoseksualni parovi ne zele decu. Ako ih zele, postoji toliko nacina da se ostvare kao roditelji, sem usvajanja. I dvadeseti put cu reci - surogat majke. Znam da je tu tekovinu savremenog drustva koja se siroko prakticira u npr. Rusiji gde se oplodjavaju i zene preko 60 godina... tesko shvatiti.
Mada, opet... i ranije su zene radjale ili dojile decu za druge. Ni to nije nista nepoznato u ljudskoj istoriji.
Kao i one koje su rasporavale druge zene i krale im decu.
Avaj, one nisu bile lezbejke, vec samo nerotkinje.

Slazem se da je sloboda opasna stvar, pa prema tome se ne slazem da ti sebi dajes slobodu da uredjujes tudj zivot.
Ko zna... sta nosi sutra... mozda, ali mozda... ta neka imaginarna tvoja deca budu ... od onih...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple 
Jer se seca neko osamdesetih kad su siptari i cigani prodavali decu sanerima u Italiji za 500 nemacih maraka,
Do sedme god.bi isli u skolu za lopovluk na Siciliji a preko sedme direktno u prostituciju .
Nasa policija je u saradnji sa Italijanskom i sa Interpolom prekinula gomilu takvih lanaca ljudske trgovine ,
ali na zalost oni jos uvek postoje .

Mnoga deca razlicitih pozadina rasnih i nacionalnih iz jednog ili drugog razloga ,za bolje ili za gore bi zavrsila u sirotistima ali posto nase porodice nemaju bas razvijenu kulturu usvajanja ,
drzava je" resila taj problem" sa stvaranjem takozvanih internata gde bi dobili neko obrazovanje i eventualno
stali na svoje noge,sto je bio san te dece a  laz drzave ,
Vecina te dece i tinejdzera se odala alkoholu ,drogama ,prostituciji i sitnom kriminalu .
Uvek su nosili samo ono sto bi dobili kroz neku vrstu dobrovoljne organizacije jedne polovne patike godisnje i jedan deo donje trenerke,jednu tanku jaknu ,par majci sve polovno i nista ne bi bilo u skladu i imali bi samo par osnovnih stvari ali nista licno, nista vredno jer stalno su krali i preprodavali za cigarete  jedno od drugih cak i brijace ili cetkice za zube .
Redari i vaspitaci bi ih pretresali kao i njihove sobe a cesto bi se sa njima i fizicki obracunavali ,
neki od tih vaspitaca su bili bas pravi sadisti .

Bio sam kao klinac u grupnoj poseti jednom takvom internatu i pricao sam sa nekima od njih,
Jedan mali romskog porekla je mastao da postane automehanicar ,
jednom su najvece blago bili njegovi stripovi i sve su mu ih oduzeli i pokrali .
bilo nam je svima zao i skupili smo sve sto smo imali izmedju nas da im ostavimo,
al ipak smo mi tamo bili samo kao turisti,
Pet  godina kasnije su napravili onu seriju "sivi dom" ,
nama deci iz takoreci "normalnih" sredjenih i dobrostojecih porodica njihov zivot je bio romantican ,
ali nista ne moze da bude dalje od istine.

Sve su to bila nekad mala deca ,posle trece godine zivota te vecina parova nece a posle pete ama bas niko ,
jer svi smatraju da si vec ostecena roba i da verovatno imas neke duboko usadjene probleme ali oni neznaju da places jer si se upiskio i jer si mokar zato sto si vezan za krevet jer nemaju dovoljno osoblja a i niko ne mari .
Drugi razlog sto places je jer znas da ces dobiti batine zato sto si se upiskio cim budes dosao na red .

Ako neko moze detetu da pruzi lep zivot ,roditeljsku ljubav ,moralne vrednosti,obrazovanje i sansu za bolji zivot
onda takva osoba treba da ima bar sansu da se bori za stvaranje svoje porodice .
Njihovo seksualno opredeljenje je stvar licnog izbora i sa godinama sve se tu manje radi o seksu a vise o nekom  medjuljudskom odnosu zajednickog zivljenja .
Ne verujem da bi ni jedan odrasli par ili bilo koja punoletna osoba bila neodgovorna ili dozvolio/la da dete vidi nesto nepristojno i sokantno sto nije u skladu sa detetovim godinama .
Hajde iskreno ko je od vas video svoje roditelje kako imaju seks , Ja nikada nisam .
Tako da je primedba one glupace(A) kompletno neosnovana i ona je sama izvor tih gluposti ,
Proces usvajanja je slozena procedura i postoji milion provera karaktera,stabilnosti porodicne zajednica (para)smestaja i standarda pre ,za vreme kao i posle usvajanja i gleda se sve iz decije perspektive sta je za dete najbolje.
Druga stvar je da ovi ljudi to stvarno zele da budu roditelji i zele to da urade bez ikakve rezerve .

Nisu svi Madona da plate $4000 i da kupe dete kome je otac jos uvek ziv ali siromasan alkos.
Jos kuka da je preplatila kad su joj rekli uslove da mora da nauci to dete kulturi tog naroda iz kog potice ,
o cemu ona naravno nema pojma .

Nisu svi Ronaldo da plate nekoj zeni da bude surogatna majka za njihovu spermu .
On je to decko uradio za svoju mamu i ona njegova majka  sad cuva njegovo dete dok je on nikakav roditelj .
« Poslednja izmena: 27. Mar 2012, 02:16:24 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Sto se tice porodice i sire, mislim da smo po tom pitanju obe krajnje nekvalifikovane.

Mislim da debelo grešiš ali neka ako ti je tako lakše.

Znaš kako, deca se posmatraju na drugačiji način ako imaš sopstvenu. Zato nikada nisam uvažavala mišljenje ljudi koji je nemaju a o deci govore. Bolje je onda govoriti o kućnim ljubimcima, jer bar znaš o čemu pričaš.

Ljudi,do god su voajeri, slaba vajda od bilo kakvih promena. Ja nisam obožavaoc jedne zemlje, ja sam kosmopolita koji je recimo, za divno čudo onih koji misle suprotno, više vremena provela na Zapadu nego na Istoku. Ali baš zato sam podobna da govorim o njihovim anomalijama koje su ogromne. A sve pod plaštom nekakve slobode. Sloboda je opasna stvar akoje daš u ruke nekome ko ne ume sa njom da rukuje. Kao ona narodna "Vatra je odličan sluga ali opaki gospodar". S toga, ništa ne pričam tek tako da bih lomila prste po tastatruri.

Mislim da debelo izmisljas po potrebi, ali dobro.
Nikada se nisam vodila tudjim paranojama i pretpostavka, pa necu ni sada. Imas apsolutno pravo da se na internetu pravis sta god da si.

Samo te molim da posle toga ne usledi jos jedno vrzino kolo preko raznih burek, FB profila, mailova i sl. Malo je... ono..

Ono sto deca vide, roditelji uglavnom ne vide. Ta recenica je na nivou one - Think of the children.
I kao sto rekoh... pitanje usvajanja dece je najmanji problem. Kao i heteroseksualni parovi, ni neki homoseksualni parovi ne zele decu. Ako ih zele, postoji toliko nacina da se ostvare kao roditelji, sem usvajanja. I dvadeseti put cu reci - surogat majke. Znam da je tu tekovinu savremenog drustva koja se siroko prakticira u npr. Rusiji gde se oplodjavaju i zene preko 60 godina... tesko shvatiti.
Mada, opet... i ranije su zene radjale ili dojile decu za druge. Ni to nije nista nepoznato u ljudskoj istoriji.
Kao i one koje su rasporavale druge zene i krale im decu.
Avaj, one nisu bile lezbejke, vec samo nerotkinje.

Slazem se da je sloboda opasna stvar, pa prema tome se ne slazem da ti sebi dajes slobodu da uredjujes tudj zivot.
Ko zna... sta nosi sutra... mozda, ali mozda... ta neka imaginarna tvoja deca budu ... od onih...

A ko kaže da je tvoje mišljenje ispravno? Odakle ti hrabrosti da misliš da si u pravu? I odakle ti hrabrosti da kažeš da nije u pravu onaj ko ne misli kao ti?
Imaš pravo na svoje mišljenje kao i ja na svoje. Ja se isključivo bavim, i stojim iza svog. A može svako da kaže svoje, ko mu brani. Što tebi opet ne ostavlja za pravo da selektuješ po svom nahodjenju. Ovo je forum, da te podsetim.

A ove ostale insinuacije zaista ne znam kako da protumačim? Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Apple 15
Ljubav ne poznaje pol.

Poznaje godine. Pedofile ne podnosim.

Moje misljenje nije savrseno, ali kada pogledas siru sliku, svakako je pravicnije.

Alex je izneo jedan zanimljiv pogled.

Sto se tice ostalog, trudim se da oslusnem sve strane price.

Oslobodi se straha. Nije strasno kada prodje kroz tebe. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Anea - Ljubav ne poznaje pol.
Ovo je, opet kažem, po meni, najnebuloznija izjava koju heteroseksualac može da izgovori. Pod uslovom da je heterosexualan.

A o strahu ću da ti pričam kada te posetim ovih dana. Sedela sam na tvojoj radnoj stolici, nije baš tako udobna. Pa ću ti onda objasniti kako strah prolazi kroz biće. Dzaba ovako u prazno. Nadam se da kuvaš dobru kafu.

Alex je objasnio sve u svom stilu a sam nije siguran u to što piše niti bi se upuštao u dubinu problema. Sa par distanciranih rečenica, sve je poprilično lako. Drugo, Alex je jedno veoma heterosexualno biće ali daje slobodu nižima od sebe. Ne znam šta ga na to navodi. Zna on.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Apple 15
Heh... ma svima koji su ikada imali sumnje sve je jasno. Nema frke. Smiley

Svako ima pravo da bude sta hoce. Na internetu. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ofc. Tako te volim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
A ko kaže da je tvoje mišljenje ispravno? Odakle ti hrabrosti da misliš da si u pravu? I odakle ti hrabrosti da kažeš da nije u pravu onaj ko ne misli kao ti?

Jednostavno, ne mora da bude u pravu, to je njegovo pravo, ali zato ne vidimm zasto mu to pravo, ili drugima osporavati. Recimo, ja nikad ne bi mogao da zivim ko vegan, imam i kilu svojih objasnjenja u vezi toga, al mi ni najmanje ne smeta sto je neko vegan nit bi mi palo na pamet da ga nateram da krka meso.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ovog puta si nadmašio samog sebe. I Čak Noris ima pauze u mudrovanju, pa..... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.