Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gej parovi imaju prava na porodični život  (Pročitano 18096 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Savrseno, zar ne... Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 18.0.1025.100
mob
Nokia C5-00
Већ имам резеврисаних пар савршених локација, али и тако неки модерни "Округ" би се могао наћи на листи Smiley
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ne, zašto se stideti svog mišljenja? Otvoreno podržati sve anomalije zapada je potpuno u redu jer ka tom istom zapadu stremimo. Ukoliko nam se to sve ne svidja ali ipak moramo, sanjajmo neku tamo zemlju gde se može pobeći od problema.

Slobode...slobode sada i nekada nemaju dodirnih tačaka. Neko se gubi izmedju tačke A do tačke B a neko tu ravan ne može ni da nadje pa izmišlja sopstvene vrednosti života. Ok, i to je demokratski...
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Apple 15
"Anomalije Zapada... "

Priceless...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
sto je dobra ova slika gore.. jel to ona ekoloska kuca za stednju energije koju je lansirao onaj svedjanin, danac, sta vec bese..  Smile  genijalno  Smile

juce bas saznah da ce moj bivsi komsija da se zeni svojim deckom i da su pokrenuli usvajanje jedne devojcice iz neke istocne zemlje mislim VIjetnama.. i ne znam.. on je predobar decko, znam ga ceo zivot, znam da je divan covek.. al prosto ne mogu da izgradim misljenje, jer sam subjektivna u tom slucaju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Apple 15
earth house... svajcarski arhitekta ih projektuje...

inace, nije jedini... odavno u pustinji Novog Meksika hipiji prave kuce od svega i svacega... staklo, automobilske gume, a zbog tog neko principa ocuvanja energije, uglavnom su tog organskog... okruglog oblika...

u seriji Grand design je bilo par projekata... pravili su i vrlo luksuznu kucu od bala sena...

a sto se tice teme... dug je put do opsteg prihvatanja usvajanja dece... sada se sve vise odlucuje za surogat majku, jer zele svoje biolosko dete... ovde se radi samo o tome da se ljudima koji dugi niz godina zive u zajednici ozvanice neka medjusobna prava... dete mogu da usvoje u nekim drzavama i kako samohrani roditelji... to je najmanje vazna stavka...

takodje... isti problem imaju i parovi koji zive u vanbracnim heteroseksualnim zajednicama, bez obzira sto su po zakonima te zajednice izjednacene... nisu... posebno u domenu npr. radnog prava i prava na penziju i socijalno osiguranje...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Samsung Galaxy S4 mini
dug je put do opsteg prihvatanja usvajanja dece.

Lepo bi bilo napraviti svoju sopstvenu, ukoliko je to zaista moguće, jer tridesete polako gaze, pa samim tim i mogućnost normalne biološke reprodukcije, pa onda možemo dalje, bez nekih velikih naprezanja pričati o onoj koja su prepuštena na milost i nemilost izopačenim, da upravo "anomalijama zapada", jer se u beznadju svojih izgubljenih života lako upuštaju u sudbinu bića, koja ih suštinski ne dotiču kao ni lanjski sneg.

A taj dugi put, kada ispeku, neka se jave. Ja sam tu za "demokratsku polemiku" s tim što mnogo ozbiljnije shvatam žive duše na ovoj planeti.

P.S. U mom skromnom životu, znam 3 homoseksualca. Svi su relativno mladi. Jedan živi u 4-članoj porodici gde svi znaju da mu otac nije pravi otac. Samo otac to ne zna. Drugog je pravi, biološki otac tukao kao vola u kupusu da je bio plav i u modricama a treći i nije imao oca, rastao je sa tetkama i babama.

Tako da, niti jednom ne bih ni za živu glavu, sutra poverila na čuvanje ni hrčka a ne dete bez obzira koliko su "puni ljubavi" prema svom izvitoperenom parteru.
« Poslednja izmena: 27. Mar 2012, 01:40:10 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Apple 15
Homoseksualnost nije prihvacena toliko na Zapadu, koliko na Istoku.
Doduse, u tvojoj obozavanoj zemlji, moral je toliko skrljan da su homoseksualci cak i "cistiji" nego oni koji to nisu.

Sto se tice porodice i sire, mislim da smo po tom pitanju obe krajnje nekvalifikovane.

A i neki ljudi ne mogu da imaju decu... ergo.. i oni su anomalija...

Svet bi bio mnogo srecnije mesto kada bi svako gledao svoj krevet. Avaj, to se nikada nece desiti. Ljudi su voajeri...
« Poslednja izmena: 27. Mar 2012, 01:48:20 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Sto se tice porodice i sire, mislim da smo po tom pitanju obe krajnje nekvalifikovane.

Mislim da debelo grešiš ali neka ako ti je tako lakše.

Znaš kako, deca se posmatraju na drugačiji način ako imaš sopstvenu. Zato nikada nisam uvažavala mišljenje ljudi koji je nemaju a o deci govore. Bolje je onda govoriti o kućnim ljubimcima, jer bar znaš o čemu pričaš.

Ljudi,do god su voajeri, slaba vajda od bilo kakvih promena. Ja nisam obožavaoc jedne zemlje, ja sam kosmopolita koji je recimo, za divno čudo onih koji misle suprotno, više vremena provela na Zapadu nego na Istoku. Ali baš zato sam podobna da govorim o njihovim anomalijama koje su ogromne. A sve pod plaštom nekakve slobode. Sloboda je opasna stvar akoje daš u ruke nekome ko ne ume sa njom da rukuje. Kao ona narodna "Vatra je odličan sluga ali opaki gospodar". S toga, ništa ne pričam tek tako da bih lomila prste po tastatruri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Nokia krntija
Лично познајем само једног педера. Зовемо га Сале Секс. Зајебавају га кад год стигну. Једном га неки лик телефоном наложио да жели сношај са њим, па му је, по цичи зими, рекао да се нађу напољу, у близини те куће одакле га је звао. Гледали су га са прозора, а мученик по оној зими чека ли чека...

Распамећују га толико да ми га на тренутак буде жао... а онда тренутак прође...
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.