Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 23:40:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли сте за ово или не
Да
14.4%  (17)
Не
85.6%  (101)
Ukupno glasova: 118
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gej parada ovog leta u Beogradu  (Pročitano 36603 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
Citat
Zašto si sujetan.  Čovek je samo uzeo ameriku kao primer bastiona kulture i demokratije  Smile
pa,osetio se ugrozeno mozda...
ili jednostavno misli da sve sto je popularno u americi obavezno znaci da je to dobro za ceo svet...( neee dooo' Booog!!!  Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
inace,vest o odrzavanju gay parade je odlicna za lopove,pljackase i ostalu ekipu...taj dan ce sva policija srbije biti u beogradu da bi stitila fegete tako da ce gradovi u unutrasnjosti tj njihove banke,prodavnice i ostala mesta gde ima kesa biti na izvol'te ekipi Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Samsung Galaxy II
more sad će da budne dupe za patike  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
SonyEricsson k310i
inace,vest o odrzavanju gay parade je odlicna za lopove,pljackase i ostalu ekipu...taj dan ce sva policija srbije biti u beogradu da bi stitila fegete tako da ce gradovi u unutrasnjosti tj njihove banke,prodavnice i ostala mesta gde ima kesa biti na izvol'te ekipi Smile Smile Smile
A  gde to ima para,nema vise novca brate moj,jer sve sto je imalo je pokradeno pa se oni zato i ne boje da jos neko nesto moze da ukrade.Zato policija i nema sta da radi i sta da cuva pa ajde da cuva pedere da zarade neki dinar.Jer da nema toga ljudi ne bi nista radili
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
eee,zato ja lepo stavljam raznorazne stvari pored prozora,pa ako se desi da poneko zaluta iz Knez Mihailove ovde kod mene,bice mu veselo...
a sto se tice pedera,s jedne strane mi je zao sto ne idu dalje od Trga,jer necu moci na legalan nacin da izvrsim moju gradjansku duznost,al s druge mi je drago,jer necu morati da dekontaminiram ulicu posle njih...  Smile
« Poslednja izmena: 28. Apr 2009, 22:14:23 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Citat
Zašto si sujetan.  Čovek je samo uzeo ameriku kao primer bastiona kulture i demokratije  Smile
pa,osetio se ugrozeno mozda...
ili jednostavno misli da sve sto je popularno u americi obavezno znaci da je to dobro za ceo svet...( neee dooo' Booog!!!  Smile )

Ne osecam se ugrozeno, nego mi je vec empty zapalio fitilj a na tebi je dogovreo. Kao sto ti nisi znao sta se pisalo kako sam ja znao na sta ti mislis? Ono odjebi je bilo upuceno kao odgovor na poruku koju sam protumacio kao upucenu meni.

A sto se tice amerike, tu stvarno svako moze da odjebe.  Smile

Ovde ako covek otputuje u ameriku (zemlja kao i svaka druga) da vidi nesto odmah dobije zig. Niti je volim, niti mi je ideal, hrana im je ocaj, socijalni zivot ne postoji, cak su me i zgrade ubijale u pojam i kuce... ja navikao na nase zgrade, oblik prozora, klime, a tako sve nekako vestacko, neka crvena zatvorska cigla, sve klimatizeri... ovde se lepo zna sta je kuca, tako sve neke drvene kolibe koju ni dzabe ne bih uzeo... da ne pocinjem sto sam otisao u USA kao tolerantan a vratio se sa blagim tendencijama rasizmu.

Ali, ko te pita... bio si u americi a neistomisljenik si na temi... jurisssssssss. Ajnstajn je apsolutno bio u pravu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Samsung Galaxy II
ima para joco,ima  Smile  da nema ne bi nas još političari pljačkali nego bi se pojavio ‚robin hud‚‚ i sve poveo napred.
sve ovo je prodavanje malge,šećerna vuna za gladne.ima je mnogo,a ništa te ne zasiti,samo još ožedniš. dok se mi preganjamo o furundžijama i topdžijama,neko već pravi plan i program kako će sve o da unovči.živela naša slabovidost i živeli lihvari
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
Citat
Ne osecam se ugrozeno, nego mi je vec empty zapalio fitilj a na tebi je dogovreo. Kao sto ti nisi znao sta se pisalo kako sam ja znao na sta ti mislis? Ono odjebi je bilo upuceno kao odgovor na poruku koju sam protumacio kao upucenu meni.
nije bilo upuceno tebi.stavise,jedva da sam video tvoj avatar pre postovanja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Samsung Galaxy II
da citiram,jer odoh,imam pametnija posla od rasprave o pederima po netu  Smile

I ja zivim u Holandiji i nije tacno da ceo Amsterdam izadje na ulice kada je gej parada. Tu dodje gej populacija iz okolnih zemalja i puno turista i tako se napravi guzva. Pristojni i normalni Holandjani se povuku i gledaju svoja posla. Taj "seksualni liberalizam" u Holandiji postoji samo u Amsterdamu. Ostatak Holandije i te kako ima svoje komentare i negodovanja. Nikada necete da cujete nekog ozbiljnog poslovnog coveka na polozaju koji jeste gej, kako se o tome javno izjasnjava. Na svom poslu (ozbiljan biznis je u pitanju) imam neke kolege koji jesu gay i nemam nista protiv njih, ali vrlo cesto cujem straight kolege kako ih ogovarju i ismevaju iza ledja. Sve ovo kazem zato sto ne zelim da iko manipulise gradjanima Srbije da je gay svuda normalno, a da samo kod nas nije. To jednostavno nije tacno. Na zalost, nasi gradjani nisu u mogucnosti da putuju i da se uvere, tako da svako moze da im uvaljuje kosku.

laku noć
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
 Šteta što i dalje većina ljudi gleda plitko i površno na sve. Jednostavno,ljudi,shvatite da postoje različitosti i da jednostavno niste sami na ovom svetu Smile Ljudi se razlikuju i mene je stvarno sramota kad vidim koliko zlobe ima u ljudima. Mislim,ako mene neko pita,kukavičluk se maskiran junaštvom a patriotska maska se navlači preko nezrelosti i infantilnosti.
 Ne mogu da se načudim postovima nekih ljudim koji su provereno inteligentni ali kao što sam i ranije znao a potvrdjuje se,ne mora da znači i da su dobri. Jer,koji dobar čovek će da nasrne da bije nekog drugog samo zato što je drugačiji od njega?  A najstrašnije mi je od svega to što je homosexualizam,baš kao i heterosexualizam-biološki determinisana. Iz nekih razloga za vreme dok se plod razvija u stomaku majke,desi se drugačiji raspored hromozoma i kasnije ljudi kao adolescenti počinju da osećaju privlačnost prema sopstvenom polu bez obzira na porodične odnose i okolinu (postoji stručna literatura o ovome). Dakle ponavljam-informišite se umesto da mrzite jer mržnja je veoma toksična za domaćina i ubistvena kad se ispoljava(a neki i zaglave robiju ili psihijatrijski zatvor).

Poenta je u ovome:
Ostavite ljude na miru,ništa vam ne rade niti će ikad pokušati. Oni samo žele da budu slobodni i mislim da na to imaju savršeno pravo. Mislim da bi ovaj svet bio bolje mesto bez lova na veštice a isto tako nijedno nasilje nema opravdanja pa ni ovo koje se vrši prema lgbt ljudima,jednostavno nema smisla.

CoolRunner i Kokota su dali primer civilizovanosti. S druge strane,Goa,sa kojim se ne slažem u masi stvari ali eto, sve se može lepo reći.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 23:40:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.