Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 18:59:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли сте за ово или не
Да
14.4%  (17)
Не
85.6%  (101)
Ukupno glasova: 118
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gej parada ovog leta u Beogradu  (Pročitano 36637 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Coolrunner,
preteruješ u forsiranju individualnosti. Ljudski rod ne može opstati ako se ljudi ne udružuju i ne osećaju kao deo zajednice. Sam čovek , bez drugih ljudi ne predstavlja baš ništa. To ne znači na treba robovati zajednici. Treba pronaći nekakav balans u svemu. Ti propagiraš ideje krajnje liberalnog kapitalizma. Kako je prošao taj kapitalizam vidi se i po tome da su osioni Američki kapitalisti , zarad opstanka, stali u red ispred državne kase i prigrabili mrske državne pare.

Ja nisam pristalica liberalnog kapitalizma. Ja ovde govorim o liberalizmu ili preciznije individualizmu kao vrednosti svakog coveka/pojeninca. Ne govorim o ekonomiji, to je skroz druga tema. Potrosacko drudtvo kakvo je danas je veliko zlo i lisilo je coveka svih emocija osim onih koje su u vezi sa materijalnom vrednoscu. Ali, ponavljam, to nema veze sa pojedincem kao licnoscu, osim ako licnost danas posmatramo iskljucivo i samo kao jos jednog potrosaca u nizu.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Apr 2009, 21:04:01 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Samsung Galaxy II
pa sve će ovo da izadje na dobro  Smile  ko u Uk ,sad ni pod tačkom razno poslodavac neće dati otkaz pripadniku gay populacije jer odmah je najebao od gay lobija. toliko su napredovala napredovala gay prava da sad nema drugog puta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
Citat
taj 0,1% nekog zajednickog stava i to im prikazi kao zajednockog neprijatelja

ako si pod ovim podrazumevao javno reklamiranje homoseksualnosti,slažem se da je to zajednički neprijatelj

Sto je babi milo to joj se i snilo.

Govorio sam o slabostima ljudi i neiscrpnom materijalu za manipulaciju i zloupotrebu ma sta tih 0,1% bilo  Smile

izvini ako te nisam razumeo  Smile
ali neiscrpni materijal nisu pederi dok god sede u svojim (nazovimo ih sastajalištama) i neizazivaju okolinu   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Alcatel 
Ljudsko postojanje nije moguće odvojiti od ekonomije, odnosno načina privređivanja. Potrošako društvo, kakvo danas poznajemo je opasan udar na sve ljudske vrednosti. Veličanje homoseksualnosi kao stepena dostignuća slobode  je opasn presedan , jer pokazuje da je sve što postoji u društvu istovremeno  normalno i poželjno. Homoseksualnost postoji, a parada kaže da je poželjna i da je treba slaviti. Da li će takvo ponašanje navesti i neke ljude koji nisu homoseksualci da probaju odnose sa istim polom, jer pobogu to ispada normalno i poželjno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Ljudsko postojanje nije moguće odvojiti od ekonomije, odnosno načina privređivanja. Potrošako društvo, kakvo danas poznajemo je opasan udar na sve ljudske vrednosti. Veličanje homoseksualnosi kao stepena dostignuća slobode  je opasn presedan , jer pokazuje da je sve što postoji u društvu istovremeno  normalno i poželjno. Homoseksualnost postoji, a parada kaže da je poželjna i da je treba slaviti. Da li će takvo ponašanje navesti i neke ljude koji nisu homoseksualci da probaju odnose sa istim polom, jer pobogu to ispada normalno i poželjno.

Ne slazem se. Parade oznacava dan kada obelezavaju borbu za svoja prava i nista vise osim toga... sve ostalo zavisi od onoga ko posmatra, tacnije kako tumaci poruku. Onaj ko "proba" homoseksualnost zbog navedenog razloga ili jeste homeseksualac koji je cekao povod/motiv/hrabrost (zbirno - okidac) ili je maloumnik. Samo malouman covek moze da proba nesto samo zato sto je video... Biba struja je odlican primer, onaj ko posle njegovog nastupa pozeli da gurne prst u utikac i misli da ce preziveti je maloumnik i nije mu Biba struja kriv vec njegov zakrzljali mozak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Nokia N93
bice mesa!!!! 

p.s.-onima sto su glasali "Da",svaka vam cast...  Smile vidi se da vam je mesto u Americi....   Smile jos samo da ucinite svima uslugu i odjebete vec jednom,i da svi budemo srecni...  Smile

Posto sam ja jedini ovde pomenut u kontekst amerike, a ti se sad nesto oglasavas: odjebi sam, ako nekom smeta homoseksualizam i nije tolerantan u iskazivanju stavova onda i ja imam pravo da budem netoleranta u iskazivanju stavova onda kada mi smetaju imbecili.

Nisam glasao ni za da ni za ne, da si procitao moj prvi komentar na temi, mozda bi to i shvatio. Smile

Zašto si sujetan.  Čovek je samo uzeo ameriku kao primer bastiona kulture i demokratije Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
bice mesa!!!! 

p.s.-onima sto su glasali "Da",svaka vam cast...  Smile vidi se da vam je mesto u Americi....   Smile jos samo da ucinite svima uslugu i odjebete vec jednom,i da svi budemo srecni...  Smile

Posto sam ja jedini ovde pomenut u kontekst amerike, a ti se sad nesto oglasavas: odjebi sam, ako nekom smeta homoseksualizam i nije tolerantan u iskazivanju stavova onda i ja imam pravo da budem netoleranta u iskazivanju stavova onda kada mi smetaju imbecili.

Nisam glasao ni za da ni za ne, da si procitao moj prvi komentar na temi, mozda bi to i shvatio. Smile

Zašto si sujetan.  Čovek je samo uzeo ameriku kao primer bastiona kulture i demokratije Smile

Onda neka se lepo ogradi... u poslednjih 4-5 Empty-jevih komentara nabija mi tu ameriku na nos... i sad sam ja sujetan? Cisto sumnjam da je slucajnost ovaj komentar... i kako on meni tako i ja njemu... ne volim kada me neko gura u neki kos a ja nikakve veze sa pomenutim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
Citat
da si procitao moj prvi komentar na temi, mozda bi to i shvatio.
1.pa,znas,malo mi je sad frka da citam 10 strana s obzirom da imam trenutno 10 tema samo na politici gde sam ucestvovao...
2.a ko je tebi ista rekao?ja nisam mislio direktno na tebe...
3.sta cu ja odjebem iz svoje rodjene zemlje za koju su se borili nasi preci?  Smile
svi koji pljuju ovu zemlju,a nista ne rade ovde,koji sviraju sa odvratnom amerikom i NATOom koji su nas ubijali,i ostala bagra wanna-be-amera,liberala,hipika,narkomana i ceodida-nek izvole...aerodrom Surcin.cena taksija oko 1000 dinara,linija 72 od Zelenog Venca ili autobus JAT-a sa Slavije...molim lepo.
« Poslednja izmena: 28. Apr 2009, 21:58:08 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Nokia 
Pederi kroz istoriju ponavljaju jednu istu grešku. Prvo traže toleranciju, onda se nameću, pa počinju da zlostavljaju većinu i na kraju izazovu nasilje i zabranu. Slično destruktivno ponašanje klana iskazuju i neke druge zajednice mafije, lobiji, masoni,... i uvek sa sličnim efektima.

Peder parada nije pametan put jer u Srbiji neće preko suda moći da se uteruje strah u kosti poslodavcu iz prostog razloga jer je ovde jeftinioje platiti siledžiju nego advokata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Alcatel 
Biba struja ti je loš primer. Ako te neko naguzi nećeš poginuti, a inače propaganda i postoji da bi se navukli i oni drugi da probaju.parad je poruka, da je homoseksualnost poželjna. Dobili su pravo , niko ih ne proganja, pa šta ima tu da se slavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 18:59:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.