Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 03:08:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли сте за ово или не
Да
14.4%  (17)
Не
85.6%  (101)
Ukupno glasova: 118
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gej parada ovog leta u Beogradu  (Pročitano 36660 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
i meni se sledi kicma kad vidim kolko su umlatili onog ridjog,ali to sto su ti ljudi pederi ne znaci da samim tim moraju da prave i paradu i "sire svoj glas..."(  Smile ),pogotovu kada znaju da ce samo da se zavrsi lose po njih i kada znaju da ih niko ovde ne voli.
« Poslednja izmena: 28. Apr 2009, 22:32:51 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Poenta je u ovome:
Ostavite ljude na miru,ništa vam ne rade niti će ikad pokušati. Oni samo žele da budu slobodni i mislim da na to imaju savršeno pravo. Mislim da bi ovaj svet bio bolje mesto bez lova na veštice a isto tako nijedno nasilje nema opravdanja pa ni ovo koje se vrši prema lgbt ljudima,jednostavno nema smisla.
Jel neko otpusten sa posla zato sto je ge i koji su to vidovi diskriminacije koji oni imamju.Jedina diskrimincija jeste da paradiraju ulicom.Sve mogu da rede ali to nemogu i tacka.Nema tog zakona koji ce mene spreciti da pokusam da to sprecim.Ja ne razumem ni ove ludake na vlasti sta im sve ovo treba.Dobro znaju kako narod misli i oni idu protiv naroda.

ima para joco,ima  Smile  da nema ne bi nas još političari pljačkali nego bi se pojavio ‚robin hud‚‚ i sve poveo napred.
sve ovo je prodavanje malge,šećerna vuna za gladne.ima je mnogo,a ništa te ne zasiti,samo još ožedniš. dok se mi preganjamo o furundžijama i topdžijama,neko već pravi plan i program kako će sve o da unovči.živela naša slabovidost i živeli lihvari
No sam slicno i ja mislio.Ima para ali njih ne krade obican narod vec se znao kako se to radi  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
i meni se sledi kicma kad vidim kolko su umlatili onog ridjog,ali to sto su ti ljudi pederi ne znaci da samim tim moraju da prave i paradu i "sire svoj glas..."(  Smile ),pogotovu kada znaju da ce samo da se zavrsi lose po njih i kada znaju da ih niko ovde ne voli.
Ali care,koga briga?Znaš ti šta ja sve ne volim? Ušao bih u Pink sa zoljom i ne pitaj me još kakve stvari na ulici! Nebitno,da ti ne nabrajam šta mi sve ide na ganglije ali shvatam da ne mogu da idem okolo i bijem npr Emo klince(koji su mi toliko ogavni i izveštačeni) jer to nije u redu čoveče! Sve dok me neko lično ne zajebava ili neznam,čini nekom slabijem zlo i sl.šta ja ima da se mešam? Zašto? Pusti to što ti ne voliš,pa svi kad bi krenuli protiv onog što ne vole ovde bi vladala Hard Core anarhija veruj mi.  
  Konačno,jedna manjina je dobila zakon koji ih štiti od prebijanja,ponižavanja i zlostavljanja a neki se bune protiv toga u 21-om veku.. Moram da se pozovem na empatiju po stoti put-omislite samo kako bi vama bilo da ste u manjini?

Više sam puta razgovarao sa bi i gej ljudima i oni su extremno prestrašeni baš kao i Romi (satanizovani do koske).
  Romi misle da bi ljudi njih po ulici jurili i ubijali kao ono u Ruandi što je bilo-samo da nema policije a prema seksualnim manjinama se to radi i pored zakona i ustava.
  Ali ono što dosta ljudi zna a i meni je drago-dobronamernih ljudi je više ali nažalost,nisu smeli i imali snage da spreče linč tog juna na trgu a ja sam se pokačio na poslu sa par kolega jer nisam mogao da verujem da ima toliko mračnih ljudi spremnih da povrede drugog.

Btw,ovo je vruća tema uvek bila i u pravu su oni koji kažu da je najveći strah upravo došao ne od homoseksualaca,već od reči GAY.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
Citat
Dobro znaju kako narod misli i oni idu protiv naroda.
pa,to su zapadnjacki standardi i demokratija...  Smile
« Poslednja izmena: 28. Apr 2009, 22:58:54 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
Citat
Pa i homoseksualci su taj "Narod",nisu li? Za vašu informaciju prijatelji,jedno 8 do 10 jakih posto ljudi u svetu je Lgbt.
  Šta raditi? Ubiti?  
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Alcatel 

taxtex
Ostavimo ih na miru, tačno.Ali neka oni nas ostave na miru, neka ne paradiraju. Lično ne smatram da ih treba tući. ali im ne treba dozvoliti paradu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Moram da se pozovem na empatiju po stoti put-omislite samo kako bi vama bilo da ste u manjini?
Znam ja kako je biti u manjini.100x sam rekao da zakon ko zakon treba da postoji ali da vazi za sve a ne samo za njih
Citat
Pa i homoseksualci su taj "Narod",nisu li? Za vašu informaciju prijatelji,jedno 8 do 10 jakih posto ljudi u svetu je Lgbt.
  Šta raditi? Ubiti? 
Opet moram ja sa narodom na K
iM,pa i oni su narod zar ne?

Citat
Konačno,jedna manjina je dobila zakon koji ih štiti od prebijanja,ponižavanja i zlostavljanja a neki se bune protiv toga u 21-om veku.. Moram da se pozovem na empatiju po stoti put-omislite samo kako bi vama bilo da ste u manjini?
Moje pitanje je gde su i u cemu oni diskriminisani?
NIje paarda samo ono sto oni zele,zele oni mnogo vise...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Sve mogu da rede ali to nemogu i tacka.Nema tog zakona koji ce mene spreciti da pokusam da to sprecim.Ja ne razumem ni ove ludake na vlasti sta im sve ovo treba.Dobro znaju kako narod misli i oni idu protiv naroda.

Zasto predrasuda da su svi gayevi neke sitne "devojcice"? Zamisli Joco scenu u kojoj ti praktikujes ovo gore navedeno i nadjes se tamo, a neki maloumni gay 2x2 (mi ih dozivljavamo samo kao gay, ali oni su prvo ljudi, i tamo ima i dobrih i losi, i pametnih ali i budala) popizdi i dohvati jednog prvog do sebe (npr. tebe) i unakazite za ceo zivot. I sta si postigao, osim ironije? Ne ulazim u to da li ce njega posle masa da izgazi, ali zasto praviti sranja tamo gde ih nema?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Mi mislimo da je 2009. godina odlučujuća godina

То свакако. Добиће такве батине да ће се усрати.  Smile

Citat
Bitno je što imamo podršku širokih slojeva društva, nevladinih organizacija, političara", naveo je Milićević i dodao da međunarodne organizacije "pažljivo prate šta se dešava sa položajem LGBT osoba u Srbiji.

Остаје још само да изађу на улицу па да им и народ покаже шта мисли.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
Citat
Znam ja kako je biti u manjini.100x sam rekao da zakon ko zakon treba da postoji ali da vazi za sve a ne samo za njih
? A što bi onda spuco dva geja na ulici kad bi se uhvatili za ruke???

taxtex
Ostavimo ih na miru, tačno.Ali neka oni nas ostave na miru, neka ne paradiraju. Lično ne smatram da ih treba tući. ali im ne treba dozvoliti paradu.
Gej parada je verovali ili ne u tesnoj vezi sa maršom crnaca 60-tih i zahtevom da i oni imaju sva prava kao i drugi(da idu na fakultete,voze se u autobusima sa belcima...). Dakle,pitanje je-što da ne održe paradu? Ljudi,pa neće tamo niko da orgija nego da daju do znanja da postoje,ništa više.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 03:08:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.