dok smo mi bili pod austrijom vi ste bili pod turcima i ratovali za turke a eto mi od tih turaka nismo nikada izgubili odnosno nisu nas nikada potpuno osvojili, a isto tako znam da je kralj tomislav spasio srbe od bugara i primio ih u hrvatsku vas su uvjek natjeravali k nama dok nas nikada nisu prema vama
danas mi imamo državu u kolko-tolko povijesnim granicama a vi svoje još uvijek ne znate jer malo po malo se osipate i ko zna na što će vam država ličiti za par godina
pa naravno kad se te Austrijanci drzali u vrijeme Turaka a sve sto su oni drzali to su i branili da si bio sam pao bi odmah po njih a bilo je djelova Hrvatske po par vjekova pod Turcima ako si bio u stanju da je sam branis sto su ti Srbe onda naseljavali na teritorij zato jer niste bili ratnici vec ste se bavili zemljoradnjom a to za osipanje moze se prvenstveno zahvaliti onoj izreci Srbi su lud narod pocevsi od pravljenja novih nacija ko sto imamo Crnogorce pa sve do spasavanja ljudi oko nas da su Hrvati spasavali Srbe ko mi njih u srednjoj Bosni ne bi im bila drzava etnicki cista zar ne
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.
The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.
The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Mislim da bih svako trebao da kaže svoje mišljenje. Da li su ti "hrišćani" svesni da postupaju potpuno suprotno od učenja Hrista? Kakve sociopate. Muka mi je koliko ljudi mogu da budu nehumani zbog gluposti. Smrt nacionalizmu. Smrt netoleranciji. Ništa dobro nikad neće poteći iz tih primitivnih ideala.
Mislim da bih svako trebao da kaže svoje mišljenje. Da li su ti "hrišćani" svesni da postupaju potpuno suprotno od učenja Hrista? Kakve sociopate. Muka mi je koliko ljudi mogu da budu nehumani zbog gluposti. Smrt nacionalizmu. Smrt netoleranciji. Ništa dobro nikad neće poteći iz tih primitivnih ideala.
Свака ти част ако изгледаш у природи као на аватару. Мора да си пионирски предводник месног одбора ЛДП-а?!