Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 19:40:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: +Garda SV. Cara Lazara+  (Pročitano 25498 puta)
Svakodnevni prolaznik

M70 Ab2 7.62mm+Tromblon

Zodijak
Pol
Poruke 399
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
- da li ce drzava dozvoliti paravojne formacije posle svega sto smo doziveli sa istima, narocito sto je to krsenje ustava, kao i reda i poretka u RS (nema ovo veze sa anti-srpstvom, vec za zdravim razumom i cinjenicama)
....videcemo,zavisi od situacije na''terenu'',i strategije ove drzave....
(Evo ti jedan od slicnih i skoro identicnih politickih primera,a to je Palestina)
- u rat se ide onda kada se zna da imas neke izglede za pobedu... ako znas da nemas nikakvu sansu, i da je jedini ocekivani ishod da ljudi izginu a sve ostane isto, onda rat nije opcija... Ni to nema veze sa anti-srpstvom, niti sa tim da li nekoga boli ili ne otimanje KiM... to je realnost
Idi saopsti tu realnost Lazaru Hrebeljanovicu i hiljadama mrtvih koji su dali svoju glavu da bi ja i ti danas jeli
prasetinu i (ti i takvi kao ti) pljuvali po njihovim grobovima i Srpskim svetinjama.

- srpstvo znaci sacuvati glavu svom narodu, i omocuciti mu da sto bolje zivi (citaj: sa sto manje patnji) u skladu sa politickom realnoscu
Srpski narod zivi i na Kosovu i Metohiji.Jesu li njihove glave manje vazne samo zato sto su tamo?
Jer je granatiranje Manastira tvoja politicka realnost?Jer je proterivanje i maltretiranje Albanaca prema
Srbima tvoja politicka Realnost?Jer je omogucavanje tvog boljeg zivota na tudjoj nesreci tvoja politicka
realnost?Kazi mi da znam,zato sto to nije moja politicka realnost,kao i vecine Srba.

- politicka realnost je jedno veliko sranje i izgovor velikih da zajebavaju slabe, ali kada se uzme u obzir druga tacka onoga sto sam napisao, opet se vracam na to da nema veze anti-srpstvo sa celom pricom.. a da nemamo sanse, nemamo (nazalost)
Nama Srbima je Bog dao istoriju okacenu za nogama.Iz perspektive tvog ljudskog zivota,
neces videti ono sto kao Srbin moras da osecas.Pre nas je neko ziveo kao i sto ce posle nas neko ziveti.
Ovo je lako napisati ali i to treba osetiti.

P.S.
                                                                                      Samo bolesna osoba moze podrzavati i voleti rat.
                                                                                           Rat je neminovnost odredjene realnosti

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

kosovo-polje-hristos-ikona-v.jpg
(131.2 KB, 710x1082)
« Poslednja izmena: 03. Apr 2007, 15:27:50 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
E pa ja sam diskusiju sa tobom zavrsio... Vidim koliko u tebi ima razumevanja... Moje reci si doziveo kako si to zeleo, a ne onako kako pisu...

Ukratko: Kosovski boj je bio druga prica... isto oruzje, jedan na jedan, samo razlika u broju... Daleko smo od takvih uslova za boj danas... Junaciti se puskom dok neko sedi (bas ovako kao ja i ti - za kompom) hiljadama kilometara od nas, i pritiskom na dugme ubije 1000 ljudi minimum, je cista ludost... Toliko!!!

P.S. Ne uzimaj sebi previse za pravo na ovom forumu. Nemas nikakvo pravo da odredjujes da li sam ja Srbin ili nisam!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa druze za razliku od tebe ja cu sigorno otici na Kosovo...

A, kakvog saveta onda trazhish?

Mada, obichno, oni koji se qrche, to i ne urade.
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Terorizam je bolest pozovite doktora!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 729
Zastava Sabac-centar sveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N96c
Ko je tebi rekao da ja trazim savet...
IP sačuvana
social share
Војници!
Јунаци!
Врховна команда избрисала је наш пук из свог бројног стања!
Наш пук је жртвован за част београда и отаџбине!
Ви немате дакле да бринете за животе ваше-они више не постоје!
Зато,напред у славу!
За краља и отаџбину! живео краљ!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Ukratko: Kosovski boj je bio druga prica... isto oruzje, jedan na jedan, samo razlika u broju... Daleko smo od takvih uslova za boj danas... Junaciti se puskom dok neko sedi (bas ovako kao ja i ti - za kompom) hiljadama kilometara od nas, i pritiskom na dugme ubije 1000 ljudi minimum, je cista ludost... Toliko!!!

1000 ljudi!?!...minimum!?!
Ma milion bre, nemoj da si skroman! Zato nikad vise necemo da se branimo!  Smile Smile
Siptari, dolazite evo vam i Beograd!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

шумско цвеће

Zodijak
Pol
Poruke 588
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
A da vi probate da razumete jedni druge, umesto da se svadjate... Kako bilo sta odbraniti ako ste medju sobom neslozni  Smile

Ja mislim da ovde problem nastaje u nerazumevanju, kao i sto ljude mrzi da milioniti put pisu opsirno o istoj stvari, pa daju kratke komentare koji se mogu tumaciti na razlicite nacine...

@kaspere, vaso... sustina je u sledecem:

- da li ce drzava dozvoliti paravojne formacije posle svega sto smo doziveli sa istima, narocito sto je to krsenje ustava, kao i reda i poretka u RS (nema ovo veze sa anti-srpstvom, vec za zdravim razumom i cinjenicama)
- u rat se ide onda kada se zna da imas neke izglede za pobedu... ako znas da nemas nikakvu sansu, i da je jedini ocekivani ishod da ljudi izginu a sve ostane isto, onda rat nije opcija... Ni to nema veze sa anti-srpstvom, niti sa tim da li nekoga boli ili ne otimanje KiM... to je realnost
- srpstvo znaci sacuvati glavu svom narodu, i omocuciti mu da sto bolje zivi (citaj: sa sto manje patnji) u skladu sa politickom realnoscu
- politicka realnost je jedno veliko sranje i izgovor velikih da zajebavaju slabe, ali kada se uzme u obzir druga tacka onoga sto sam napisao, opet se vracam na to da nema veze anti-srpstvo sa celom pricom.. a da nemamo sanse, nemamo (nazalost)

**Хвала што сте мало разумнији од оног ко је синоћ само прецртао Тему без објашњења, зашто то ради!
**Био би Форум квалитетнији кад бисте  неке дискутанте повремено бановали,па била то и ја,
овако због нечијих намерних,злонамерних упадица,читава Тема нам оде под лед,
не кажем да је ова Тема фантастична,али Боже мој,
Тема је !
..................
Са овим:
.........." opet se vracam na to da nema veze anti-srpstvo sa celom pricom.. a da nemamo sanse, nemamo (nazalost)"
...................
се не слажем,
Немамо шансе ако сви поседамо у све кафиће,ове нам лепе Србије,
дигнемо руке у вис, јадни, немоћни,
и зовемо Русију или Кину или.....да нам помогнеу.
Лепо је време,баш бих могла прошетати по Кошутњаку или Ади,кејом поред Дунава,
.............
али ја одох поред Савезне Скупштине,на Протест који ће по ко зна који пут срби са Косова и Метохије организовати,моја помоћ њима,данас,у 16 часова,
ће бити на овај начин, сутра ће бити на неки други,
а Твој,
да констатујеш "да немамо шансе"??? 
.....а сад идем,поздрав!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N96c
Totalno si upravu...
IP sačuvana
social share
Војници!
Јунаци!
Зато,напред у славу!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ko je tebi rekao da ja trazim savet...

Ti.

Ja vas nerazumem aj mi molim vas recite ...

IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Citat
**Хвала што сте мало разумнији од оног ко је синоћ само прецртао Тему без објашњења, зашто то ради!

Taj "nerazumni" sam bio ja... Hvala na epitetu... Smile

Da necu mozda da se pravdam i objasnjavam zasto sam je zakljucao? Ne pada mi napamet...

Zakljucao sam je, obrisao off-ove, napisao upozorenje i otkljucao je...

Jos jednom, hvala za lepe reci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N96c
Aj reci kad sam ja od tebe trazio savet ako to negde nadjes ja odlazim sa ove teme i vise necu odgovarati...
IP sačuvana
social share
Војници!
Јунаци!
Зато,напред у славу!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 19:40:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.