Ako ljudi žele da izraze svoju volju za legalizaciju ganje...to je njihova stvar...koliko znam, niko od njih nije ruke okrvavio.
Ako bi svaki dan druga "dijagnoza" izrazhavala svoju volju ulichnim marshevima na chega bi to lichilo? Marsh pedera, marsh narkomana, marsh manijaka, marsh samoubica, marsh shizofrenichara, marsh pedofila, marsh nekrofila, marsh pobornika animal sexa... marsh bre svi oni u "pichku materinu". Pa shta treba chitava drzhava dam postane ustanova zvana Laza Lazarevic?
Smatram da pedofili, manijaci itd (shizofrenicare i samoubice ne bih spominjala, malo je degutantno) ne mogu nikako da se porede sa ljudima koji su za legalizaciju ganje. Ponavljam, taj zakon o zabrani ganje ima deeeeeebelu politicku pozadinu.
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo "Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Zasto legalizacija... Sta fali dekriminalizaciji? Mislim... niko nikad nije jurio likove koji su uzgajali marihuanu u porti katolicke crkve u centru Beograda...
Smatram da pedofili, manijaci itd (shizofrenicare i samoubice ne bih spominjala, malo je degutantno) ne mogu nikako da se porede sa ljudima koji su za legalizaciju ganje.
Не могу, слажем се. Ови први су најчешће болесни, а ови други (ако искључимо саме наркомане, или можда хоћеш неке повластице и њима да уведеш) укључују дилере и друге који могу имати користи - значи најгори олош.
Сваком нормалном и здравом човеку, такви скупови морају да сметају!
\
mogu da smetaju kome hoce, ali niko ne sme da se fizicki obracunava sa neistomisljenicima
thats the serbian way!!!... fizicko obracunavanje umesto..verbalnog.. To su huligani koji,jedva cekaju da nadju povod za neku frku..A ovde na forumu sam imao i prilike da se vidim razmisljanja par pripadnika nekih do navedenih organizacija...jebt..gori su od sekte..ako to vec nisu.. ehh a svi mazu skinheadse ..sta je sa ovim batinasima...? A i drzavi bi bilo bolje da legalizuj..pa da lepo udari porez na sve to i da svima bude lepo..kao npr..u holandiji...I verovano bi konzumiranje iste blio manje jer nije zanimljivo kada nesto mozes da kupis u trafici...
Samo SRS moze stati na kraj narkomansko-fasistickoj simbiozi.
blago nama sa ovakvim razmisljanjima..da nam retadirana Natasa i Toma grobar vode drzavu ..pa imali smo jednog bravara bre i vidite gde smo dosli zbog istog..jel vam to treba ponovo? ....Al sta ces naviko srpski narod ga ga neko jebe na suvo,jednostavno ne mozemo bez toga..jer ipak komunizam vec prevazilazi naviku..on nam je sada u genima..ipak 50 i kusur godina nije mali period...treba vremena da se to izbaci iz nas!!!
« Poslednja izmena: 12. Maj 2007, 18:35:25 od orangeweed14 »
Интересантно како се сви позивате на ту Холандију а смем да се кладим да 90% вас који то радите нисте ни прошли поред Холандије. А шта је следеће после легализације ''лаких'' дрога, можда оснивање странке педофила, јер боже мој и то постоји у тамо некој Холандији?! Мотика њима треба у руке, да иду да копају, а не да паламуде и парадирају улицама, стока надувана.
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo. Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Интересантно како се сви позивате на ту Холандију а смем да се кладим да 90% вас који то радите нисте ни прошли поред Холандије. А шта је следеће после легализације ''лаких'' дрога, можда оснивање странке педофила, јер боже мој и то постоји у тамо некој Холандији?! Мотика њима треба у руке, да иду да копају, а не да паламуде и парадирају улицама, стока надувана.
e decko decko ... ..ne sabiraju se babe i zabe zar te nije to uciteljica naucila?... kakve veze imaju pedofili sa ovim .Ne kontam?..pedofili su poremeceni umovi kojima je mesto iza restaka jer zlostavljaju neduznu decu.....i ti poredis ljude koji duvaju sa najgorim sljamom ovoga drustva ,a to su herionski ovisnici koji bi rodjenu majku ubili za kvoter dopa.. Sto se tice motike gomila tih ljid koje ti nazivas narkomanima i naduvanom stokom zaradjuje za svoj zivot postenim radom(ne kradu,ne valjaju drogu)jednom reciju bilo kakvim aktvnostima ne krse zakon....i ne ugrozavaju nikoga niti prete nekom batinama..kao pojedine organizacije.. ko je ustavri onda negativac u ovoj prici? oni sto mino protestvuju, ili ono koji batinaju? Ali razumem te ja...normalno je da ljudi imaju strah od nepoznatog!!!
NOrmalno... ne mozes ti da duvas gde god hoces i sadis gde god hoces.. nego sta ce decko..misili da se u Holandiji duva na svakom cosku ..nije bio ni cuo od nekoga pa lupa kao u ovom predhodnom postu...mislim stranka pedofila ... Pa i u Holandiji ima zakonskih okvira koje moras postovati bez obzira sto je to legalizovano!
« Poslednja izmena: 12. Maj 2007, 20:00:57 od orangeweed14 »