Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 381 382 384 385 ... 391
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 491656 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 

и слично. Имаш и кад је Тадића неки тамо провоцирао, он дао гол и после меча му рекао шта је имао и на конференцији за штампу. Господин.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Rezimska kurva.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Ви забележили нови рекорд, две одине не можете да освојите трофеј у такмичењу у којем не доживите ниједан пораз...

Smile Smile Smile

То може само Партизан Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Maj 2021, 00:04:11 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
mob
SonyEricsson W800i
navodis Brajanta koji je sa Lejkersima imao tretman kao Partizan i sve sto ima veze sa Partizanom pod ovim pickoustim degenom? Jedno je sport, a drugo je ovo sto se radi u Srbiji.
Na kraju krajeva - uopste nije problem u tome sto je Mustafa NASEO na provokaciju, ja pricam o pickici koja kurvanjski provocira sa namerom da na taj nacin pobedi . Nije im dosta sto se pickousti pobrinuo da se raspadnemo na svim nivoima, nego se jos sluze tim sitnim kurvanjskim forama ne bi li pobedili, iako su 3x bolji ... Ne zajebavaj me, to je jednostavno jajarski mentalitet cigana koji ce uvek biti tu, bez obzira na okolnosti
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
govnari nekom o mentalitetu  Smile Smile Smile
da nije smesno bilo bi zalosno  Smile
da jadni vi los vam tretman sakom i kapom vam se trpa love u klub al ja vama problem sto i mi dobijamo samo za nijasu manje navikla stoka sama da se igra od kad je bio projekat jedan klub jedna drzava pa sad kad vas dere konkurencija vi kmecite jer nema na mufte vise
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
navodis Brajanta koji je sa Lejkersima imao tretman kao Partizan i sve sto ima veze sa Partizanom pod ovim pickoustim degenom? Jedno je sport, a drugo je ovo sto se radi u Srbiji.
Na kraju krajeva - uopste nije problem u tome sto je Mustafa NASEO na provokaciju, ja pricam o pickici koja kurvanjski provocira sa namerom da na taj nacin pobedi . Nije im dosta sto se pickousti pobrinuo da se raspadnemo na svim nivoima, nego se jos sluze tim sitnim kurvanjskim forama ne bi li pobedili, iako su 3x bolji ... Ne zajebavaj me, to je jednostavno jajarski mentalitet cigana koji ce uvek biti tu, bez obzira na okolnosti

Па ми смо цигани оно. Ви сте авангарда, гробарски инат и то Smile
Rezimska kurva.

Smile Smile

Ако вас режимска курва јебе годинама - ви сте шта ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Није Крстовић провоцирао него Мустафа.

Мустафа је пришао сваком играчу Звезде, пре извођења пенала, или да му да лопту директно у руке уз онај урокљиви поглед, или да му каже "Знам где ћеш да шутнеш, одбранићу ти." или нешто слично. Мустафа то ради годинама и сигурно није једини голман на свету који то ради, то је, просто, легитимна тактика да покушаш да збуниш противника, унесеш му нервозу и тако даље.

Крстовић је неискусан клинац од 20 година и очигледно је утицало на њега, одатле и онаква реакција. А чак и та реакција, чује се јасно на снимку, рекао је "То, бре! Тако је, идемо!", није вређао.

Е, сад... Мустафа је човек дегенерик. Какве он изјаве даје и шта ради, то је за посматрање. Да је толико глуп, па је потез клинца дупло млађег од њега успео да му изнуди реакцију и преломи пенале, још сте имали и среће што је промењено правило па није добио црвени...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 547
kakva sreca ,bolje da je branio Lutovac penale mozda bi skinuo jedan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
mob
SonyEricsson W800i
O tretmanu dovoljno govori slika iz Pionira veceras, gde nakon dve smesne kazne, Covic ( citaj Zvezda, citaj Vucic ) pisaju po svima i uvode brda cigana.
Lepo kaze covek
Rezimska kurva.
Uvek bila i bice !
@stefaneka Daj ti bar nisi glup, nemoj da me zezas ... Ne misli da su ovi tvoji naivni. Iz nekog retardiranog razloga, oni su vaspitani da cilj opravdava sredstvo, imao si scene recimo onog malog Pankova plavog kako isfejkuje faul, i aj bar ga glumi do kraja, nego lezi, gleda iz "prikrajka" i smeje se  Smile . Cak je sad i on dobacivao, ali bar iz daljine, ono je delovalo normalno, fudbalski.
Imas ovog malog Krstovica sto ide do golmana, agresivan je, i onda pada kao da ga je neko ubio - vidi se namera iz aviona, providno je. Posle onaj degen Gobeljic.
Da citiram
Citat
Nije im dosta sto se pickousti pobrinuo da se raspadnemo na svim nivoima, nego se jos sluze tim sitnim kurvanjskim forama ne bi li pobedili, iako su 3x bolji ... Ne zajebavaj me, to je jednostavno jajarski mentalitet cigana koji ce uvek biti tu, bez obzira na okolnosti
To je meni glavni problem ovde, i to ne mogu da razumem, niti nalazim opravdanja za takve stvari, bilo to moji, ili oni preko puta
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 381 382 384 385 ... 391
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.