Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 383 384 386 387 ... 391
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 490790 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 547
hehe imamo komplekse ,finalisti kupa sampiona ,osvajaci eurolige i 7 kesa u vaterpolu ,trofejniji u rukometu i odbojci ,vaterpolu,ragbiju ,hokeju
eto imali ste samo srece da pobedite u finalu gde posteno niste ni sutnuli u gol ,ali to je vec neka druga prica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Мало је недостајало да и ви, тридесет година касније, 2021. добијете трофеј освајача КЕШ, али судбина ипак зајебана, Реал задржао титулу док ви, какви сте баксузи, није вам се посрећило да се оснује ново европско такмичење и да и европску титулу одвојите за зеленим столом...

Ех, судбино, зар баш мораш да будеш толико Хумска???...

Уосталом, подсетио бих да је Цицеронов матерњи етик био латински, а Латини нису случајно измислили изреку: Nomen est omen...

Све због адресе Smile Smile Smile

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 30. Maj 2021, 01:10:13 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
hehe imamo komplekse ,finalisti kupa sampiona ,osvajaci eurolige i 7 kesa u vaterpolu ,trofejniji u rukometu i odbojci ,vaterpolu,ragbiju ,hokeju
eto imali ste samo srece da pobedite u finalu gde posteno niste ni sutnuli u gol ,ali to je vec neka druga prica

kazem ja kompleksi su cudo
fudbalski nebitan klub mora da bude gospodar univerzuma u nebitnim sportovima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Ja msm da ti polupismena budala ni ne znas sta znaci taj termin.

Ne izbijas ni ti a ni lokalni retard sa partizanove teme (ovaj sto mu spavam sa majkom droljom), a mi smo iskompleksirani.
Na vasa sto posta koja ovde izbacite na obe teme..bar 90 su o partizanu. A pri tome Zvezda osvajac univerzuma u svim sportovima a Partizan u kanalu.

Ako je neko oboleo od partizana..to je ovaj sto se izjasnjava u kao da radi u Zvezdi, pa kaze MI smo i sl..A meni se obraca sa VI ste kao da sam ja predstavnik partizana  Smile U redu je ponekad al ovaj je konstantan  Smile

Citat
sta se nastavljas sa ovom budalom
jadni oni ugnjetavani,a drzava trpa vise love njima sto ima crno na belo i malo malo stizu zahvalnice iz humske  Smile
bilo im lepo tokom projekta jedan tim uzima sve pa su tako uzimali titule u fudbalu,kosarci,rukometu,odbojci pa cak i u jebenom hokeju i ragibju jer su kompleksi cudo pa je sve moralo da bude njihovo,a onda kad se davanja drzave priblize onome sto oni dobijaju onda kme,kme
jadniji navijaca od njh nema jedan dan navijaju za buducnost drugi dan za milan i hofehajm treci dan za radnik pa za efes i tako u krug

A ovo je vec za psihijatriju.

Ja ne znam odakle tebi idejaaa uopste ko vise uzima pare od drzave. Gledao si papire  Smile  Smile Pa sve i da su ti dali na uvid neke izvestaje..ti ne bi znao da ih rastumacis  Smile
Ne ide kako tvoja glava zamislja da dodje neki predstavnik vlasti sa koferom para i da ih preda nekom iz Partizana ili Zvezde  Smile
Nego kroz raznorazna sponzorstva, otpisu dugovanja i sl.
U sustini ni ja to ne znam kako ide..al zato ti imas crno na belo . Al dobro volim sto si napisao "Crno na belo"  Smile

A sto se tice tice tih zahvalnica iz partizanove uprave i cuveno "HVALA  VUCICU"..Pa sta mislis ko ih je tu postavio  Smile
Vucelic je inace poznat kao covek od sporta i kao veliki partizanovac  Smile Kao i Vazura i onaj debeli pravnik  Smile Ja ne znam ni ko su ti ljudi jer su oni tu politicki postavljeni.

« Poslednja izmena: 30. Maj 2021, 11:55:10 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
bez svadje,ovo vam je poslednje upozorenje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Ja msm da ti polupismena budala ni ne znas sta znaci taj termin.

Ne izbijas ni ti a ni lokalni retard sa partizanove teme (ovaj sto mu spavam sa majkom droljom), a mi smo iskompleksirani.
Na vasa sto posta koja ovde izbacite na obe teme..bar 90 su o partizanu. A pri tome Zvezda osvajac univerzuma u svim sportovima a Partizan u kanalu.

Ako je neko oboleo od partizana..to je ovaj sto se izjasnjava u kao da radi u Zvezdi, pa kaze MI smo i sl..A meni se obraca sa VI ste kao da sam ja predstavnik partizana  Smile U redu je ponekad al ovaj je konstantan  Smile

Citat
sta se nastavljas sa ovom budalom
jadni oni ugnjetavani,a drzava trpa vise love njima sto ima crno na belo i malo malo stizu zahvalnice iz humske  Smile
bilo im lepo tokom projekta jedan tim uzima sve pa su tako uzimali titule u fudbalu,kosarci,rukometu,odbojci pa cak i u jebenom hokeju i ragibju jer su kompleksi cudo pa je sve moralo da bude njihovo,a onda kad se davanja drzave priblize onome sto oni dobijaju onda kme,kme
jadniji navijaca od njh nema jedan dan navijaju za buducnost drugi dan za milan i hofehajm treci dan za radnik pa za efes i tako u krug

A ovo je vec za psihijatriju.

Ja ne znam odakle tebi idejaaa uopste ko vise uzima pare od drzave. Gledao si papire  Smile  Smile Pa sve i da su ti dali na uvid neke izvestaje..ti ne bi znao da ih rastumacis  Smile
Ne ide kako tvoja glava zamislja da dodje neki predstavnik vlasti sa koferom para i da ih preda nekom iz Partizana ili Zvezde  Smile
Nego kroz raznorazna sponzorstva, otpisu dugovanja i sl.
U sustini ni ja to ne znam kako ide..al zato ti imas crno na belo . Al dobro volim sto si napisao "Crno na belo"  Smile

A sto se tice tice tih zahvalnica iz partizanove uprave i cuveno "HVALA  VUCICU"..Pa sta mislis ko ih je tu postavio  Smile
Vucelic je inace poznat kao covek od sporta i kao veliki partizanovac  Smile Kao i Vazura i onaj debeli pravnik  Smile Ja ne znam ni ko su ti ljudi jer su oni tu politicki postavljeni.

Иди отвори тему на психологији, можда ће те неко овај пут разумети  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Meni je dovoljno sto mr tvoja majka razume. A razume me odlicno. Bas me razume.
« Poslednja izmena: 30. Maj 2021, 18:59:43 od jasikasi »
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
bez spominjanja majki! majke su svetinja!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Meni je dovoljno sto mr tvoja majka razume. A razume me odlicno. Bas me razume.

Мени тебе стварно на моменте жао јер ништа ниси постигао у животу, факс ниси никад ни уписао, све што си имао ти је био распали партизаи ал тога више нема и сад ти се све срушило. Ал онда видим да си тежак патолошки и социјални случај и како се понашаш и видим да то и заслужујеш. Верујем да су твоји родитељи поносни на тебе ал врв оца ниси никад ни упознао  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Sve se si promasio. Ali sve.
Kao kurac si glup.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 383 384 386 387 ... 391
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.