Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 803 804 806 807 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 815548 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
Значи по теби он може и сме да свира непостојеће фаулове, да им дели корнере и аутове иако нису, а ми ћемо бити криви што смо из тог непостојећег фаула или корнера примили гол? Судија сме да ти ради шта хоће? И није крив? И какав бре фаул на пола терена, о чему причаш ти? Свирао га је у линији шеснаестерца код аут линије. Ти очигледно ниси гледао утакмицу. Прво кажеш да ниси видео да ли је био фаул (показано једно 5 пута из свих углова, да се види крађа), а онда кажеш да је било на пола терена. Директан гол су нам створили из тога. Да није свирао фаул, који није био (дакле обојица косе лопту и односе у аут), не би било гола. Дакле, јесте директни кривац самим тим што је дозволио њима ту шансу.

И какве везе има дал је свирао непостојећи пенал или слободњак? И пенал је слободан ударац. Исто зависиш да ли ћеш да одбраниш исти, колико и да ли ћеш да одбраниш слободњак. Не знам о чему причаш и чему поређење са пеналом. Ајде рецимо да узмемо да ми лоше бранимо прекиде (што и јесте истина). Фазон примамо 95% голова из прекида. Како онда то није крађа? Наместио им је шансу из које ми примамо највише голова. Мислим, ја сад покушавам компликованије да објасним, уместо да кажем само да је украден пенал и украден слободњак једно те исто.

Кажеш некад може да погреши? Слажем се. Али све је то лепо и добро док сваку другу лопту поклони њима. Значи црнац њихов удала лопту левом ногом, избацује у гол аут, свира корнер човек. Овамо надскаче штопер њихов Абубакара, односи га и избија лопту у аут, свира аут њима, из којег касније примамо гол. О фаулу сам рекао. А кажеш ниси видео. Па погледај, па онда кажи да ли сам у праву да нас је покрао, а не одма црња ово црња оно. Похвалим ја суђење када је оно добро, само што то други не желе да виде, него само ово.

Citat
svirao nepostojeci penal

Када схватиш да је и пенал слободан ударац, наставићемо разговор најопуштеније.

Дакле резиме:
Свирао непостојећи фаул из ког нам (ин)директно дају гол у 45+2. Свирао непостојећи аут после којег нам индиректно дају гол. Измислио црвени картон после којег се екипа бункерише и због чега индиректно примамо трећи гол. О пеналу на Брашанцу може да се дискутује, али га јесте вукао и омео да шутне боље, а на крају га и претурио.

Е сад, ако ти поричеш било шта од ових камером снимљених чињеница, боље и да не дискутујемо. Има једна пословица, коју не желим да напишем, јер ће можда бити протумачена као увреда, иако није. Изрекао ју је један старогрчки филозоф.

ma nemam ja snage za ovo, ne znam ni sto se opet upustam u istu konverzaciju sa tobom.
tebi ce sudije biti krive sta god da se desi, ceo forum da se sjati ne moze ti otvoriti oci.. ODBRANA JE KRIVA ZA SVA TRI GOLA A NE AUT ILI FAUL

za poraz moje ekipe ja necu navesti sudiju kao krivca jer je dosudio aut ili faul posle kog je pao gol, ako znam da je brdo drugih stvari zapravo uticalo na poraz, ti isti golovi su morali da se odbrane.

pozdravljam te, odoh da spavam a ti i dalje misli da su sudije krive za sve vase neuspehe
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.80
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Token's life matters.

Zodijak
Pol
Poruke 2947
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.42
Ja bih skočio sa četvrtog sprata da se ovo Zvezdi desilo. Od vodećeg gola sve se namestilo kako ne treba. Odbrana je haos, ne znam da li je dekoncentracija i/ili neznanje, ali sve su golove dali bezveze. Neverovatno ispadanje.

Razočarali su me Cigani koji su odmah došli da se slade, nije kul dok su vruće glave.

I sudija jeste jeo govna, loše je procenio par situacija. Ali opet, da se primi 3 komada od prosečnog Augzburga, to se nije smelo dozvoliti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 46.0.2490.76
E jbg,nisu izdrzali ljudi iz uprave Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Значи по теби он може и сме да свира непостојеће фаулове, да им дели корнере и аутове иако нису, а ми ћемо бити криви што смо из тог непостојећег фаула или корнера примили гол? Судија сме да ти ради шта хоће? И није крив? И какав бре фаул на пола терена, о чему причаш ти? Свирао га је у линији шеснаестерца код аут линије. Ти очигледно ниси гледао утакмицу. Прво кажеш да ниси видео да ли је био фаул (показано једно 5 пута из свих углова, да се види крађа), а онда кажеш да је било на пола терена. Директан гол су нам створили из тога. Да није свирао фаул, који није био (дакле обојица косе лопту и односе у аут), не би било гола. Дакле, јесте директни кривац самим тим што је дозволио њима ту шансу.

И какве везе има дал је свирао непостојећи пенал или слободњак? И пенал је слободан ударац. Исто зависиш да ли ћеш да одбраниш исти, колико и да ли ћеш да одбраниш слободњак. Не знам о чему причаш и чему поређење са пеналом. Ајде рецимо да узмемо да ми лоше бранимо прекиде (што и јесте истина). Фазон примамо 95% голова из прекида. Како онда то није крађа? Наместио им је шансу из које ми примамо највише голова. Мислим, ја сад покушавам компликованије да објасним, уместо да кажем само да је украден пенал и украден слободњак једно те исто.

Кажеш некад може да погреши? Слажем се. Али све је то лепо и добро док сваку другу лопту поклони њима. Значи црнац њихов удала лопту левом ногом, избацује у гол аут, свира корнер човек. Овамо надскаче штопер њихов Абубакара, односи га и избија лопту у аут, свира аут њима, из којег касније примамо гол. О фаулу сам рекао. А кажеш ниси видео. Па погледај, па онда кажи да ли сам у праву да нас је покрао, а не одма црња ово црња оно. Похвалим ја суђење када је оно добро, само што то други не желе да виде, него само ово.

Citat
svirao nepostojeci penal

Када схватиш да је и пенал слободан ударац, наставићемо разговор најопуштеније.

Дакле резиме:
Свирао непостојећи фаул из ког нам (ин)директно дају гол у 45+2. Свирао непостојећи аут после којег нам индиректно дају гол. Измислио црвени картон после којег се екипа бункерише и због чега индиректно примамо трећи гол. О пеналу на Брашанцу може да се дискутује, али га јесте вукао и омео да шутне боље, а на крају га и претурио.

Е сад, ако ти поричеш било шта од ових камером снимљених чињеница, боље и да не дискутујемо. Има једна пословица, коју не желим да напишем, јер ће можда бити протумачена као увреда, иако није. Изрекао ју је један старогрчки филозоф.

ma nemam ja snage za ovo, ne znam ni sto se opet upustam u istu konverzaciju sa tobom.
tebi ce sudije biti krive sta god da se desi, ceo forum da se sjati ne moze ti otvoriti oci.. ODBRANA JE KRIVA ZA SVA TRI GOLA A NE AUT ILI FAUL

za poraz moje ekipe ja necu navesti sudiju kao krivca jer je dosudio aut ili faul posle kog je pao gol, ako znam da je brdo drugih stvari zapravo uticalo na poraz, ti isti golovi su morali da se odbrane.

pozdravljam te, odoh da spavam a ti i dalje misli da su sudije krive za sve vase neuspehe

Океј. Знао сам од а до ш шта ћеш да напишеш. Очекивано. Жив био.

И замолио бих само, ако је икако могуће, да ми не убацујеш оно што нисам рекао, иако је то некима својствено па самим тим и тешко за остварити. Кад се већ направиш паметан и одговориш ми. Хвала.

Одрадили оно што су имали и отишли. Коме није до сада било јасно, сад је Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0
mob
Tel.Me Your.Number
Bežite miševi.

E a mi se ovde kao nerviramo nešto a ovi glavni što nas jebu nas jebu i u mozak

https://twitter.com/Drzavniudarac/status/675066575876136960
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
Tako je to tako kad trener nepoznaje svoj tim , naime nekad je partizan igrao jurišnički ( kad je možda trebalo malo stati na loptu i igrati malo taktički ) a sada partizan igra kao defanzivno i ( taktički ) kad se fudbal totalno promenio i svi koji su igrali napadački dobro su prošli ( naravno da ponekad i ima retkih izuzetaka ) ali u principu ko god je igrao '' pošteno '' taj je i dobro prošao a što htedoh reći da PARTIZNEZNA DA SE BRANI I NEZNA DA IGRA PROTIV BUNKERA I TO JE TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
И ако је истина да су ови отишли и да ће доћи неко ко жели добро Партизану, славићу овај дан и судију и Брашанца.
« Poslednja izmena: 11. Dec 2015, 00:55:05 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0
mob
Tel.Me Your.Number
Taj rad.

Tako je to tako kad trener nepoznaje svoj tim , naime nekad je partizan igrao jurišnički ( kad je možda trebalo malo stati na loptu i igrati malo taktički ) a sada partizan igra kao defanzivno i ( taktički ) kad se fudbal totalno promenio i svi koji su igrali napadački dobro su prošli ( naravno da ponekad i ima retkih izuzetaka ) ali u principu ko god je igrao '' pošteno '' taj je i dobro prošao a što htedoh reći da PARTIZNEZNA DA SE BRANI I NEZNA DA IGRA PROTIV BUNKERA I TO JE TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drulinjo koji izgubi bre od jebenog LUKSEMBURGA! O čemu mi pričamo?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
mob
Apple iPhone 7
Више не идем на стадион. не знам који ће ми то курац у животу. смрзнем се ко пичка, прсти ледени, гладан, жедан, кења ми се, руке ми се заледиле нисам мого волан да уватим.

требо сам лепо да блејим гајби у топломе, угасим ТВ и не нервирам се.

још јуче причам са другаром кога ћемо наводно да извучемо, како би било до јаја кад би извукли наполи или лацио... курац ето нама Рад у недељу. За боље и нисмо.  

О утакмици нема шта да коментаришем, све је написано. укратко сјебо је и судија али и играчи а богами и тренер. и кад се све то поклопи не можеш боље да прођеш.

Одох да гледам серију, да одморим мозак.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 803 804 806 807 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.