Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 801 802 804 805 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 815826 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Имам ја једно питање: постоји ли нека Партизанова изгубљена утакмица, одиграна од 1.1.2008. до данашњег дана, а да се Раћа_5 слаже да Партизан није кривично гоњиво и срамно покраден од стране судија?

Једна.
« Poslednja izmena: 10. Dec 2015, 23:30:16 od stefaneka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.73
jebote crnac je l moguce da su tebi opet sudije krive a ne vasi igraci?

koja dva gola im je poklonio?

zaboga, zasto sasa ilic nije usao, makar kad ste dobili crveni.. pa ko da stane na loptu jebote

Јел био фаул пре првог гола? Јел био аут пре другог гола? Јел први жути оправдан Живковићу? Јел оправдан други где случајно игра руком и извини се зато? О чему причаш бре ти, јел си гледао ти утакмицу уопште? Човек бре ПУТША ПРЕДНОСТ У НАШЕМ ШЕСНАЕСТЕРЦУ, човек му гази прсте за затвор, он пушта предност. Ово је криминал данас био, легални криминал. Живковић НИЈЕ намерно играо руком, а жути за руку се даје само када одиграш намерно или даш гол истом. Он никакву предност никоме није направио. А поготово се не даје као други жути и црвени.

Замолио бих те да ми одговориш на питања.

nisam video da li je bio faul, al on je faul svirao na pola terena nije im svirao nepostojeci penal pa da kazes da je direktni krivac. i sudija nekad moze da pogresi kao i igrac sto moze da omasi cist zicer, al bitno je da to ne utice previse na igru. e sad sto ste vi pacijenti pa primite onako gol ko mi od strazbura, na to vec sudija ne utice.
isti odgovor je i za drugi gol. alo dao im je aut i ti kazes da je on kriv, pa sta se desava sve posle auta to nije bitno?
te greske koje navodis nisu direktno odlucile gol nego splet okolnosti nakon toga. covek nije priznao nepostojeci gol, svirao nepostojeci penal niti bilo sta slicno

nije morao da sudi zivkovicu drugi zuti slazem se, al procenio je da je to igranje rukom dovoljno uticalo na igru i jbg, moze ovaj da se izvinjava do sutra digo je ruku do neba i udarila ga lopta
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
mob
Samsung 111111
"Fudbal je jednostavna igra u kojoj uvek na kraju pobede Nemci."

Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
Имам ја једно питање: постоји ли нека Партизанова изгубљена утакмица, одиграна од 1.1.2008. до данашњег дана, а да се Раћа_5 слаже да Партизан није кривично гоњиво и срамно покраден од стране судија?

Једна.

Која је то утакмица била ?
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
Цгац, немој да ми бришеш цео пост, питао сам га лепо да ми објасни.

Дакле, поново.

Маркои
Јел био фаул пре првог гола? Јел био аут пре другог гола? Јел први жути оправдан Живковићу? Јел оправдан други где случајно игра руком и извини се зато? О чему причаш бре ти, јел си гледао ти утакмицу уопште? Човек бре ПУТША ПРЕДНОСТ У НАШЕМ ШЕСНАЕСТЕРЦУ, човек му гази прсте за затвор, он пушта предност. Ово је криминал данас био, легални криминал. Живковић НИЈЕ намерно играо руком, а жути за руку се даје само када одиграш намерно или даш гол истом. Он никакву предност никоме није направио. А поготово се не даје као други жути и црвени.

Bilo propusta kao i na svakoj utakmici, zamisli nemackog Racu kako je poludeo sto Ninkovic nije dobio crveni za onaj ludacki start.

Niste imali srece, namestilo se, jbga....sad ce Sale da kaze da menja prolece u Evropi za kup i teraj dalje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1966
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.80
Vecito objektivni Raca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Која је то утакмица била ?

Није била никаква утакмица, него узимам почетак 2008. године, од прилике, као датум када сам почео активно да пратим форум.

Колико је прошло, скоро 8 година, кад год је Партизан изгубио, овај је имао спремљен асортиман уверења и убеђења да су вас судије унаказиле. Апсолутно сваки пут.

Некада је могло да се разуме као навијачка пристрасност, некада као острашћеност, најзад као очајничко претеривање... али сада је прешло у стадијум који сам описао како сам описао, али ми је порука обрисана јер назвати некога тако спада под вређање.

Е, сад, није то што мене брига шта ће он да мисли у својој глави, него је проблем што је он са својим лудачким свакодневним коментарима преузео монопол над обе теме, тако да се дискусија на обе свела на курац, што је резултовало тиме да, један по један, готово сви нормални људи, који су годинама овде дискутовали - напусте форум. Укључујући и мене.

Али ево, сад отворим да видим шта се пише и опет исто.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Друловићу сељачино јебо те бункер тај пасивни из другог полувремена, у 46. минуту сам рекао да ћемо испасти кад сам видио како је подешена тактика... Ови нападају, наши стоји на по 5 метара од играча, нико да приђе, да му засмета, ови центрирају ко на тренингу, имају времена да се намјесте, да погледају распоред, да мутирају овоме да утрчи, да центрирају лагано...
Играчи су играли како им је речено, то што имамо дебила на клупи који не уводи Сашу Илића читав меч па су изгледали на терену ко пичке није њихова кривица...
Мали Живковић ме је разочарао са оним поступцима, разумјем да је млад и да је га је поњело да игра руком иако је потез глуп до јаја, има жути, лопта на њиховој сзтани игралишта, али оно шутирање реклама и курчење му није требало... Кад си испао глуп потуњи се и иди у свлачионицу, немој да се курчиш...
Резиме је да смо прошли ко Олимпијакос (и за њих сам рекао јуче у друштву да ако се буду бранили читав меч издуваће га), меч смо почели ОК и усрао нас је гол из прве контре али ова сељачина од тренера да не види да ћемо са онако усраним бункером у другом примити два гола минимум, Абубакар јадни сам на центру ко дрво... Јебем клуб са шефом стучног штаба који не би могао да буде шеф сале у неком селу под Златибором...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
jebote crnac je l moguce da su tebi opet sudije krive a ne vasi igraci?

koja dva gola im je poklonio?

zaboga, zasto sasa ilic nije usao, makar kad ste dobili crveni.. pa ko da stane na loptu jebote

nisam video da li je bio faul, al on je faul svirao na pola terena nije im svirao nepostojeci penal pa da kazes da je direktni krivac. i sudija nekad moze da pogresi kao i igrac sto moze da omasi cist zicer, al bitno je da to ne utice previse na igru. e sad sto ste vi pacijenti pa primite onako gol ko mi od strazbura, na to vec sudija ne utice.
isti odgovor je i za drugi gol. alo dao im je aut i ti kazes da je on kriv, pa sta se desava sve posle auta to nije bitno?
te greske koje navodis nisu direktno odlucile gol nego splet okolnosti nakon toga. covek nije priznao nepostojeci gol, svirao nepostojeci penal niti bilo sta slicno

nije morao da sudi zivkovicu drugi zuti slazem se, al procenio je da je to igranje rukom dovoljno uticalo na igru i jbg, moze ovaj da se izvinjava do sutra digo je ruku do neba i udarila ga lopta

Значи по теби он може и сме да свира непостојеће фаулове, да им дели корнере и аутове иако нису, а ми ћемо бити криви што смо из тог непостојећег фаула или корнера примили гол? Судија сме да ти ради шта хоће? И није крив? И какав бре фаул на пола терена, о чему причаш ти? Свирао га је у линији шеснаестерца код аут линије. Ти очигледно ниси гледао утакмицу. Прво кажеш да ниси видео да ли је био фаул (показано једно 5 пута из свих углова, да се види крађа), а онда кажеш да је било на пола терена. Директан гол су нам створили из тога. Да није свирао фаул, који није био (дакле обојица косе лопту и односе у аут), не би било гола. Дакле, јесте директни кривац самим тим што је дозволио њима ту шансу.

И какве везе има дал је свирао непостојећи пенал или слободњак? И пенал је слободан ударац. Исто зависиш да ли ћеш да одбраниш исти, колико и да ли ћеш да одбраниш слободњак. Не знам о чему причаш и чему поређење са пеналом. Ајде рецимо да узмемо да ми лоше бранимо прекиде (што и јесте истина). Фазон примамо 95% голова из прекида. Како онда то није крађа? Наместио им је шансу из које ми примамо највише голова. Мислим, ја сад покушавам компликованије да објасним, уместо да кажем само да је украден пенал и украден слободњак једно те исто.

Кажеш некад може да погреши? Слажем се. Али све је то лепо и добро док сваку другу лопту поклони њима. Значи црнац њихов удала лопту левом ногом, избацује у гол аут, свира корнер човек. Овамо надскаче штопер њихов Абубакара, односи га и избија лопту у аут, свира аут њима, из којег касније примамо гол. О фаулу сам рекао. А кажеш ниси видео. Па погледај, па онда кажи да ли сам у праву да нас је покрао, а не одма црња ово црња оно. Похвалим ја суђење када је оно добро, само што то други не желе да виде, него само ово.

Citat
svirao nepostojeci penal

Када схватиш да је и пенал слободан ударац, наставићемо разговор најопуштеније.

Дакле резиме:
Свирао непостојећи фаул из ког нам (ин)директно дају гол у 45+2. Свирао непостојећи аут после којег нам индиректно дају гол. Измислио црвени картон после којег се екипа бункерише и због чега индиректно примамо трећи гол. О пеналу на Брашанцу може да се дискутује, али га јесте вукао и омео да шутне боље, а на крају га и претурио.

Е сад, ако ти поричеш било шта од ових камером снимљених чињеница, боље и да не дискутујемо. Има једна пословица, коју не желим да напишем, јер ће можда бити протумачена као увреда, иако није. Изрекао ју је један старогрчки филозоф.
« Poslednja izmena: 10. Dec 2015, 23:54:15 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Цгац, немој да ми бришеш цео пост, питао сам га лепо да ми објасни.

Дакле, поново.

Маркои

Bilo propusta kao i na svakoj utakmici, zamisli nemackog Racu kako je poludeo sto Ninkovic nije dobio crveni za onaj ludacki start.

Niste imali srece, namestilo se, jbga....sad ce Sale da kaze da menja prolece u Evropi za kup i teraj dalje...

Могао је да му да црвени, као што је могао и ономе када је ђоном нагазио Субића и покидао му стопало. Верујем да је због тога и изашао после. Сваки енглески судија би ти зао оно дао црвени.

Али надокнадио је он све то са срамотна 2 жута картона Живковићу.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 801 802 804 805 ... 999
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.394 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.