Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 784 785 787 788 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 674054 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Шамрок је пре две године играо пријатељску са Реалом у пуном саставу и једва их је Реал добио 1:0 голом у 85. минуту.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
HTC Sensation
Е ал Страјнић је најјачи убедљиво,ал покидао сам се кад је рекао'' Замислите,чак шесторица играча Шамрока је дошло у шеснаестерац Партизана''

А колико смеју максимум кеве ти  Smile Smile Smile

Идиот.

Иначе,потпуно сте ме разочарали,а планирао сам да се пласирате у ЛЕ  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 243
Zastava Roma
OS
Mac OS X v: 10.7.1
Browser
Safari 534.48.3
mob
Nokia ne znam

pa i bolje sto nismo prosli. bolje da pune samrok,nego partizan  Smile
Ja se nadam da se salis  Smile

Da ako ce doci Savo Milosevic ponovo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Gde si bre Tepachenko, jel sve u redu s upravom?

Posle ulaska u LS i dobijanja 10 milki, mi prodajemo Klea, Savica... jel to toliko neophodno? I nismo zadrzali Tejga.

Ovo je jako licilo na Artmediju (kad sam video sta sve masimo i jos kad sam video crnkinju u kadru, kao onomad kad sam bio kada je neka strankinja snimala, bio sam siguran da ispadamo). Da li je penal bio ili nije nema veze, verovatno bi nam se isto desilo da je doslo do penala na kraju.

Ispostavilo se da je tacno ono sto sam tvrdio, da je budala svako ko je otisao na stadion da gleda bruku, svako ko se necemu nadao, a nije uprava dobro poslovala (mislim po klub, dzepovi pojedinaca su sigurno puni).

Mozda ce uprava sada reci da nema veze, usli smo 3 puta u Evropu u poslednje 3 godine, ali sta smo tamo uradili - jedno veliko nista. Slabiji koeficijent davno nismo imali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Samsung S8
Nadam se da igraci Samroka nece zakasniti na avion ujutro, posto svi rade od osam sati... Smile

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.20
mob
Nokia N73
Je li Delije jel bio ono penal za Samrok?
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
Ček da napišem sad nešto... dok sam još pod utiskom ove sramote.

Prvo, nadam se da magarčina odlazi sa klupe, konačno Smile Jel vam sad jasno stručnjaci zašto ovaj naš "stručnjak" nije za Partizan? (stručnjak pod znake navoda Stanojeviću... a vama ne, jer ste i vi za njega stručnjaci).

Penal inače nije bio... a bar jedan od ona 2 je bio za nas.

Najviše mi je žao Radiše, Mede i naravno VOLKOVA. Dečko, idi odavde, idi ljubim te! Nađi negde neki tim i igrače sa kojima možeš da igraš.

Ispali smo od ekipe koja ne živi od ovoga, od ekipe koja fudbal igra iz ljubavi, koja će posle utakmice otići na pečenje i pivo, zezati se, a sutra ujutru otići na poso. Od njih smo mi, ne samo ispali, nego IZGUBILI NA SVOM TERENU!

Jovančić, jel to onaj špic kojeg naš cenjeni direktor nije mogao da čuva? Jel to taj špic, špic koji ne ume da da gol sa 5 metara? Šta je bre ono? Ono Krstajić nije mogao da čuva? E sad vam je jasno kako je naš diretkor odigrao prošlu sezonu, kad nije onog papana mogao da čuva. Ono bih ja sačivao. Mada ne bi bilo ni potrebe da ga čuvam. Šteta što mu ne otkunuše glavu, ionako ne služi ničemu.

Rnić... brale... ej... jel su tebe tukli u glavu maljem kad si bio mali? Umesto da te polivaju vodom protiv uroka u koritu tebe tukli maljem.

Pare za Eduarda su bačene. Onaj dečko blage veze nema. Šćepović je Ševčenko za njega. Verovatno Đura nije hteo da im da pare onomad jer je video šta je došlo u Partizan... al kurac, bio primoran na kraju da im da.

Mali Marković je više uradio za pola sata nego Eduardo za dosatašnje bivstvovanje u Partizanu.

Ej bre, izgubili smo od amatera sa ostrva, od ekipe kod koje se svi sele u protivnički šesnaesterac kad je njihova bekovska, od ekipe koja 2x spusti loptu na zemlju u 120. minuta. Od njih smo izgubili. Od ekipe koja nosi različite štucne. Ekipe u 2. beogradskoj ligi imaju iste.

Na kraju se i crnja ludak sprdao sa nama. Ej, golman se sprdao sa nama, a braziliero ga gleda, ovaj ga cimnu, a ovaj za njim(!?). Pa ja sam u komu pao od smeha, valjao se po podu (inače, celu utakmicu sam umirao od smeha, kidao se bukvalno, možete da pitate Đofrezu kakav smo šou pravili u stanu).

Vladimire Volkove, kralju nad kraljevima, care, majstore, oplodi me! Da imam sad kod sebe milion evra, dao bih ti istog momenta. Ma evo ti kuća moja, useli se! Ti si igrač koji me je, za svo ovo vreme od kada pratim FK Partizan, najviše oduševio, i to za samo par utakmica odigranih u crno-belom dresu! Majstore, idi odavde, nisi ti za Partizan, idi, usreći se negde drugde. Vrati se u Šerif... idi u OFK, i tamo je bolje!

Od sledeće sezone 3 stranca, jel? Da se ja pitam, ne bi smela ni ta 3 igrača da igraju, ali 3 Srbina! Ni u omladinskoj školi ni jednog Srbina da nema, sve da budu stranci!

A sad malo o onoj majmunčini (gadi mi se više njegovo ime da spomenem). Jebem li ti mater u pičku, majmunčino jedna. Jel imaš obraza sad da ostaneš, jel imaš magarčino jedna? Želim ti da više nikad ne priđeš stadionu Partizana. Ko god da bude trener, bolji je od tebe. Šta češ reći sad na konferenciji, da nismo imali sreće? Jel to? Bravo care, napravio si stvarno nešto nemoguće. Ovo je veći blam od Fljamurtarija. Ovo nije samo najveći naš blam, nego najveći blam u istoriji Evropskog fudbala, znači od dana kada se prvi put zakotrljala lopta u nekom Evro takmičenju, a za to si ti zaslužan pičko jedna!

A svim igračima, osim Mede, Radiše i Volkova, bih istetovirao na čelo "Partizan - Šamrok Rovers 1:2 - DEO TOGA!".

Još ovi majmuni prozivaju upravu? Jel uprava kriva što smo promašili 15 šansi sa 5 metara? Jel Đurić kriv za to? Ova ekipa je u rangu Mladenovačke opštinske lige a mi smo izgubili od njih, od ekipe koja ne živi od fudbala, nego od hleba koji zarađuju tako što beru pamuk, gase požare, prave kifle u 4 sata ujutru. Od toga oni žive. A vi pičke u crno-belom, od čeka vi živite? Zarađujete hiljade i hiljade evra mesečno jebem li vam mater u pičku nezahvalnu i sve što je trebalo da uradite je da pobedite AMATERE! Dabogda niko od vas ne napravio karijere kakve želite!

Jel vam smetala vrućina možda? Sparno milo mamu mu jebem... pazi ti to, leti vrućina. Nismo se navikli. Jel su grubi mnogo bili ovi zeleni? Čvrsti momci, jel? Sram ih bilo... nismo mi na to navikli, nisu se ponašali kao pravi gosti, onako kako njima dolikuje - džentlmenski.

Mada, ja sam i skeptik po pitanju odlaska Stanojevića. On je majmun, a majmuni uvek ostaju sa svojom vrstom u čoporu, nikada se ne izdvajaju.

I za kraj da čestitam momcima iz daleke nam Republike Irske! Bravo carevi, vi ste moji novi idoli! Želim vam da prođete grupe i ovako hrabro odigrate svaku utakmicu, bez trunke poštovanja ni prema kome! Partizan danas to poštovanje nije zaslužio, a takođe smo dokazali koliko smo mi zapravo mali klub. Da, mali klub.

Samo mi je krivo što ih nisu navijači pozvali da optrče počasni krug oko terena i načestitaju im se gromoglasnim aplauzima... i da im se poklone za kraj... a da ovi majmuni u crno-belom od svakog igrača Šamroka zatraže autogram, i da im pride popuše znojav, Irski, pegavi kurac.

Doviđenja.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Volkovu naklon do poda. Daaaaaleko najbolji igrac Partizana, daleko! Car!

Vukic, Ilic (svaka cast, ali... ) , Rankovic, Jovancic, Babovic zvani teram-u-levo   Smiley 1
IP sačuvana
social share
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Da, uprava je kriva.

Dovidjenja Tepachenko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
Je li Delije jel bio ono penal za Samrok?

Kakve to veze ima?
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 784 785 787 788 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.