Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 222 223 225 226 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1055808 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Елем вероватно ћу се покајати што се уопште јављам на овој теми ... али синоћ ме изнервираше неки ликови из Циганмале ... зове ме човек пред текму да ме испрозива како ће нас Арсенал угазити ... оно ''биће тесно, биће нула три'' фазон ... домишљато и духовито нема шта.

Отворим овде тему наравно симпатизери клуба са Циганмале о Фрањи и свом трофеју ... наравно о чему би другом.

Елем људи освојили сте тај трофеј, свака вам част ... али дај изненадите нас с времена на време и смислите простопроширену реченицу без да га помињете.

Отприлике личите ми на лика који је једном креснуо врх рибу и отад ништа само иде около и подјебава људе који редовно таслаче габоре ал ето бар нису сувог 'рца.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Јебо те Нотингем Форест. Какве сличности има Нотингем Форест са Црвеном звездом? Какве сличности има Челси са Партизаном?

Елем вероватно ћу се покајати што се уопште јављам на овој теми ... али синоћ ме изнервираше неки ликови из Циганмале ... зове ме човек пред текму да ме испрозива како ће нас Арсенал угазити ... оно ''биће тесно, биће нула три'' фазон ... домишљато и духовито нема шта.

Отворим овде тему наравно симпатизери клуба са Циганмале о Фрањи и свом трофеју ... наравно о чему би другом.

Елем људи освојили сте тај трофеј, свака вам част ... али дај изненадите нас с времена на време и смислите простопроширену реченицу без да га помињете.

Отприлике личите ми на лика који је једном креснуо врх рибу и отад ништа само иде около и подјебава људе који редовно таслаче габоре ал ето бар нису сувог 'рца.

Таквих има и са друге стране...
« Poslednja izmena: 29. Sep 2010, 14:35:29 od trstra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung galaxy s3
Citat
Uplašili smo se, prepustili im ceo teren, da šetaju, da prave akcije...

А који се то тим "ваше јачине" наиграо против Арсенала?  Smile

Ma nisam ja očekivao da ih meljemo brate... Ipak smo igrali kući i previše se povukli... Ne kažem, možda smo i igrali koliko su nam dozvolili ali nekako mi se čini da smo bar mogli agresivnije i borbenije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Motorola Luxan RAZR2
Ne mogu a da ne zamislim neki "burek" forum u Engleskoj gde na temi Arsenala ili recimo Celzija dodje neki navijac Notingem Foresta i napise: Trenutno ste bolji od nas, ali kakve to veze ima? Koliko puta u istoriji je jedan ili drugi klub bio neko vreme dominantan? Dakle neko vas pita zasto je Celzi bolji od Notingem Foresta i vi mu kazete, pa znate to je zato sto je u periodu od...do... bio superiorniji i zato sto je ucestvovao u LS. To je smesno...
(da potsetim, Notingem Forest ima dve titule prvaka evrope, a Arsenal i Celzi zajedno nula)

Ja mislim da navijaci Arsenala i Celzija placu od jutra do mraka zbog toga  Smile
I retko koji vidi bilo kakav razlog da zivi.

Ciganska logika je zakon za razonodu  Smile
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
HTC 
jaoo cigani koliko lupate,pa to je bruka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Jedan je Ilic kapiten!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3722
Zastava Hafnarfjörður, Iceland
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Sagem xg6
Citat
Ova ista ekipa je u PL objasnjavala igranje fudbala a vi mi pricate kako su dosli sa drugim timom.

Па ако је ово први тим Арсенала, шта су онда Фабрегас, Алмунија, Вермелен, Кошелни, Клиши, Ван Перси и Волкот? Други тим?  Smile

Venger mnogo rotira, znas i sam. Nije prvi puta njima da igraju u ovom sastavu. Sve su to odlicni i, iako mladi, iskusni igraci.

Almunia je rupa, slozices se. Ni ovaj nije bolji al' od onoga gore nema.
Klisi je bio spreman, usao je na kraju. Misllim da je mali Gibs bojli igrac od njega.
Za Volkota sam rek'o vec. Uglavnom igrac sa klupe. Sigurno jedan od najboljih ali opet kazem igrac koji uglavnom ulazi sa klupe.
Koselni/Vermalen. Su falili. Nezgodno je kad zamenis par stopera ali su i ovi odradili posao kako teba.

Fabregas mnogo fali ovoj ekipi.  

Oni jednostavno imaju sistem igre od kojeg ne odustaju pa makar i Venger i Primorac igrali u vezi. Mislim da su pretprosle sezone sa klincima stigli do finala FA ili Liga kupa i izgubili ga.

Gledajte ih protiv Celsija.
IP sačuvana
social share
"Za stolom se vode često razgovori prazni, bledi a teren je pravo mesto da se vidi ko šta vredi." - Dusko Radovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
Ti se ne raspravljas ti vredjas, a vredjas zato sto nemas nikakav argumet i zato i vredjas. Raspravljaju se ljudi koji argumentima iskazuju svoje stavove a ne primitivizmom.

Treba razumeti komsije. Sta ce, sa setom se secaju Pehara Smile

A cega se vi secate? Trofeja u Jelen super ligi? Ucestvovanja u takmicenju koje smo mi osvojili? Ucestvovanja u takmicenju u kojem niste osvojili ni bod, a verovatno ni necete? Ucestvovanje u takmicenju u kojem i ucestvujete zato sto je kreten Adzic doveo Dostanica za trenera koji je izgubio sve sto je mogao da izgubi, inace bi mi i ovako jadni kao nikada u istoriji bili ispred vas i ucestvovali u LS. Zasto navijaci Arsenala nisu otisli u vas muzej, nego u nas? Pretpostavljam da bi ih trofej iz JSL i Kupa oborio sa nogu. Veliki Arsenal koji vas je juce sa drugim timom i 30% snage pregazio, nije nikada osvojio LS.

To cega se mi secamo, vi mozete samo da sanjate.
jao mukica vidi kakav je... ne brini sine, igraće Zvezda u Ligi šampiona. Kad? Ne znam, možda za 3 godine, možda za 30000, ali igraće, opusti se. Ako nisi znao, Partizan ima titulu prvaka Evrope u košarci i vaterpolu i to više njih, igrao je i finale tog Kupa Šampiona u fudbalu, al nebitno. Mi ne živimo u prošlosti.

uzgred, znam ja da je lepše ovde nego u Karton sitiju, ali kasno je, vreme je za povratak kući http://forum.burek.com/sportsko-drustvo-crvena-zvezda-t511504.html  Smile

Mi ovde pricamo o sportu koji se zove fudbal. Vi ga mozda s'obizorm na vase osnivace i istoriju znate kao nogomet, ali to je to isto, samo na vasem jeziku. I vi vrlo dobro znate, da bi sve te vase trofeje u vaterpolu i kosarci i bridzu, gvosu na travi i svemu, dali istog sekunda za trofej koji mi imamo, a vi nemate. Istorija pamti samo pobednike i na peharu Kupa sampiona pise ime Crvene zvezde, a ne nekog tamo ko je izgubio u finalu i ko je totalno nebitan. I zanimljivo je da tvoje kolege kazu kako ja ne znam istoriju posto sam napravi tu "strasnu gresku" poredeci Kup sampiona i Ligu sampiona, a ti ipak navodis samo igranje u finalu tog "nebitnog" Kupa sampiona kao jedan od vasih uspeha, rame uz rame sa svim tim "silnim" titulama u vaterpolu i ostalim svetski priznatim sportovima.
Govoriti kako trofej prvaka Evrope u košarci, sporta u koji se svi mi u Srbiji kunemo, nije ništa, je van svake pameti, no dobro. Vi ste ionako prežalili košarku, jer znate da ste tu pukli kao oblande. Smile Što se tiče Kupa Šampiona... nisam ja rekao da je to takmičenje nebitno, daleko od toga. Uspeh Crvene Zvezde je nesporan. Ali vidiš primera... Partizan je bio prvak evrope u košarci. To nijedan navijač Partizana neće pomenuti u raspravi koji je bio bolji klub, jer nema potrebe.  Niti da je bio, ja sad ne znam, ispravite me ako grešim, 4 ili 5 puta prvak Evrope u vaterpolu. Navijači Partizana žive u datom momentu, a vi ste još uvek u 91. godini.  
oooooooo kako ste ga samo osvojili.... osvojili ste ga vala baš... još u prošlom veku. Smile
Uzgred, vaš klub je osnovao Slobodan Penezić Krcun. Smile Nije ti to nikakav argument.
ne volim da se ponavljamal jbg... o obožavanju Pehara više sa svojim cigosima u vašem Karton Sitiju.
http://forum.burek.com/sportsko-drustvo-crvena-zvezda-t511504.html
Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Qtek 666
Mi se ne secamo, mi igramo Ligu sampiona. Ta na na na na na na na..... Smile
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
Venger mnogo rotira, znas i sam. Nije prvi puta njima da igraju u ovom sastavu. Sve su to odlicni i, iako mladi, iskusni igraci.

Јесте, много ротира. Али зна се ко су бољи и јачи играчи. Зна се ко ће сести на клупи када се такав играч врати.

Citat
Almunia je rupa, slozices se. Ni ovaj nije bolji al' od onoga gore nema.

Ја Фабијанског сматрам најгорим голманом на свету. После Риса Тарнбула.  Smile

Citat
Za Volkota sam rek'o vec. Uglavnom igrac sa klupe. Sigurno jedan od najboljih ali opet kazem igrac koji uglavnom ulazi sa klupe.

Био је најбољи играч Арсенала до повреде  Smile

Citat
Koselni/Vermalen. Su falili. Nezgodno je kad zamenis par stopera ali su i ovi odradili posao kako teba.

Ма и њих двојица су жешћи пајдомани, али ће изгурати целу сезону. Ако све буде у реду.

Citat
Oni jednostavno imaju sistem igre od kojeg ne odustaju pa makar i Venger i Primorac igrali u vezi.

Истина. Систем игре је исти, али, када је противник нешто јачи осети се да фали квалитет и то једноставно не може да се надомести.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Qtek 666
A, da, zaboravih, Stojkovic Vlada! Bravo za odbrane, samo tako.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 222 223 225 226 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.