Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 220 221 223 224 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1055836 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 337
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
@  Ic.xc.ni.ka
Vi bi ucestvovali u ligi sampiona ??  Smile Smile

Mozda u ligi buducih sampiona u organizaciji SOS kanala  Smile
IP sačuvana
social share
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

za sve se navija partizan se voli

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2632
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC najskuplji
Ono sto vi nikada necete shvatiti, to je da vi ni po jednom merljivom parametru niste bolji od nas(Zvezde). Koji god parametar (merljiv) da se uzme vi ste losiji. Imate manje trofeja, manje kupova, manje evropskih trofeja, manje navijaca, po svemu ste manji. Trenutno ste bolji od nas, ali kakve to veze ima? Koliko puta u istoriji je jedan ili drugi klub bio neko vreme dominantan? Zamislite da se ova diskusija vodi za recimo 20 godina i da potegnete ove agrumente koje sada potezete? Dakle neko vas pita zasto je Partizan bolji od Zvezde i vi mu kazete, pa znate to je zato sto je u periodu od 2006-2010 bio superiorniji i zato sto je ucestvovao u LS. Cak su nasu trofeji i u domacim takmicenjima dosta "tezi" jer mi smo ih osvjali kada je zemlja bila mnogo veca i konkurencija isto takva. Mi smo osvajali trofeje u zemlji od 30 000 000 stanovnika, a vi ih osvajate u zemlji od 6 000 000. Te je kao sto Crnogorcni nisu mogli da se izbore jedva za opstanak u prvoj ligi, pa sada kada im zemlja ima malo manje od Novog Beograda, sada se oni dice trofejima. To je smesno...

јооој што боли што морате да нас гледате.. Smile Smile
IP sačuvana
social share
ОТАЏБИНО МОЈА бранићу те пушком... кад останем без муниције ... бранићу те бајонетом ... кад ми сломе бајонет... бранићу те рукама... кад ми сломе руке... бранићу те зубима... када ми сломе зубе и смртно ране... пашћу им на пут... да им и мртав сметам!!! KOСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Motorola Luxan RAZR2
@AlkO tnx za podršku, no, nisam klasična navijačica jer je sport tj. fudbal moja profesija,
 da sad ne pričam o tome... Smile

Slobodno pricaj i cesce komentarisi na ovoj temi Smiley
Sigurno imas stosta pametnije da kazes od nasih komsija koji spamuju temu  Smile
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia krntija
Treba razumeti komsije. Sta ce, sa setom se secaju Pehara Smile

A cega se vi secate? Trofeja u Jelen super ligi? Ucestvovanja u takmicenju koje smo mi osvojili? Ucestvovanja u takmicenju u kojem niste osvojili ni bod, a verovatno ni necete? Ucestvovanje u takmicenju u kojem i ucestvujete zato sto je kreten Adzic doveo Dostanica za trenera koji je izgubio sve sto je mogao da izgubi, inace bi mi i ovako jadni kao nikada u istoriji bili ispred vas i ucestvovali u LS. Zasto navijaci Arsenala nisu otisli u vas muzej, nego u nas? Pretpostavljam da bi ih trofej iz JSL i Kupa oborio sa nogu. Veliki Arsenal koji vas je juce sa drugim timom i 30% snage pregazio, nije nikada osvojio LS.

To cega se mi secamo, vi mozete samo da sanjate.
jao mukica vidi kakav je... ne brini sine, igraće Zvezda u Ligi šampiona. Kad? Ne znam, možda za 3 godine, možda za 30000, ali igraće, opusti se. Ako nisi znao, Partizan ima titulu prvaka Evrope u košarci i vaterpolu i to više njih, igrao je i finale tog Kupa Šampiona u fudbalu, al nebitno. Mi ne živimo u prošlosti.

uzgred, znam ja da je lepše ovde nego u Karton sitiju, ali kasno je, vreme je za povratak kući http://forum.burek.com/sportsko-drustvo-crvena-zvezda-t511504.html  Smile
« Poslednja izmena: 29. Sep 2010, 13:17:26 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
SonyEricsson K750 on Linux
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
@AlkO tnx za podršku, no, nisam klasična navijačica jer je sport tj. fudbal moja profesija,
 da sad ne pričam o tome... Smile

Slobodno pricaj i cesce komentarisi na ovoj temi Smiley
Sigurno imas stosta pametnije da kazes od nasih komsija koji spamuju temu  Smile

Neka spamuju, samo to i mogu Smile
da se bar malo, uteše... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
SonyEricsson k 850i
The Stadion FK Partizan was the expected pot-boiler pre-game. The home fans took their seats early and sang very, very loudly. 
A number of partial power failures gave the prelude a sense of unease. But the game started in dim light then it gradually got much brighter.

The same could be said of Arsenal’s first half-hour. 
The visitors were under the cosh in the opening stages. In the eighth minute, Cleo broke clear on the left with Squillaci in pursuit. The Brazilian-born striker reached the corner of the six-yard area but dallied enough for the Frenchman to catch-up. Cleo tried to feed a ball back into the path of Nemanja Tomic but Denilson scuffed it away from his feet at the vital moment.

A minute later Pierre Boya stretched a toe onto the ball as Squillaci tried to shepherd a header back to Fabianski. Fortunately the keeper recovered.

In the 12th minute Cleo profited on a slip by Djourou and fired wastefully over the bar.

The Arsenal goal was receiving much more attention so Arshavin’s opener was somewhat of a surprise. But its quality was exquisite. 

The Russian collected the ball in midfield and found Wilshere before racing into the area. The Englishman was surrounded and seemed to have lost control. However he backheeled the ball back into the path of Arshavin, who drilled it low past Vladimir Stojkovic.

The goal quelled Partizan’s early appetite for attack and suddenly Arsenal were on top.

Wilshere and Arshavin nearly combined for a second in the 24th minute but the Russian was denied by a fine save from Stojkovic.

In fact only the former Wigan keeper stopped Arsenal killing the game by the half-hour. Two minutes later he rushed out to deny Rosicky after Arshavin had prodded him through.

The Russian then clipped a shot over Stojkovic only for defender Jovanovic to hook the ball to safety.
Having been caught cold in the opening minutes, Arsenal suddenly seemed to be strolling.

And then they tripped up.

In the 33rd minute, the visitors half-cleared their lines and the ball fell to Radosav Petrovic on the left. His tossed a cross to the edge of the area and Denilson was adjudged to have handled. Cleo sent Fabianski the wrong way from the spot and, quite unexpectedly, a game that Arsenal seemed to be killing off was alive again.

Having got back on level terms, Partizan tried to press home their advantage. The visitors had been knocked off their stride by the equaliser but were happy enough to see off the half so they could regroup.

To be honest, Arsenal were still working their way back into the game when they were given the perfect opportunity to regain the lead in the 55th minute. Arshavin sent Chamakh clear through the middle and he was hauled down by Jovanovic just inside the area.
The referee pointed to the spot and then gave a red card to the Partizan centre back.

Having seen Rosicky miss at Sunderland and with Nasri, who had converted twice at Tottenham, on the bench, Arshavin stepped up.

His effort had power but was straight at Stojkovic. The keeper saved with his legs.
It was another blow to Arsenal but they still had that numerical advantage and set about making it pay.

In the 67th minute, Wilshere wriggled clear from his marker and darted into the area. Only a perfectly-timed challenge from Mladan Krstajic stopped him going through on the keeper.
A couple of minutes later, Arshavin’s bobbling shot was plucked out of the air.

It seemed that Arsenal had found some fluency again – and they proved it in the 71st minute. Rosicky sent over a hanging cross from the right to Chamakh at the far post. The Moroccan planted his first header against the bar and reacted first to nod home the rebound.

It was a traditional English centre-forward’s goal. Albeit from a player of African descent who was raised in France.

With seven minutes left, Squillaci popped up at the near post to nod in a corner from substitute Samir Nasri. That seemed to be that.

However seconds later, Gibbs clipped Ivan Stevanovic on the right of the area and referee Wolfgang Stark awarded another spot-kick.

Cleo stepped up once more but this time Fabianski flung himself to his right to turn the ball around the post.

By Richard Clarke
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6S
Tako je majstore samo ti nama reci ali dodji opet za jedno 20 tih godina koje spominjes kad naucis istoriju pa se onda javi do tada smiri strasti ispadas jadan...

Moje strasti su potpuno smirene, a siguran sam da tebi mogu da budem profesor svega od istorije, preko matematike, pa do srpskog jezika.

I sta nije tacno u ovome sto sam napisao? Da li je moguce da je cuveni argument kako smo mi osvojili Kup sampiona, a ne Ligu sampiona taj koji planiras da potegnes? Smile Koji je sledeci? Da nije mozda taj da se titule racunaju samo od kada je Srbija postala nezavisna, a da se one pre toga ne racunaju? Mada jasno je da ljudi koji nemaju nikakve argumente u diskusiji pribegavaju vredjanju, jer im nista drugo ne preostaje...
« Poslednja izmena: 29. Sep 2010, 14:08:58 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia N95
Citat
јооој што боли што морате да нас гледате..

Koga?
Ajax i Milan da,klasiko evropskog fudbala.

Citat
I sta nije tacno u ovome sto sam napisao? Da li je moguce da je cuveni argument kako smo mi osvojili Kup sampiona, a ne Ligu sampiona taj koji planiras da potegnes?  Koji je sledeci? Da nije mozda taj da se titule racunaju samo od kada je Srbija postala nezavisna, a da se one pre toga ne racunaju? Mada jasno je da ljudi koji nemaju nikakve argumente u diskusiji preibegavaju vredjanju, jer im nista drugo ne preostaje...

E moze.Super,Milan ima jedan trofej LS,Real nijedan,Ajax nijedan,Bajern nijedan... Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I have a dream

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 509
Zastava Na dvoru Pape
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
I-mate /de si be
ae ne truj temu
IP sačuvana
social share
   "I am the happiest man alive.  I have that in me that can convert poverty to riches, adversity to prosperity, and I am more invulnerable than Archilles;  Fortune hath not one place to hit me." - Sir Thomas Browne
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 220 221 223 224 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.