Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 219 220 222 223 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 1056057 puta)
Zvezda u usponu

Lord of the undead

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1120
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Motorola Luxan RAZR2
Meni je drago sto imamo i navijacice na nasoj temi  Smile
Sad mi je jos jasnije otkud komsijama tol'ke frustracije  Smile
IP sačuvana
social share
Svakom svoje - meni moje !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Sensation
Ласер (да не цитирам све,мрзи ме)

Мислио сам да се тај пост односио на мене пошто сам био споменут у том пасусу па сам тако одреаговао,видећеш после у каснијим постовима да је био неспоразум са обе стране тако да за то моје нападање нема основа  Smile
Video sam ja sve.... nije ti prvi put. Smile

Опа,онда ти знаш нешто што ја не знам  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6S
Treba razumeti komsije. Sta ce, sa setom se secaju Pehara Smile

A cega se vi secate? Trofeja u Jelen super ligi? Ucestvovanja u takmicenju koje smo mi osvojili? Ucestvovanja u takmicenju u kojem niste osvojili ni bod, a verovatno ni necete? Ucestvovanje u takmicenju u kojem i ucestvujete zato sto je kreten Adzic doveo Dostanica za trenera koji je izgubio sve sto je mogao da izgubi, inace bi mi i ovako jadni kao nikada u istoriji bili ispred vas i ucestvovali u LS. Zasto navijaci Arsenala nisu otisli u vas muzej, nego u nas? Pretpostavljam da bi ih trofej iz JSL i Kupa oborio sa nogu. Veliki Arsenal koji vas je juce sa drugim timom i 30% snage pregazio, nije nikada osvojio LS.

To cega se mi secamo, vi mozete samo da sanjate.
« Poslednja izmena: 29. Sep 2010, 12:42:47 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia Lumia 920
Prvo da razjasnim da ne poistovecujem sve zvezdase, ima onih koji realno gledaju situaciju, a ima debila i kompleksasa koji jedva cekaju da Partizan izgubi od bilo koga, makar to bio i Arsenal, pa se raduju i likuju kao da se upravo igrao derbi i oni nas oducili od fudbala.... Ne razumem...  Smile   Ali samo neko ko je totalno neobjektivan (ili nije gledao utakmicu), kao sto je Goranac npr., moze da kaze da su nam jebali majku sa 30 posto snage, i da je moglo da bude 5:0...
Znam jednog lika koji kad god gleda neku utakmicu broji nekako sanse i posle kaze neku glupost tipa: "Moglo je da bude 6:3 za te i te...", a bilo je npr. 0:0....  e ovo me na to podseca... Ajde bre, gledajte fudbal i uzivajte, dobra je utakmica bila, svako ko kaze da nije taj nema pojma o sportu i o zivotu uopste...
Jos kao "drugi tim" Arsenala - Arsavin, Samak, Nasri, Sanja, Gibs, Vilsir... alooo bree?!  Smile

Ja jesam zadovoljan jer je Partizan igrao onako kao sto treba, hrabro, ofanzivno koliko je to moguce protiv Arsenala... Jednostavno, 40 minuta sa igracem manje protiv takve ekipe (gde svi trce ko navijeni i igraju agresivno, presing itd) je mnogo, i to nije moglo da se izdrzi, i otud jos 2 gola u drugom poluvremenu, a 20ak minuta nas delilo od remija.

Ne bih analizirao svakog ponaosob, samo bih dodao da mi se cini da je bio penal nad Bojom, vise nego onaj start nad Tomicem, mada je malo posle toga Ilic odneo loptu ispred Arsavina sa jos manje kontakta, dok se ovaj namestao za sut 10 sekundi, pa im je onaj debil dao faul i slobodnjak na 17-18 m... A Samak sto se bacio posle starta Jovanovica  Smile  da sam ja sudio, samo zbog toga mu ne bi dao penal nego zuti i mrs!

E sad, realno, kao sto sam pricao i kad smo usli u LS, cilj je trece mesto i to i ostaje... al' jeste da cu ja da se palim i da verujem da mozemo da pobedimo bilo koga, i da cupam kosu kad ne mozemo, ali znam da na kraju necu da se razocaram u ovu ekipu, makar bili i 4., jer nam fali iskustva za nesto vise.. a ponavljam, kada bi bili 3. to bi bio podvig!

« Poslednja izmena: 29. Sep 2010, 12:47:55 od V1RkE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
SonyEricsson K750 on Linux
...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

769.jpg
(47.23 KB, 700x413)
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
@AlkO tnx za podršku, no, nisam klasična navijačica jer je sport tj. fudbal moja profesija,
 da sad ne pričam o tome... Smile
I još nešto: ne mrzim Zvezdu. Eto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
...

Nadam se da cemo ovu sliku gledati malo cesce narednih godina... Smile Smile
IP sačuvana
social share
">
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Apple iPhone 6S
Ono sto vi nikada necete shvatiti, to je da vi ni po jednom merljivom parametru niste bolji od nas(Zvezde). Koji god parametar (merljiv) da se uzme vi ste losiji. Imate manje trofeja, manje kupova, manje evropskih trofeja, manje navijaca, po svemu ste manji. Trenutno ste bolji od nas, ali kakve to veze ima? Koliko puta u istoriji je jedan ili drugi klub bio neko vreme dominantan? Zamislite da se ova diskusija vodi za recimo 20 godina i da potegnete ove agrumente koje sada potezete? Dakle neko vas pita zasto je Partizan bolji od Zvezde i vi mu kazete, pa znate to je zato sto je u periodu od 2006-2010 bio superiorniji i zato sto je ucestvovao u LS. Cak su nasu trofeji i u domacim takmicenjima dosta "tezi" jer mi smo ih osvjali kada je zemlja bila mnogo veca i konkurencija isto takva. Mi smo osvajali trofeje u zemlji od 30 000 000 stanovnika, a vi ih osvajate u zemlji od 6 000 000. Te je kao sto Crnogorcni nisu mogli da se izbore jedva za opstanak u prvoj ligi, pa sada kada im zemlja ima malo manje od Novog Beograda, sada se oni dice trofejima. To je smesno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I have a dream

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 509
Zastava Na dvoru Pape
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
I-mate /de si be
Da volim Crno-bele

Da volim Crno-bele,
Ponosno kažem svima,
Volim to slavno ime,
I divim se samo njima.

Na svetu ništa lepše,
Ne može da postoji,
Nego što je naša ljubav,
Prema Crno-beloj boji.

Ljubav prema klubu,
Ne može da prestane,
Dok živim klicaću njemu:
Volim te PARTIZANE!

Ja volim Partizana,
I svakog novog dana,
Kucaće srce moje,
Za Crno-bele boje.
IP sačuvana
social share
   "I am the happiest man alive.  I have that in me that can convert poverty to riches, adversity to prosperity, and I am more invulnerable than Archilles;  Fortune hath not one place to hit me." - Sir Thomas Browne
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
Ono sto vi nikada necete shvatiti, to je da vi ni po jednom merljivom parametru niste bolji od nas(Zvezde). Koji god parametar (merljiv) da se uzme vi ste losiji. Imate manje trofeja, manje kupova, manje evropskih trofeja, manje navijaca, po svemu ste manji. Trenutno ste bolji od nas, ali kakve to veze ima? Koliko puta u istoriji je jedan ili drugi klub bio neko vreme dominantan? Zamislite da se ova diskusija vodi za recimo 20 godina i da potegnete ove agrumente koje sada potezete? Dakle neko vas pita zasto je Partizan bolji od Zvezde i vi mu kazete, pa znate to je zato sto je u periodu od 2006-2010 bio superiorniji i zato sto je ucestvovao u LS. Cak su nasu trofeji i u domacim takmicenjima dosta "tezi" jer mi smo ih osvjali kada je zemlja bila mnogo veca i konkurencija isto takva. Mi smo osvajali trofeje u zemlji od 30 000 000 stanovnika, a vi ih osvajate u zemlji od 6 000 000. Te je kao sto Crnogorcni nisu mogli da se izbore jedva za opstanak u prvoj ligi, pa sada kada im zemlja ima malo manje od Novog Beograda, sada se oni dice trofejima. To je smesno...
Tako je majstore samo ti nama reci ali dodji opet za jedno 20 tih godina koje spominjes kad naucis istoriju pa se onda javi do tada smiri strasti ispadas jadan...
IP sačuvana
social share
">
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 219 220 222 223 ... 978
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.