Sta vi tacno dokazujete, da je Zvezda cista ili da je samo za nijansu postenija od Partizana ali i dalje nepostena?
Kad vec Partizan nije posten, kao sto vi tvrdite (ne ulazim u to, niti sam ga spomenuo) zbog cega onda koristite Partizan kad dokazujete svoje postenje?
Jel vama u sustini uopste bitno kako pobedjujete ili vam je bitno samo pred Grobarima dokazati i pokazati neke procente i ubediti nzm koga kako je sve u Superligi cisto?
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Сезоне у време Толе СуперЛиге, када је Звезда била безнадежно другопласирана, далеко иза Партизана, а остваривала је боље успехе него ли Партизан у последње три:
Шлаг на торту, Партизан је у сезони 2012/2013, за време Толета, био првак државе са скором 73/90 81,11%, а Звезда је у доба "апартхејда" у сезони 2016/2017 са далеко бољим скором од 94/111 84,68% била друга.
Сезона 2009/2010, Партизан првак без пораза, скор 24-6-0.
Звезда је у сезони 2007/2008 била другопласирана иако је била једини непоражени тим у лиги и са убедљиво позитивним 1-1-0 6:3 скором у дербијима, а Партизан је сезону завршио са само једним поразом, само од Звезде је било дозвољено да изгуби.
Звезда од доласка Вучића на власт укупно 25 пораза у лиги за 8 сезона, то јест, 3.125 по сезони, Партизан за 6 сезона које су им претходиле, у време Толета, укупно 8 пораза или 1.33 по сезони.
Ко вас не зна, говна Фрањина, скупо би вас платио.
Ми смо и тад намештали али је пресудио гробарски инат на челу са свињом
Sta vi tacno dokazujete, da je Zvezda cista ili da je samo za nijansu postenija od Partizana ali i dalje nepostena?
Kad vec Partizan nije posten, kao sto vi tvrdite (ne ulazim u to, niti sam ga spomenuo) zbog cega onda koristite Partizan kad dokazujete svoje postenje?
Jel vama u sustini uopste bitno kako pobedjujete ili vam je bitno samo pred Grobarima dokazati i pokazati neke procente i ubediti nzm koga kako je sve u Superligi cisto?
Партизан је најпоштенији клуб. Ми смо цигани, ми волимо да крадемо. Шта ти није јасно, шта се буните ? Не разумем ? Ми смо оличење свог зла, гробари фудбала итд итд... Ви сте авангарда, и шта се буниш сад ?
Знамо да ти не улазиш, али и да волиш да ти уђе
Није нам битно како побеђујемо, идемо на то да вас угасимо
Е, сада им је последња шанса да после победе 1:2, post festum, буду проглашени за победника КЕШ-а 1966. године, зависи од етичког суда УЕФЕ која, ако има правде, исправиће неправду и прогласити екипу која је била боља у финалу 1966. за евро-првака и поништити титулу Реала, коју нису заслужили на терену јер је ФКП водио до 70. минута...
Живела УЕФА
« Poslednja izmena: 20. Apr 2021, 00:42:11 od Odbojkaš »
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"