Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 719 720 722 723 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 848904 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Pa ja shvatam razliku izmedju crko sam od trcanja, i morao sam da trcim.  Smile

Добро.

"Навијам што морам" у смислу да за Звезду навијам од рођења и да, хтео - не хтео, тога не могу да се отресем, не може да ме не интересује Звезда и да будем равнодушан, ма колико ме ментално замарала сва ова драма нашег фудбала.

Да ова једна иста прича прати Манчестер и Премијер лигу, баталио бих праћење и баш би ме болео курац шта се дешава са Манчестером. Као што рекох, тамо је тема фудбал, овде код нас је тема све осим фудбала. Намештено првенство, плаћене судије, непостојећи офсајди и пенали, па у круг. Треба то сварити.

Је л' јасније сада мало шта сам мислио када сам рекао да за Манчестер навијам јер сам изабрао, а за Звезду што морам?
« Poslednja izmena: 12. Jun 2020, 21:36:33 od stefaneka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
mob
LG Nexus 4
Pa ja shvatam razliku izmedju crko sam od trcanja, i morao sam da trcim.  Smile

Nego, vec neko vreme se smejem, jer stalno slusam grobare koji su u fazonu dobili smo vas u derbijima, pa vi budte sampioni ako vas nije sramota. I ljudi napravili istrazivanje i statistiku, i u pravu su, Zvezda je u istoriji, cak TRI puta bila sampion, a da nije pobedila partizan u toj sezoni. Partizan nije takav klub, njima se to desilo samo 9 (slovima DEVET) puta!!!! Najvise u vreme njihove renesanse pod svinjoglavim toletom!
Inace cisto podsetnik, najvise za njih, jer su ili bili klinci, pa se ne secaju, ili imaju selektivno pamcenje, pa se ne secaju kako su grobari terali toleta i zeku iz kluba, jer su pokrali koliko su mogli, i tada su organizovane setnje, protesti protiv njih, gde su pevane smesne pesmice protiv njih i cerke mu mie  itd, i tada su drobari izdali listu zahteva za partizan. Druga, ili prva tacka zahteva je bila pobeda u derbiju, jer su svake godine uzimali titulu, a nisu presli pola protiv nas. I onda ovi sa skracenim secanjem, da ne kazem pamecu dodju da kazu da treba da nas bude sramota da uzmemo titulu. Kakvi teletabisi!!!
hahahahahaha za vreme Toletovog mandata bajo moj skor je 11-3-5
 hahahaha e moji ganci ,tukli smo vas ko volove u kupusu

Sad si lupio i ostao ziv, reci mi od kada do kada racunas toletov mandat? Jer uzeli ste titule 01/02, 02/03, 04/05, 07/08, a da nijedne od tih godina niste pobedili Zvezdu. To u stvari i jeste bilo neposredno pre svinjoglavog. On je uspeo da namesta sudije cak i za derbi.
Ali da preskocimo to, kako je partizan koji tvrdi da je sramota da uzmes titulu a da ne pobedis u derbiju uzeo tri puta vise titula bas na takav nacin??? Da li vas je tada bilo sramota, ili to vazi samo na jednu stranu? Kako je sa svinjoglavim u klub dosla jedna interesantna garnitura, sa rasimom ljajicem i raznim kadrom pri vlasti, ali partizan i dalje nije rezimski klub, i sve pobede su im postene? Budite iskreni bar mrvicu prema sebi, prema meni ne morate, i prekinite da serete o postenju, jer vam se svi smeju zbog toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1238
Pa ja shvatam razliku izmedju crko sam od trcanja, i morao sam da trcim.  Smile

Nego, vec neko vreme se smejem, jer stalno slusam grobare koji su u fazonu dobili smo vas u derbijima, pa vi budte sampioni ako vas nije sramota. I ljudi napravili istrazivanje i statistiku, i u pravu su, Zvezda je u istoriji, cak TRI puta bila sampion, a da nije pobedila partizan u toj sezoni. Partizan nije takav klub, njima se to desilo samo 9 (slovima DEVET) puta!!!! Najvise u vreme njihove renesanse pod svinjoglavim toletom!
Inace cisto podsetnik, najvise za njih, jer su ili bili klinci, pa se ne secaju, ili imaju selektivno pamcenje, pa se ne secaju kako su grobari terali toleta i zeku iz kluba, jer su pokrali koliko su mogli, i tada su organizovane setnje, protesti protiv njih, gde su pevane smesne pesmice protiv njih i cerke mu mie  itd, i tada su drobari izdali listu zahteva za partizan. Druga, ili prva tacka zahteva je bila pobeda u derbiju, jer su svake godine uzimali titulu, a nisu presli pola protiv nas. I onda ovi sa skracenim secanjem, da ne kazem pamecu dodju da kazu da treba da nas bude sramota da uzmemo titulu. Kakvi teletabisi!!!
hahahahahaha za vreme Toletovog mandata bajo moj skor je 11-3-5
 hahahaha e moji ganci ,tukli smo vas ko volove u kupusu

Sad si lupio i ostao ziv, reci mi od kada do kada racunas toletov mandat? Jer uzeli ste titule 01/02, 02/03, 04/05, 07/08, a da nijedne od tih godina niste pobedili Zvezdu. To u stvari i jeste bilo neposredno pre svinjoglavog. On je uspeo da namesta sudije cak i za derbi.
Ali da preskocimo to, kako je partizan koji tvrdi da je sramota da uzmes titulu a da ne pobedis u derbiju uzeo tri puta vise titula bas na takav nacin??? Da li vas je tada bilo sramota, ili to vazi samo na jednu stranu? Kako je sa svinjoglavim u klub dosla jedna interesantna garnitura, sa rasimom ljajicem i raznim kadrom pri vlasti, ali partizan i dalje nije rezimski klub, i sve pobede su im postene? Budite iskreni bar mrvicu prema sebi, prema meni ne morate, i prekinite da serete o postenju, jer vam se svi smeju zbog toga.
racunam od kada je bio na mestu predsdnika jul 2008-maj 2016 ,a te sezone sto si nabrojao bili su Piksi i Terzic ,hehehe cuj ovo namestao sudije i za derbi imali ste u to vreme 3 promasena penala
« Poslednja izmena: 12. Jun 2020, 22:33:36 od lupateli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
mob
LG Nexus 4
Dobro, to si u pravu, kazem ti, on je po meni i sudije uspeo da kontrolise maksimalno, ali nebitno, sta cemo sa ovim ostalim?
Radovali ste se titulama sa toletom, koji vas je krao da nije znao gde ce dalje. Zato ste ga sve vreme, i pored nekih rezultata terali i prozivali. On vam je i ostavio u nasledje, da ne mozete da se oporavite nikada, ili bar ne uskoro. Kao ni mi, zbog nekih drugih lopova. Krali su samo malo manje nego vasi. Kada ste prodali kezmana u psv, znas li kakav je bio dogovor? Mali deo para partizan dobija na racun, najveci deo ce firma Filips, koja je njihov generalni sponzor da vam isplati u obliku novih modernih reflektora, i semaforom novim. Gde su oni posle ovolikih godina? Ponavljam, ljudi, niste svesni kolike pare banda uzima na kvarno dok se mi prepucavamo ko je koliko puta sutnuo na gol itd. Ali ti se pali da ste nas drali kao volove u kupusu itd, verujem da ti je tako lakse i da lepse zaspis posle toga  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1238
isto kao sto i vi nas derete u vreme vase dominacije 2-6-2  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
mob
LG Nexus 4
Ok, situacija je ista, ali zasto vi tvrdite da nas treba da je sramota za nesto sto ste vi uradili tri puta vise nego mi?
I zasto tvrdite da vi nikada niste imali nista sa politikom i rezimima, kada i budali to ne bi mogli da priznaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Луда забава...Тема постаје баш занимљива, нешто се заборави, па се превиди која година, па се тумаче чињенице, затим се шире теорије забаве и тако годинама у круг, од јула до маја/јуна о дискриминацији, намештању, доминацији, разлици у бодовима, моралној чистоти, невиности(без заштите)...

Smile  Smile  Smile

Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava

cemu taj vas bolestan poriv laganja

2-5-1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Лига

Манчестер - Челзи 1:1
Челзи - Манчестер 0:0

Куп

Манчестер - Челзи 0:1

И сад следи наградно питање... Да ли је реакција Челзија "ААААА НЕКА УЗМЕ МАНЧЕСТЕР ТИТУЛУ АКО ИХ НИЈЕ СРАМОТА, У ТРИ УТАКМИЦЕ НАС НИСУ ДОБИЛИ, ИМАЈУ НЕГАТИВАН СКОР, ЗНА СЕ КО ЈЕ НАЈБОЉИ КЛУБ У ЗЕМЉИ" или ова?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1238

cemu taj vas bolestan poriv laganja

2-5-1
racunam i onu sezonu kad smo okrenuli u nasu korist vec osvojenu titulu CZ
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 719 720 722 723 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.