ima brate ima ,to jeste tako ,manje nas je ali smo mnogo upuceniji u sport i ja pratim kriket mislis da me indijci uzmu za ozbiljno kad kazem da navijam za Nju delhi derdevils
« Poslednja izmena: 12. Jun 2020, 18:27:38 od lupateli »
Ја сам активно играо одбојку. И, ево, један конкретан пример, ЦЗВ у плеј-офу за ЛШ у претходне 2 сезоне није забележила ниједну победу у 4 утакмице, док у ЛШ има једну победу у свакој сезони. Ако би се рачунале и утакмице из трећег кола квалификација, из 8 утакмица имамо 0 победа у квалификацијама за ЛШ, и опет смо, упркос статистици, били учесници ЛШ у обе сезоне. И, сада, том логиком, може да се напише како је необично да не можемо да победимо Спартак из Трнаве или Копенхаген, а можемо Ливерпул и Олимпијакос. Мађија.
Citat
bar 70 posto zvezdasa su operisani od sporta ili navijaju za zvezdu eto zato sto vecina navija, bar u mom gradu je slucaj da partizanovaca ima 20 posto ali se od njih 95 posto razume u sport ,a kakvih sve zvezdasa ima ,sacuvaj me boze ,ne znaju cak ni ime stadiona
Колико се ко разуме у спорт не бих писао, приметио сам да многи навијачи ФКП не знају за аферу Шајбер или су о њој погрешно обавештени.
« Poslednja izmena: 12. Jun 2020, 18:30:24 od Odbojkaš »
Добро, претходна порука је била тест, на који си се упецао, претпоставио сам реакцију, зато сам и написао како не можемо да победимо Спартак из Трнаве, и сада сам видео колико се разумете у спорт, победили смо у гостима у реваншу, у продужецима, наравно, ви који се у спорт разумете нисте приметили удицу и загризао си мамац...Чињеница је да не можемо да победимо у плеј-офу, али победимо првака Европе у ЛШ. Иначе, код навијача ФКП примећујем параноју, селективну амнезију, лицемерје и још неке особине.
« Poslednja izmena: 12. Jun 2020, 18:44:16 od Odbojkaš »
he nisam ni citao celu poruku ,nisam ni gledao te utakmice osi sa Jang bojs bilo neko jelo i pice pa sam i ja gledao inace trnave ,kpenhageni i ostale gluposti ne gledam
Претходило је наглашавање како се боље разумете у спорт, хе, хе... А, затим се не сећате ни резултата од пре 2 године, као ни још неких битних чињеница, које су заборављене.
« Poslednja izmena: 12. Jun 2020, 18:46:08 od Odbojkaš »