Pa jedno 3 puta minimum smo usrali cist gol ben, vukanovici ovaj sad zadnji kad je mustafa ispao... Prvo poluvreme se nisu videli, da nemamo invalide ne bi ni stvorili sansu koliko su jadni bili... Mali gavric pokazao vise nego sva nasa krila zajedno za 2 sezone
Pa jedno 3 puta minimum smo usrali cist gol ben, vukanovici ovaj sad zadnji kad je mustafa ispao... Prvo poluvreme se nisu videli, da nemamo invalide ne bi ni stvorili sansu koliko su jadni bili... Mali gavric pokazao vise nego sva nasa krila zajedno za 2 sezone
napusti forum i zatvori vrata
ovo je bilo uzasno kriminalna utakmica od strane rodica,milunovica,petrovica,jovancica,gobeljica i ova dva klinca koji mogu da igraju 13 minuta napadamo sa vukanovicem igracem trece lige
vratiti u tim kanjasa i zandera pod hitno ove nabedjene klince na klupu i po dvadesetak minuta al kontam treba ih prodati na leto
kontam da su skauti na tribinama bili u fazonu jebote ako je ovo isti sport koji mi igramo ja sam deda mraz
@lupateli Vi odivrate lose i 0-0 samo ni mi nismo briljirali, promasili 3 prazna gola al jbg to je jer smo realno kurac od ekipe, imate duplo skuplji tim i niste nista uradili... Samo dokaz kolliko sisoje ne zna, sa duplo jacim timom ovakav partizan i jebenog savu nije dobio...