Nabice nas ko volove... Imamo prosecan jsl tim gde se izdvajaju degenek, ben i gobeljic za sada... Vezni red nam je kurac, kao da gledam vezni red nekog rada ili ofk beograda... Ja bih bio zadovoljan bodom da budem iskreno, krila? Onaj mali gavric kao i igra nesto, ovi ostali nista... Ben igra dobro, al on nam ne daje ono sto bi krila trebala da daju, ben bi morao spica da igra kao sto je to igrao u olimpijakosu... Kaki kurac tomane, pavkov i vukanovic... Ima bolji finising od svih njih zajedno... Jovancic je poceo malo da lici na onog starog... Da su zdravi branko jovicic i sanogo posrali bi se po njihovom veznom redu, ovako... Petrovic, jovancic i nikolic vs evandro, srdjan mijailovic i kadu... Pa vi vidite u kom smo problemu
Ja baš mislim suprotno, dobićemo derbi i onda će mister i "naša deca" da budu zasuti pohvalama na kojim ćemo ležati celo proleće, dok nas u kvalifikacijama ne dočeka neka grupa gradjana Trnava i prebije nas ovakve kakvi smo za sve pare.
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
jedino ako pocnemo da sutiramo kad kod nam se ukaze i polu sansa za sut pa nesto i uleti onom kratkovidom inace ako nastavimo sa gnjavazom i centrasutevima u bunar leba neba pogotovo sto nam vezni red cine zakrzljali omladinci