to je samo jedan od prekrsaja plus uslovna sta su ocekivali da ih nagrade ne sekiraj se i nas ce albanci su naucili da se prloazi ne blokiraju samo mi nismo
A jbg, evo sad bas gledam listu kaznjenih klubova i ne videh paok iako su cepali baklje, iako su im 100% navijaci bili smesteni i van svojih mesta, a jbg ako oni nemaju dosije nzm ko ima...evo bas cu da proverim za par dana dal su i kopenhagen kaznili
albanci su naucili da se prloazi ne blokiraju samo mi nismo
Све ти јебем, не можеш човеку да објасниш. Хеј, НЕ СМЕШ да седиш на степеницама. Али како ћемо, друг из Чачка има карту за центар а ја за ближе истоку... Па идите у Чачак па се јебите у гузицу и ти и друг, па следећи пут заједно купите карте ако хоћете да седите заједно.
-----
Кажу доводимо неког Бејла из Реала за 70 милиона.
Не, озбиљно, доводимо Аргентинца за 2 милиона. Хаос.
kao sto kaze pantic Zvezda se kukavicki povukla protiv nekih danaca,a mi se takticki branili i izlezavali protiv renomiranog protivnika (ovo izlezavali sam ja dodao)
znaci nema dalje plus u kakve teorije zavere oni veruju u svojim glavama i molder bi im pozavideo
elem gledam parove oni luksemburzani imaju lepu sansu da igraju ligu evrope
Može i to samo nam treba Marin da kompletira nekih 30 pasova po meču na lažnoj devetci i neki apgrejdovani Radonja i Žander levo da koriste prostor i da ih uništimo usred Kopenhagena
Terza, ja i Erik Ten Hag imamo iste ideje, evo hoće da upari Garsiju i Žandera levo da pravimo decu svima u Evropi. Ne znam samo el sme toliko tehnike da se ubaci u 11?
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.