A i ako neko dodje ima da igra tamo u oktobru...ako i tad zaigra, mozea bude krava muzara kao ebisilio ili kafu...vidim ovaj tomane igra svaku petu utakmicu po 20min
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pa ono, olimpijakos ima 5 levih krila, ako ode onda je bolestan...mada sumnjam da ga iko hoce, ali jos veca mi je misterija to da taj garsija ne moze u las palmasu da igra, a igra im srnic jebeni
molder mu zavidi nisam ni sumnjao da je mlatazamlata tim projektovan za ls preko titule u le
ovo za novinare je cista laz jer su glavni urednici u zurnalu,informeru,blicu,mozzartu i b92 grobari i to bolesni sto se da videti po profilima doticnih na drustvenim mrezama
i kolko moras biti bolestan pa nicim izazvano nas spominjati,bolesnici jedni skinite nam se sa kurca niste vise zabavni
« Poslednja izmena: 16. Avg 2019, 20:45:25 od fredikruger »
Upravo to je ključna stvar, svi mi kritikujemo i ne svidja nam se naša tranzicija i povlačenje nerezonsko u blok, ali šta da kažeš kad si suočen sa činjenicom da naš trener u tri godine mandata ima 11/ 11 u evropskim kvalifikacijama, da je prebrodio Krasnodar i Salcburg koji su sigurno i jači protivnici od jučerašnjeg, kome se ekipa brani preko sat vremena u niskom bloku uspešno i tako izmorena udje u penal seriju i preživi dve meč lopte protivnika i seriju od 22 penala i prodje dalje, osim da mu čestitaš i kažeš kapa dole i njemu i igračima jer ovakve stvari se ne dešavaju slučajno i da sad više ni Jang Bojs ne izgleda tako strašno kad je ova ekipa u pitanju, jer su uvek u meču, uvek u igri, uvek znaju šta rade u ovim teškim mečevima...
Рекох ја Чак је и исправио многе од оних ствари о којима сам писао, тј заменио је већину тих играча... Проблем је и то што су нам замене углавном горе, а ови што су били стандардни на почетку његовог мандата у паду форме... Или су увек били крш, а то сад тек долази до изражаја... Ове сезоне још да узме треће место у ЛШ и добије 2 дербија и човек је обрнуо игрицу - сви да му окачимо слику у кући
kao sto kaze pantic Zvezda se kukavicki povukla protiv nekih danaca,a mi se takticki branili i izlezavali protiv renomiranog protivnika (ovo izlezavali sam ja dodao)
znaci nema dalje plus u kakve teorije zavere oni veruju u svojim glavama i molder bi im pozavideo
elem gledam parove oni luksemburzani imaju lepu sansu da igraju ligu evrope
Жекс је царина, наше противнике унизи и сведе на ниво аматера и посере се по резултату, њине узвиси и прича како су то неке империје и терај...
Bukvalno ni jednu emisiju, ni jedan klip nisam njegov odgledao. Ne znam ni gde se to emituje. Nije mi jasno koji je to mazohizam da gledate tog coveka ako je ocigledno, prema vasim komentarima, lud... To je ono kao svi gledaju rijaliti da bi pricali kako su ljudi tamo nenormalni. Pa jebemu, nemoj da gledas to govno...
nije isto covek prica o nama pa te ponekad zanima sta ima da kaze,a i zanimljivo kolki su bolesnici pa prosto nemeres da verujes sta su sve u stanju da smisle evo recimo ova mlatazamlata ispade najveca fudbalska imperija u otomanskom carstvu,a kopenhagen grupa gradjana kao neki tamo samrok
eno juce izbacise saopstenje kako su oni najbolje plasirani srpski klub u evropi i tabelu od 70. mesta nanize na kom su oni 74. ako misli ispod 70. mesta onda oni jesu u tom slucaju jer smo mi trenutno na 60 i nekom mislim i sta reci nije vise dovoljno imati selektivnu fudbalsku istoriju vec se preslo i na notorne lazi pantica i kompanije bude zanimljivo,a i drago ti sto mi nemamo takve budale mi imamo one fine devojke sto rade emisije na jutubu i super
inace emituje se to i na njihovoj televiziji i ako joj je verovati oni nikad nisu izgubili utakmicu u evropi jednostavno takve ne postoje
Bukvalno ni jednu emisiju, ni jedan klip nisam njegov odgledao. Ne znam ni gde se to emituje. Nije mi jasno koji je to mazohizam da gledate tog coveka ako je ocigledno, prema vasim komentarima, lud... To je ono kao svi gledaju rijaliti da bi pricali kako su ljudi tamo nenormalni. Pa jebemu, nemoj da gledas to govno...
Пустим након неке победе, типа Ливерпул, да видим како ће то да представи. Ето, то је упоредио са КПР, што и јесте њихов највећи успех Пре реванша је кењао како не зна дал ћемо проћи и Хелсинки, а онда је рекао како је Копенхаген смешан тим, ра разлику од овог турског богаташа који је озбиљна империја, разумете и тако даље...
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.