izvini miloje ali idi,hvala bilo je lepo ovako fudbalski nepismeno se ne postavlja igra ni u opstinskoj ligi u ovakvim situacijama da nepricam sto se povlacimo posle datog gola od pocetka sezone u svim utakmicama
Nema sanse da prodjemo ove. Da nismo primili gol, mozda bi bilo neke sanse. Ovako, nema sanse. Bas mrzim da pljujem sudije, to mi se oduvek gadilo, ali brt, onaj smrad je bas tezak smrad. Penal za njih nije video penal, a opet ono silovanje Bena, isto nije penal, ali ako je njima svirao penal onda je morao i ovo, jer ovo je bilo svakako vise za penal. Inace i dalje smo lose igrali, nista ja tu nisam pozitivno video, osim Pavkova, koji decko jeste limitiran fudbaler, ali se bori kao lav i to daje neke rezultate. Ostali se ponasaju kao da su u najmanju ruku svi igrali za Real Madrid 10 godina, pa im je ispod casti da igraju ove kvalifikacije... Kazem, sanse da ih tamo dobijemo su 10%.
Па не морамо да их добијемо, може и тамо да буде 1:1 па да се шутирају пенали.
ЈЕСАМ РЕКО, ЈЕСАМ РЕКО
« Poslednja izmena: 13. Avg 2019, 22:59:33 od stefaneka »
Ovi toliko nisu nista posebno da bi mi bilo mnogo krivo da smo izgubili. Imam osecaj da ne bi sutnuli na gol da Milunovic ne dobi crveni. Tanko je ovo i sa nase strane, Boaci se osim gola nije video, za Ivanica i dalje ne verujem koliko je precenjen, odbrana se drzala koliko- toliko al je osim mozda Degeneka vrlo tanka. Gobeljic apsolutno svaku loptu umesto da izbaci negde dalje ispucava u korner za njih. Zander me prijatno iznenadio. Jevtovica zbog onog penala odmah prodati pre nego sto stigne u Beograd. No dobro, da slavimo Borjana ko krsnu slavu.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Jbt srce mi lupalo kao nenormalno tokom penala, znao sam da ce Jovancic i Jevtovic da promaše, Marin me iznenadio. Borjan vanzemaljac. Idemo dalje delije, koja sreća jbt
Можда је и до терена, види се на успореним снимцима на Арени Спорт како проклизава лопта када извођачи шутирају једанаестерце, али, када смо као навијачи ово вечерас преживели..... , међутим, велике проблеме нам представљају повреде, изостанци, недостатак адекватнних појачања јер је прелазни рок до сада лоше одрађен, мора се инвестирати у везисту и брзо крило минимум. Јанг Бојс нема неки нарочити старт. Краснодар елиминисао Порто