Ima tu i drugih faktora u izlasku nam trebaju brža krila kad nas onako sabiju, ali je definitvno do Boaćija čovek bukvaln ne radi ništa, ne znam šta se dešava ali nžalost tako je....
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pa pao je kada nema nikoga da mu doda tu loptu, ako pogledas vecinu asistencija pravili su mu radonjic i srnic, pa i plavsic...ovo sad ben, ivanic i kompanija je previse tanko, ja ne znam dal su oni 1 centrirali i probili po strani, a igramo na cebtarsuteve...sa druge strane pavkov je drugaciji igrac, konjina i jbg snalazi se u tom sistemu, nema sta...daleko je korisniji od ricmonda u ovako budjavoj postavci igre...
Танки су ови, да нас нису покрали, не би било никакве неизвесности... Али чудо једно како се повучемо чим дамо гол, покушавамо као на неке контре, што не умемо ...