Malo sam slabiji sa statistikom, ali cini mi se dau novijoj istoriji Zvezde ni jedan trener nije ostao ovako dugo na klupi, kao Bozovic. Opet bas nesto analiziram, mislim da je on jedini trener u novijoj istoriji, koji bas nikakav pecat na igru nije ostavio. Mislim da je cak i Kristic ostavio neki pecat. Kod ovih ostalih se vec posle par kola videla neka ideja, taktika. Ovaj kada je dosao bili smo razbijena vojska. Sada posle toliko vremena jos smo mnogo gori nego tada. Tada se Partizan raspadao, a mi smo imali Kataija, Grujica, Ibanjeza, pa je to jos bilo podnosljivo lose, a i zavaravali smo se veliko razlikom koju je pravio u prvenstvu. Sada je car ostao go i vidi se da covek za dve sezone apsolutno nikakav pomak u igri, bar ne na bolje, nije napravio. A imao je sansu kakva je retko kom treneru pruzena u skorije vreme. Stvarno Bozovic mora pod hitno da ide.
« Poslednja izmena: 07. Maj 2017, 13:33:23 od Ic.xc.ni.ka »
Ove sezone je bozovic imao toliko jak tim i toliko slab tim parrizana da je samo trebao fizicki igrace da spremi,samo to,ali debil je totalno podbacio...ja slabiji tim partizana ne pamtim...prosle godine zivkovic,abu,stevanovic,brasanac itd itd ove godine imaju 3 ipo igraca i sabili su nas na trcanje i to je to...nikolic je opak trener,kada je vodio rad rad je uvek bio dobro fizicki spreman,da nije srao crnji onom uzeo bi titulu i u sloveniji stvarno murinjo za naseg debila