Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 839006 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1965
Zastava Spanish Town
mob
Qtek 'bem ga
ал сабијаш слатко. . .  Smile
IP sačuvana
social share
Sta se palite, to je samo Diabolina keva . . .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Sjebase me ljudi nacisto
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Pour Out Some Liquor And I Reminisce...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3359
Zastava Vrbas
mob
Samsung Galaxy Nexus
Вучкадин батица љубијо ономад тв-апарат кад је Панчев, јелте... забијо.
Ово сад, шта се дешава. Навучем ја дрес и испратим. Ал' јеботе, кад морам да гасим пиво ракијом нешто је отишло наопако.
Елем, уа партизан!
IP sačuvana
social share
"When everything is over,
and when i come back into space again,
to Heaven i'll probably go,
'cos i have been in Hell!

Bistro toilets, N.S.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Robi jos nema klub?
Sve bih dao da dodje i da nas vodi opet...koliko smo fizicki mi bili dominantni sa njim jebote zivot,vrati se legendo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
mob
LG Nexus 4
Ide prelaz sad lagano.

2:0 najopasniji rezultat.

Povucen live u mocartu. Govna.

Ljudi zaboravljaju da je 2-0 najopasniji rezultat  Smile Smile

Nema vas posle da serete o namestanju, i kako smo zatvorili? Pa gde ste sad svi vi posteni, da pricate kako Zvezda namesta, a vi dobijate na znanje i srecu... Kako niko da spomene drzavni projekat? Svi posteni otisli da spavaju i da se raduju posteno osvojenoj tituli? E moji vi...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
mob
Apple iPhone 6S
Neki od vas ovde su mnogo kontradiktorni. Pre par dana ste pisali kako smo i mi i oni zatvorili sve utakmice do kraja iako sam ja pisao da je to nemoguce, cak i u ligi kakva je nasa. Onda ste od juce kada smo pukli krenuli sa pricom kako su oni zatvroili sve utakmice, a mi jadni moramo sve posteno da pobedimo. Ja ne razumem sada. Jel smo kukali kako nam je Tole kao njihov bivsi predsednik kriv? Jel Tole otisao? Jel dosao nas bivsi podpredsednik i covek koji bi po nekoj logici stvari trebalo da navija za nas? Jeste. Jel na celu drzave i svih institucija do nivoa kucnog saveta, Vucic, koji je nas navijac? Jeste. Pa ko je onda ta instanca, ta siva eminencija, koja je toliko mocna da njima zatvara sve utakmice, a nama ne?!

Zasto jednostavno ne priznamo ono sto je ocigledno. Da smo toliko jadni da nismo sposobni cak ni da budemo najbolji u jednoj ovakvoj ligi kakva je srpska. I da cak i tu ima neko ko je za koju jotu manje jadan od nas. Da imamo trenera komicara, da nemamo kondicionog trenera, da je motivacioni faktor igraca kao da igraju revijalnu utakmicu pred neki rostilj, a ne da igraju prvenstvo, da nam Terzic vodi klub i tako dalje i tako dalje. Prosto ima previse toga sto mi moramo da sredimo u nasem dvoristu, pre nego sto steknemo pravo da se zalimo na neku nepravdu.

A i opet kazem. Cemu srpska titula? Cemu to sluzi? Za brukanje po Evropi? Za ispadanje u nekim petim kolima predkvalifikacija od nekih Moldavaca? Jebes ti takav fudbal i takvu titulu. Kad budemo mogli makar sa nekim Bugarima, Rumunima, Moldavcima i slicnim velesilama da se ravnopravno nosimo, onda mozda to bude imalo nekog, kakvog takvog smisla. Do tada, sve je ovo smesno.
« Poslednja izmena: 07. Maj 2017, 09:21:32 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
nece oni dobiti sve do kraja nema sanse odigrace jednu nereseno cisto onako ovi od danas nece vako ginuti to je sto posto niti ceonaj vako braniti opet cebiti lopta mu kroz ruke,a igracim kroz slucajno rasirene noge jedino od mladosti ocekujem da igra bas protiv njih na pobedu ali i protiv nas ce

inace sami sebi smo dali tri gola danas tako da ono moglo je biti nereseno da imamo ili razumnu odbranu al binarenje zadnjih po sata sa izvodjenjem krila je debilizam i Zvezda uvek mora da igra sa dva napadaca
« Poslednja izmena: 07. Maj 2017, 09:59:25 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Ej ali vrhunac svega je taj da je lik izvukao 2 krila i uveo napadaca i jos jednig zadnjeg veznog,pa smo tako igrali sa 2 napadaca i 4 zadnja vezna Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
ja sam i dalje pod utiskom da bek koji je sprcao 35 godina u dupe vraca loptu ka golmanu u okvir gola pa mamu mu jebem prvo u petlicima sto naucis je da se lopta vraca van okvira gola i tu je sve otislo u bozju mater
donald nezna gde udara jedno dvaes viskoh lopti saljemo ka ruizu i plavsicu,a obijica zajedno nemaju 2 metra
izmene je katastrofalno napravio trebao je ostaviti i boacija na terenu izvesti donalda,ruiza i milijasa onda bi to imalo nekog smisla sa ofanzivnim bekovima i plavsicem u sredini koji luta i levo i desno jer ima snage da trci do besvesti ovako je ostavio igraca koji je statican i kojem treba vecnost da se okrene i nijednom nije sutnuo tako da je to bilo besmisleno al ko nas jebe sami smo krivi samo mi je krivo ovako pred kraj da useremo kad znam da su i oni imali gomilu cidnih utakmica al ajde sad je bar posteno prvenstvo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Ako ista kazem nadam se bar ce majmun grof otici i povesti matora goveda sa sobom...pavkov je tores za sikimica jebo ga on u dupe da ga jebo...pa i mali adzic,srnic a on ubacuje sikimu i poletanovica jebem ti idiota idiotskog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.