Овде се нека опасна зврчка десила. Нема теорије никакве да би ови наши муљачи дозволили да се не затворе, а не, далеко било, изгуби нека од четири утакмице за титулу.
Или хоће да се препусти титула јер би наши очигледно испали из Европе још у јулу, а Партизан и има какве-такве шансе, можда су и понудили неке паре, или су одлучили да се исплати да ове сезоне пусте Партизан како би могло заувек да се каже "ЕВО ВАМ ШТО НАМЕШТАМО, ШТА КАЖЕТЕ САД" да би добили легитимитет да наредних 5-6-7 или колико већ година потраје режим ових гована са Вођом на челу могли да намештају уздуж и попреко.
Али нешто има, ово што се десило није могуће никако. Можда су играли и кладионицу, која је квота уопште била на Вождовац.
« Poslednja izmena: 06. Maj 2017, 20:05:03 od stefaneka »
Ma sta se ima...jednostavno mi imamo neke utakmice koje izmuljamo,ima i partizan...realno groblje je bolje u ovom momentu od nas...nas klub nema odbranu nikakvu,imas debile petka,andjelka i lukovica...imas donalda i le debila,ali bez sprdnje le debil je bolji od mrtvijasa i donalda koji je pukao nacisto... Da je sudija hteo da dune penal dunuo bi kada je pao donald kod 1-0 za ove i to je to...sudjenje je bilo odlicno ovog glavnog sudije,pomocnici mutili opasno...glavni je stvarno dobro svirao,iznenadio me je...
Previse si podlegao grobarskim pricama...vodji se jebe za nas,ima svoje ljude i u partizanu...da se jebe vodji sta bi ga sprecilo da unisti i fk i kk? Izbori sta? Pa pola bre juga su njegovi ljudi,covek u lapovu davao prasice ko glasa za njega,drzi sva sela pod kontrolom,50% naseg stanovnistva iznad 30god boli kurac za blizance i sta ga sprecava da ujebe groblje? Glupost cista...mutili su nasi koliko su mogli,mutili i ovi drugi,ali su ovi drugi realno bolji od nas i tu je kraj...mi smo prosle god bili bolji i to je to
El sad jasno zasto su u srpskom sportu, ako se zeli uspeh, neophodni dinosaurusi iz reda beskicmenjaka poput Covica ,Vucelica....
Kad nemas ozbiljnog politicara u klubu ovako zavrsis, samo u Srbiji naravno.
Sto se mene tice, KKCZ i evroliga kad vec ne moze LS u fuci, cak me ni domaca kosarkaska ne zanima mnogo a fudbalsku domacu odgledam na strpljenje, ljubav prema klubu i jedno 300gr cokolade.