Zanimljivo je koliko su napali napredak,vosa i ovi...a sa druge strane lopta protiv javora pada u kazneni prostor reaguje ukupno 0 igraca javora i op 1-0
ovo smo izgubili retardiranoscu andjelkovica i petkovicevo kaskanjem za igracem definitivno ona odbrana iz prvog minuta je prelomila mnogo toga tako su oni slomili vosu inace im tri dana gol ne bi dali plus jos brdo promesenih sansi i jebiga suma sumarum samo smo krivi derbiji plus ovo ko nas jebe ovo je gotovo oni su posteni do kraja pa nemaju de da kiksnu
Ljudi, koji vam je đavo, pa grobarska propaganda je odradila posao. Milion govnara Pantića pravi nenormalan pritisak zadnjih 10 kola, a oni SVE zatvorili. Po principu "drž'te lopova". Protiv njih se šire noge, to je normalno. I sad će moralne amebe Vučela, ćelava prevara i Vezara da slave titulu.
Za nas je dobro što će da ode Grof, pogubio se čovek u ovom ludilu, više se bavio prepucavanjem nego fudbalom.
Titula kao titula nema neku vrednost, znamo šta sve čeka u Evropi, samo mi je krivo jer sam prepoznao šta rade govna koja decenijama šteluju i kojima se na sudu dodeljuju titule. Samo zbog toga sam hteo da im ne damo.
Videćete kako svi skidaju gaće do kraja protiv govana.