Још у току јучерашњег дана је било најава да ће се играти на Кипру, тако да је одлука, као што сам јуче најавио, очекивана, сумануто би било да се игра у Јерменији, чак и од УЕФЕ.
nasao sam vece sektase i od zeksa administratori rsb foruma sta oni zamisljaju da su konkretno administrator tviter naloga sto ocigledno ima IQ zlatne ribice konjina glupava ako nemas isto misljenje odma blok
blokirani ste jer necemo ta tripimo takav odnos prema igracima,upravi i klubu mislim wtf
i onda ni ne mogu da im napisem jebem(to je odnos) i vas i igrace i upravu kad niste dostojni kluba kakva je Zvezda jer sam blokiran stoka sektaska ko pantic
e onih zlatnih vremena kad nije bilo bloka pa sii mogao kulturno da vodis raspravu sad svi naprave svoje baloncice sa slicnim budalama i misle da su u pravu
inace ako izgube nek se peske vracaju ko ih jebe
« Poslednja izmena: 30. Sep 2020, 19:54:36 od fredikruger »
Jesu uopste krenuli ovi za kipar mucenici iz jermenije? Inace rsb, onaj u92 forum itd sve sama sekta...ni ne citam ih vise, doduse citam rsb samo kada je prelazni rok pa eto da vidim ko dolazu, ovako nista, jedini forum pored ovog koji valja je sport klub forum, ostalo sve il ustasko il terzicecevo i covicevo tj njihovim dupeliscima koji dobijaju besplatna putovanja kada gostujemo
Jesu uopste krenuli ovi za kipar mucenici iz jermenije? Inace rsb, onaj u92 forum itd sve sama sekta...ni ne citam ih vise, doduse citam rsb samo kada je prelazni rok pa eto da vidim ko dolazu, ovako nista, jedini forum pored ovog koji valja je sport klub forum, ostalo sve il ustasko il terzicecevo i covicevo tj njihovim dupeliscima koji dobijaju besplatna putovanja kada gostujemo
Једино добро су ту оне табеле са коефицијентима. А и тај лик што их прави је напустио форум...
Ја сам у децембру банован са тог форума зато што сам, а то је било буквално неколико дана пре него што је поднео оставку (одбио да продужи уговор), написао да је дошло време да се растанемо са Милојевићем јер екипа годину дана не напредује, да је очигледно дошло до засићења са његове стране и да ћемо, ако се не ураде врло оштри резови, врло брзо поново доћи на онај 2008-2016 ниво.
Лично ме је администратор оптужио да сам убачени гробарски елемент који покушава да нам отера најбољег тренера у овом веку и бановао ме на 900 година. Бајдвеј, био сам у том моменту учлањен око три године и скор ми је, пре него што су плусеви и минуси укинути, био у плусу.
Али џабе, ко год се не слаже са мишљењем Гована... пардон, Делија, тај је убачени елемент.
Ma nemaju delije veze sa tim...zna se ko njima daje dozvolu da prave klipove itd...secam se ko god je vredjao malog covica bio je banovan tj ko god se sprdao na racun njegove igre...
Ја сам у децембру банован са тог форума зато што сам, а то је било буквално неколико дана пре него што је поднео оставку (одбио да продужи уговор), написао да је дошло време да се растанемо са Милојевићем јер екипа годину дана не напредује, да је очигледно дошло до засићења са његове стране и да ћемо, ако се не ураде врло оштри резови, врло брзо поново доћи на онај 2008-2016 ниво.
Лично ме је администратор оптужио да сам убачени гробарски елемент који покушава да нам отера најбољег тренера у овом веку и бановао ме на 900 година. Бајдвеј, био сам у том моменту учлањен око три године и скор ми је, пре него што су плусеви и минуси укинути, био у плусу.
Али џабе, ко год се не слаже са мишљењем Гована... пардон, Делија, тај је убачени елемент.
Више зависе они од тога шта ће клуб да каже и да аминује... Свакако треба избегавати сличне форуме.