То стоји. Имамо неке шансе да се провучемо даље а и да испаднемо, свакако смо поправили коефицијент.
Узели, не усели паре - исти курац. Нити ћемо продати неког, нити ћћемо те паре паметно потрошити. Али имамо лепе шансе да постанемо редован учесник европских такмичења, што је не тако давно деловало недостижно. Шта знам, ја задовољан.
Ево жекс каже да ћемо да се мучимо а знамо да они имају тим за финале, али тренера који саботира и уништава тим.
Не треба нам "атрактиван" противник. Имали смо за ове године и Арсенал и ПСЖ и Ливерпул и Бајерн и Тотенхем, доста је. Треба нам из првог шешира неко ко ће да одигра, типа, 5-1-0, да нам олакша евентуални пролаз групе.
Па добро, али не мора да значи да је лоше што смо добили Хофенхајм. Као што рекох и пре жреба, треба нам тај један изразито јак у групи да победи све друге и са нама евентуално одигра једном икс, ако желимо да прођемо. Није битно што су из трећег шешира, можемо слободно да се понашамо као да су из првог.
Хофенхајм да одере све, а ми да се кидамо уз један јако ружан фудбал са Гентом и Слованом.