"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Ararat ili celje, ako od njih ispadnemo neka nam sruse stadion
totalno zaboravio na poslu ono super petkom se krace radi sticu na zreb dosao kuci pij kafu pici soni idi po dete i zaboravio dobro sto nisam gledao bio bi seltik
За улазак у Европу је некада било потребно избацити Славију Праг (шампион Чешке и редовни учесник), Рен (петопласирани француске лиге), Бордо (петопласирани француске лиге и учесник осмине финала), Лудогорец (редован учесник ЛШ и ЛЕ), Сасуоло (шестопласирани италијанске лиге), Спарту Праг (редован учесник) и Краснодар (редован учесник), Спартак Трнаву (који је те године ушао у групну фазу) и Копенхаген (редован учесник и учесник четврт-финала).
Дакле, апсолутно озбиљни противници, врх лига петице, шампиони Чешке, Данске...
Ове године је потребно избацити полу-аматерску Европу са Гибралтара, Тирану из Албаније и Омонију/Арарат/Цеље.
Па то је нешто за не поверовати, мени ово неко да је причао пре десет година, када смо молили бога за Славију (која нас је и даље, након кратког шока на почетку утакмице у Београду, врло рутински избацила) јер је могла да нам падне Валенсија или Бенфика које би нас испрашиле као коње, ја бих мислио да зајебава.
Избаците јебено Цеље, све вам јебем лоповско и неспособно, Станковићу, Терзићу и Мркела.
Па, били смо носиоци у жребу, да нисмо били ове године носиоци, и ми смо могли да извучемо на пример у плеј-офу за ЛЕ Милан, Селтик, итд...
Е, сада, и даље нам је проблем играчки кадар, неко је био написао да имамо јачу екипу него прошле сезоне, што наравно није истина, јер ако се упореде само имена центарфора, када за нас наступају у овој сезони Спииридоновић, Вукановић, Фалћинели, шта можете да очекујете и у ЛЕ? А, уверен сам да ћемо се мучити и у плеј-оф мечу.
Управа која 2,5 године не може да ангажује озбиљна појачања, када се сумирају резултати, произилази да је клуб био миљеник среће и Фортуне, изузев против Омоније. А, са пристојним појачањима, вероватно би били у стању и групу у ЛЕ да прођемо и наставимо сакупљање бодова. Овако, као успех ћемо морати да се задовољимо учешћем у ЛЕ, ако победимо Арарат/Цеље.
Лебе мекани, замишљам европску утакмицу у којој би данашња екипа Црвене Звезде неком супарнику дала 6 голова, чак је и ТСЦ синоћ Стеауи дао 6 комада, али са 2 играча више, уз продужетке и десетковану Стеауу, луда утакмица скроз... Ови наши не могу 6 комада ни у првом колу квалификација за ЛШ против анонимуса.
tsc je imao 2 igraca manje ne vise ono je bio zonski fudbal nakon vasara cak ni oni ne bi pokazali tolki diletizam kao ovi sinoc umesto da odrade rutinski oni sebi dozvole dva iskljucenja
« Poslednja izmena: 18. Sep 2020, 18:51:00 od fredikruger »