Сад би жекс прорекао да је ово тим који може да игра финале али нисмо имали среће овамо онамо лево десно и тако даље разумете. Овако ће да пљуне.
А испали смо јер имамо тренера незналицу и неспособну управу која 3 године не може бекове да нађе, а клинци нам иду из клуба, који не могу нападача да нађу, већ довлаче крила и неке преваре који имају више година него датих голова и тако даље...
Све у свему играли Европу или не, исти курац. Ми за нас
Узимајући у обзир имена играча, који за нас играју, ми смо јуче одиграли један меч на задовољавајућем нивоу(изузев голмана који је примио онакав гол и који је подбацио приликом извођења једанаестераца), чак можда изнад мојих личних очекивања јер сам био уверен да фудбалери не могу физички издржати на Кипру 90 минута, кад оно, издржаше и два часа. Чак су неки од нас и писали да је једини начин, односно сценарио на који можемо да прођемо Омонију на Кипру извођење једанаестераца.
Елем, као што нам је познато, Црвену Звезду највише дрибла њена управа и руководство, које не може да пронађе и ангажује неопходна квалитетна и одговарајућа појачања. Да ли се у плеј-офу за ЛЕ игра само један меч?
bolujemo mi od tog potcenjvanja drugih al kad pogledas u globalu jaca je njihova liga od nase po ulaganjima mada smo mi ovo trebali dobiti
ovo je iskljucivo greska trenera pocetnika koji nije imao muda da ostavi kangu u svlacionici jos na poluvremenu recimo onda prodaja jednog krstenog napadaca kog imamo pred najbitniju utakmicu u sezoni onda imamo 2 leva beka i to je sve od bekova
bolujemo mi od tog potcenjvanja drugih al kad pogledas u globalu jaca je njihova liga od nase po ulaganjima mada smo mi ovo trebali dobiti
ovo je iskljucivo greska trenera pocetnika koji nije imao muda da ostavi kangu u svlacionici jos na poluvremenu recimo onda prodaja jednog krstenog napadaca kog imamo pred najbitniju utakmicu u sezoni onda imamo 2 leva beka i to je sve od bekova
i na kraju kriv talijan sto je juce dosao
Nije kriv taj tupson koji je dosao pre 5 dana, kriv je idiot koji jga je doveo. Dovedes napadaca koji je u drugoj ligi na sto utakmica dao tri gola i ocekujes nesto od njega? Jebem mater celoj upravi, i cistacici i ekonomu i baba seri do Dekija i klupe sa rezervama... Jebem vam sve stoko nesposobna!!!!
nije to merilio vidi boaci i sadik recimo decko stigao juce bez priprema i sad ga svi krive po novinama
ja kad kazem da ben ima ocajnu realizaciju smeju se,a nisu gledali ni jednu utakmicu kolko se ispromasivao kao centarfor i juce dva sa penala suta i nista
mozemo mi staviti koga hocemo u napad kad rodic i gobeljic centriraju u kontra aut,a kanga cepa frljoke sa 30 metara,a katai hoce da se useta u gol
ovom treba dati sansu ne moze da bude gori od ovih sto imamo nikako
Hoce naci ce ih kurac, od ibanjeza mi nismo imali beka koji ume da centrira... Uzasni smo... Veljko nikolic ako je vec neko ulazio je trebao da udje... Tomane nek ide u 3 kurca, ono protiv olija necu nikad da mu zaboravim... Terza i mrkela pod hitno u kurac neka idu zajedno sa misterom...