Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 716 717 719 720 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Црвена звезда  (Pročitano 849109 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
derbiji su u prvenstvu kup utakmice se ne racunaju u statistiku derbija
Можеш ти и боље фреди.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
mob
LG Nexus 4
Ma znam ja da su oni skroz antirezimski klub, i kao kroz maglu se secam kada su grobari na gostovanje isli autobusom sa likom dacica sa njegovim likom i SPS oznakama. Ali to se brzo zaboravi....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
То је нека 28а фракција која је у пензији и то је било у доба ренесансе фудбала Smile

Није да имају чланове СНСа у управи данас и да имају државне спонзоре Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14336
Zastava Beograd
Tebra o cemu vi pricate, jebote... Dal je neko rezimski klub il ne... Igramo 2 god za redom ligu sampiona ovi nas jebu kao majmune svaki put, sto kaze gobelja jebu nas kako stignu i to je cinjenica... Jad i beda... Da se pokrijemo usima i cutimo
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
mob
SonyEricsson xperia m2
A ostali rivali u Super ligi?  Smile

Kako je moguce da se ta Zvezdina leprsava igra kojom dominiraju u domacoj ligi nikako ne vidi protiv Partizana.

U poslednjih 15 derbija u svim takmičenjima, Partizan je pobedio 6 puta, Zvezda 2 puta, a 7 puta je bilo nerešeno. Prvi od tih 15 derbija je bio na proleće 2016. godine i u periodu od tada, pa do danas, Zvezda je osvojila 4 titule (neretko i sa 20+ bodova razlike), a Partizan jednu. Da li neko ima logično objašnjenje kako je to moguće? Meni samo jedna stvar pada na pamet.
(sgdp, 10. jun 2020 22:44)

Ja imam kontra pitanje za tebe. Kako je moguce da svemoguci, toliko dominantni partizan, protiv kojeg ni Zvezda ne predje pola izgubi brdo utakmica u ligi i ima u par sezona vise od 50 bodova manje od te kljakave Zvezde? Kako vi toliko mocni ne oderete sve u prvenstvu sa po 3 gola razlike? I samo nemoj neke teorije zavere, posto smo svesni da i za partizan se krade na sve strane.

Ne znam da li je dominantan i svemoguc, ali redovno vas kara.  Smile
Nemam pojma kako, mozda im fali malo zara i koncentracije protiv slabijih ekipa, ali ako gledas igracki kadar uopste bodovna razlika nije realna sto svaki derbi i pokaze.

Razmisljam, recimo Vojvodina. Kad je ona ikad izvukla neki pozitivan rezultat protiv Zvezde a da su Zvezdi trebali bodovi? Ili Cukaricki? Zaista verujes da ste toliko dominanti? Ako vec kradu i jedni i drugi, jel vi to onda bolje kradete?
« Poslednja izmena: 12. Jun 2020, 02:25:52 od FilipFr »
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Како Партизан често губи у претходним сезонама у домаћем првенству, у свакој сезони наниже неколико пораза и мучи се, а затим, као једини клуб у Европи осваја куп x,y,z година?

Ето, то је обрнута логика.

Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
mob
LG Nexus 4
A ostali rivali u Super ligi?  Smile

Kako je moguce da se ta Zvezdina leprsava igra kojom dominiraju u domacoj ligi nikako ne vidi protiv Partizana.

U poslednjih 15 derbija u svim takmičenjima, Partizan je pobedio 6 puta, Zvezda 2 puta, a 7 puta je bilo nerešeno. Prvi od tih 15 derbija je bio na proleće 2016. godine i u periodu od tada, pa do danas, Zvezda je osvojila 4 titule (neretko i sa 20+ bodova razlike), a Partizan jednu. Da li neko ima logično objašnjenje kako je to moguće? Meni samo jedna stvar pada na pamet.
(sgdp, 10. jun 2020 22:44)

Ja imam kontra pitanje za tebe. Kako je moguce da svemoguci, toliko dominantni partizan, protiv kojeg ni Zvezda ne predje pola izgubi brdo utakmica u ligi i ima u par sezona vise od 50 bodova manje od te kljakave Zvezde? Kako vi toliko mocni ne oderete sve u prvenstvu sa po 3 gola razlike? I samo nemoj neke teorije zavere, posto smo svesni da i za partizan se krade na sve strane.

Ne znam da li je dominantan i svemoguc, ali redovno vas kara.  Smile
Nemam pojma kako, mozda im fali malo zara i koncentracije protiv slabijih ekipa, ali ako gledas igracki kadar uopste bodovna razlika nije realna sto svaki derbi i pokaze.

Razmisljam, recimo Vojvodina. Kad je ona ikad izvukla neki pozitivan rezultat protiv Zvezde a da su Zvezdi trebali bodovi? Ili Cukaricki? Zaista verujes da ste toliko dominanti? Ako vec kradu i jedni i drugi, jel vi to onda bolje kradete?

Vidis i mi imamo isti problem protiv vas, fali nam zara i koncentarije protiv malih klubova.
Ako pogledas bodovnu razliku, nesto sto se igra cele godine, uopste ne moze biti merodavna jedna ili dve utakmice u sezoni, kada moze mnogo faktora da utice.
Kao sto vidis, svaka prica moze da se gleda iz vise uglova.

Sada ozbiljno, naravno da kradu i jedni i drugi, samo je nama sada vise prostora dato iz raznih razloga, kao sto je vama u vreme toleta dato da radite sta hocete, nazalost tako sport ovde funkcionise.
Ja se secam situacije kada je Kom nesrecni bio u prvoj ligi i par kola pre kraja, partizan ima 2 boda prednosti nad Zvezdom. Vi dobijete sve, ali odigrate 0:0 sa tim komom u gostima. Zvazda dobije sve i bude sampion. JEdan moj dobar drugar je pricao sa nekim igracem partizana, i pita ga za to, i on mu lepo objasni. Kupili smo sve utakmice do kraja, samo nismo platili komu, jer smo ih kuci dobili 6:0, pa da se ne bacaju pare. I eto, oni se zainatili, bunker, mozda ih je i Zvezda premirala i otkinu nam bod. A on ga pita, a Zvezda? On mu kaze, e cigani su bili pametniji, oni su kupili sve do kraja.
Na zalost tako funkcionise sport ovde, dok se mi palimo ko je koga karao ko je bolji itd. A onda najcesce odemo u evropu, pa nam objasne tamo neke stvari, uz retke izuzetke kao Zvezda zadnjih godina kada je ostvarila neki uspeh itd...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Ја рекох, за Јунајтед навијам што сам изабрао, за Звезду што морам. После Јунајтедове утакмице причаш о утакмици, после Звездине бројиш корнере, картоне, пенале и вечито се препуцаваш да ли је и колико све намештено.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
mob
LG Nexus 4
Ti moras da navijas za Zvezdu? Au, koja prica, evo ne moras, veruj mi i Zvezda te oslobadja te duznosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1239
pa realno zato ima zvezdasa vise ,bar 70 posto zvezdasa su operisani od sporta ili navijaju za zvezdu eto zato sto vecina navija, bar u mom gradu je slucaj da partizanovaca ima 20 posto ali se od njih 95 posto razume u sport ,a kakvih sve zvezdasa ima ,sacuvaj me boze ,ne znaju cak ni ime stadiona
« Poslednja izmena: 12. Jun 2020, 16:43:32 od lupateli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 716 717 719 720 ... 860
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.