Ma znam ja da su oni skroz antirezimski klub, i kao kroz maglu se secam kada su grobari na gostovanje isli autobusom sa likom dacica sa njegovim likom i SPS oznakama. Ali to se brzo zaboravi....
Tebra o cemu vi pricate, jebote... Dal je neko rezimski klub il ne... Igramo 2 god za redom ligu sampiona ovi nas jebu kao majmune svaki put, sto kaze gobelja jebu nas kako stignu i to je cinjenica... Jad i beda... Da se pokrijemo usima i cutimo
Kako je moguce da se ta Zvezdina leprsava igra kojom dominiraju u domacoj ligi nikako ne vidi protiv Partizana.
U poslednjih 15 derbija u svim takmičenjima, Partizan je pobedio 6 puta, Zvezda 2 puta, a 7 puta je bilo nerešeno. Prvi od tih 15 derbija je bio na proleće 2016. godine i u periodu od tada, pa do danas, Zvezda je osvojila 4 titule (neretko i sa 20+ bodova razlike), a Partizan jednu. Da li neko ima logično objašnjenje kako je to moguće? Meni samo jedna stvar pada na pamet. (sgdp, 10. jun 2020 22:44)
Ja imam kontra pitanje za tebe. Kako je moguce da svemoguci, toliko dominantni partizan, protiv kojeg ni Zvezda ne predje pola izgubi brdo utakmica u ligi i ima u par sezona vise od 50 bodova manje od te kljakave Zvezde? Kako vi toliko mocni ne oderete sve u prvenstvu sa po 3 gola razlike? I samo nemoj neke teorije zavere, posto smo svesni da i za partizan se krade na sve strane.
Ne znam da li je dominantan i svemoguc, ali redovno vas kara. Nemam pojma kako, mozda im fali malo zara i koncentracije protiv slabijih ekipa, ali ako gledas igracki kadar uopste bodovna razlika nije realna sto svaki derbi i pokaze.
Razmisljam, recimo Vojvodina. Kad je ona ikad izvukla neki pozitivan rezultat protiv Zvezde a da su Zvezdi trebali bodovi? Ili Cukaricki? Zaista verujes da ste toliko dominanti? Ako vec kradu i jedni i drugi, jel vi to onda bolje kradete?
« Poslednja izmena: 12. Jun 2020, 02:25:52 od FilipFr »
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Како Партизан често губи у претходним сезонама у домаћем првенству, у свакој сезони наниже неколико пораза и мучи се, а затим, као једини клуб у Европи осваја куп x,y,z година?
Kako je moguce da se ta Zvezdina leprsava igra kojom dominiraju u domacoj ligi nikako ne vidi protiv Partizana.
U poslednjih 15 derbija u svim takmičenjima, Partizan je pobedio 6 puta, Zvezda 2 puta, a 7 puta je bilo nerešeno. Prvi od tih 15 derbija je bio na proleće 2016. godine i u periodu od tada, pa do danas, Zvezda je osvojila 4 titule (neretko i sa 20+ bodova razlike), a Partizan jednu. Da li neko ima logično objašnjenje kako je to moguće? Meni samo jedna stvar pada na pamet. (sgdp, 10. jun 2020 22:44)
Ja imam kontra pitanje za tebe. Kako je moguce da svemoguci, toliko dominantni partizan, protiv kojeg ni Zvezda ne predje pola izgubi brdo utakmica u ligi i ima u par sezona vise od 50 bodova manje od te kljakave Zvezde? Kako vi toliko mocni ne oderete sve u prvenstvu sa po 3 gola razlike? I samo nemoj neke teorije zavere, posto smo svesni da i za partizan se krade na sve strane.
Ne znam da li je dominantan i svemoguc, ali redovno vas kara. Nemam pojma kako, mozda im fali malo zara i koncentracije protiv slabijih ekipa, ali ako gledas igracki kadar uopste bodovna razlika nije realna sto svaki derbi i pokaze.
Razmisljam, recimo Vojvodina. Kad je ona ikad izvukla neki pozitivan rezultat protiv Zvezde a da su Zvezdi trebali bodovi? Ili Cukaricki? Zaista verujes da ste toliko dominanti? Ako vec kradu i jedni i drugi, jel vi to onda bolje kradete?
Vidis i mi imamo isti problem protiv vas, fali nam zara i koncentarije protiv malih klubova. Ako pogledas bodovnu razliku, nesto sto se igra cele godine, uopste ne moze biti merodavna jedna ili dve utakmice u sezoni, kada moze mnogo faktora da utice. Kao sto vidis, svaka prica moze da se gleda iz vise uglova.
Sada ozbiljno, naravno da kradu i jedni i drugi, samo je nama sada vise prostora dato iz raznih razloga, kao sto je vama u vreme toleta dato da radite sta hocete, nazalost tako sport ovde funkcionise. Ja se secam situacije kada je Kom nesrecni bio u prvoj ligi i par kola pre kraja, partizan ima 2 boda prednosti nad Zvezdom. Vi dobijete sve, ali odigrate 0:0 sa tim komom u gostima. Zvazda dobije sve i bude sampion. JEdan moj dobar drugar je pricao sa nekim igracem partizana, i pita ga za to, i on mu lepo objasni. Kupili smo sve utakmice do kraja, samo nismo platili komu, jer smo ih kuci dobili 6:0, pa da se ne bacaju pare. I eto, oni se zainatili, bunker, mozda ih je i Zvezda premirala i otkinu nam bod. A on ga pita, a Zvezda? On mu kaze, e cigani su bili pametniji, oni su kupili sve do kraja. Na zalost tako funkcionise sport ovde, dok se mi palimo ko je koga karao ko je bolji itd. A onda najcesce odemo u evropu, pa nam objasne tamo neke stvari, uz retke izuzetke kao Zvezda zadnjih godina kada je ostvarila neki uspeh itd...
Ја рекох, за Јунајтед навијам што сам изабрао, за Звезду што морам. После Јунајтедове утакмице причаш о утакмици, после Звездине бројиш корнере, картоне, пенале и вечито се препуцаваш да ли је и колико све намештено.
pa realno zato ima zvezdasa vise ,bar 70 posto zvezdasa su operisani od sporta ili navijaju za zvezdu eto zato sto vecina navija, bar u mom gradu je slucaj da partizanovaca ima 20 posto ali se od njih 95 posto razume u sport ,a kakvih sve zvezdasa ima ,sacuvaj me boze ,ne znaju cak ni ime stadiona
« Poslednja izmena: 12. Jun 2020, 16:43:32 od lupateli »