@Nemanja Mhm i sa tim budzetom od 4m evra smo dosli dotle da nemamo nijednog sponzora na dresu...ok,ja verujem vazuri i vuceli...zovi vesica i pitaj gde su te pare sve...pa neka ti zajedno on i tadic objasne neke stvari...svi nam zivi davali pare,a mi u sve vecem kurcu bili...evo pravi smo mancester junajted,najbogatiji klub na svetu...cujem da hocemo pogbu,ali nam ne odgovara jer imaml donalda i le taleka na zadnjeg veznog pa jurimo albu da menja andjelka
Невезано за тему, ајд' ме подсетите како се звао онај Мутамбо што је призивао богове гвожђа када су му сломили шофершајбну?
Јебеш ми све, ови прекопута имају неки тотално другачији начин васпитања за црнце. Њихови црнци проговоре српски, почну да критикују државно уређење и понашају се као да су овде одрасли и целог живота само за Партизан навијали, а наши беже преко аеродрома и упозоравају земљаке да не долазе.
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...