Lepo sam napisao da mi zadnje dve sezone uzimamo utakmice iskljucivo u saradnji. Zadnje DVE. Ne pricam o ostalim sezonama gde su uzimani bodovi uz pomoc sudija ili sl. Nego pricam za zadnje dve sezone
Koji li je vama kurac, niti sam provocirao Samo sam podvuko paralelu koja se svodi na isto
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
DS je bio Partizanov Boris tadic, Kostunica, Djindjic, Milosevic, ko ? Koji je taj rezim koji je gurao Partizan?
Evo ti spisak
Citat
Političari: Ivica Dačić, Tomislav Nikolić, Milorad Dodik, Boris Tadić, Rasim Ljajić, Branko Ružić, Andreja Mladenović, Vuk Jeremić, Mlađan Dinkić…
Ukratko, ceo bivsi rezim sa sve glavnom vodiljom istog Tadicem protiv koga pricas po podforumu Politika a koja ti je dolazila na utakmice. I gurala pare u isti preko drzavnih struktura.
Mislim, nismo ni mi bolji. Al nemoj molim te da se brukas pa postanes Milance i njegov tata dzoi.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Znaci ti kazes da je DS bio Partizanov ? Ja za ovo prvi put cujem. Ja sam mislio da se na teret Partizana stavlja Fudbalski savez sa toletom na celu. Ali za DS ja prvi put cujem.
Vise sam Stefaneki odgovorio na te price kako su se krale ove zadnje DVE sezone (dve velikim slovima pisem jer ocigledno ima ogranicenih), i da je Partizan imao sumnjive utakmice samo sa timovima koji su se sklanjali..Za Radnik sam ubedjen (iako su nam uzimali bodove prosle sezone) za neke sumnjam. Ali nismo imali utakmice namestene na "Sudijsku gresku". Prosle sezone smo imali milion kikseva i bezali ste nam 20 bodova. A ove smo imali 6 penala a protivnici 4.
I to je jebeno sve sto sam imao da kazem o tome za ove DVE sezone
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Раширила се тема превише у односу на оно што је мени јуче била поента.
Поента је, накраће могуће, упућено Звездашима - немојмо бити клошари да се бусамо у груди што отимамо као што су се Партизановци бусали свих оних година јер је јадно, и Партизановцима - немојте да кењате о поштењу јер сте нас лично звали "ФК Калимеро" док сте отимали и било вам је све до јаја.
Кажем, можемо ми сад да седнемо па да претресамо редом последњих десет година коме се шта свирало, коме се шта пуштало, али бисмо у суштини радили једну јако велику глупост, а то је доказивање ко је ВИШЕ крао. Значи, не да ли смо ми крали или ви, него ко је крао више. Туга.
Прихватите овај фудбал овакав какав је или га не прихватајте уопште.
ako je tako kao sto kazete u jeku vuciceve hajke kk partizan igokea ima 3 drzavna sponzora mts,nis i aerodrom nikola tesla,nas kk ima 1 drzavnog sponzora... ajde sad
Znaci ti kazes da je DS bio Partizanov ? Ja za ovo prvi put cujem. Ja sam mislio da se na teret Partizana stavlja Fudbalski savez sa toletom na celu. Ali za DS ja prvi put cujem.
Vise sam Stefaneki odgovorio na te price kako su se krale ove zadnje DVE sezone (dve velikim slovima pisem jer ocigledno ima ogranicenih), i da je Partizan imao sumnjive utakmice samo sa timovima koji su se sklanjali..Za Radnik sam ubedjen (iako su nam uzimali bodove prosle sezone) za neke sumnjam. Ali nismo imali utakmice namestene na "Sudijsku gresku". Prosle sezone smo imali milion kikseva i bezali ste nam 20 bodova. A ove smo imali 6 penala a protivnici 4.
I to je jebeno sve sto sam imao da kazem o tome za ove DVE sezone
Cekaj, a zaboravljamo kada su grobari na gostovanje otisli sa autobusom Ivica Dacic? Inace nemate nikakve veze sa politicarima... Pa i tog toleta je vlast pustila da krade za vas... Mislis da bi on mogao tako da radi sta hoce da je vlast bila protiv toga? Aha....